Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Star Citizen (PC)

More
29 Apr 2014 15:09 #143835 by Κονιαρης Ανδρεας
Και ναι είναι γεγονός το πολύ αναμενόμενο arena commander έρχεται στην δεύτερη με τρίτη εβδομάδα του Μαΐου!! Ετοιμάστε τα hotas παλληκάρια .
ΔΕΙΤΕ STO 10:00
[youtube:33f4rt4l]
[/youtube:33f4rt4l]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 May 2014 17:18 #144003 by Κονιαρης Ανδρεας
Δείτε το παρακάτω βίντεο ,εμένα πραγματικά μου κίνησε το ενδιαφέρων να ασχοληθώ ενεργά με το Star Citizen.

[youtube:10ju2z9r]
[/youtube:10ju2z9r]

More
10 May 2014 13:19 #144445 by Κονιαρης Ανδρεας
Δείτε τι μας περιμένει τέλος του μήνα.

[youtube:1lt19pd8]
[/youtube:1lt19pd8]

More
16 May 2014 20:34 #144740 by Κονιαρης Ανδρεας

robertsspaceindustries.com/orgs/ICHOR

Για όποιον ενδιαφέρετε μια και το Arena Commander είναι κοντά [:-)]

More
17 May 2014 09:38 #144762 by Κονιαρης Ανδρεας
¨Let me begin with the information you most want to hear: we intend to launch Arena Commander in two weeks, on May 29th.¨

Όπως καταλάβατε η επίσημη ανακοίνωση που όλοι περιμέναμε έγινε.Στης 29 Μαΐου έρχεται το Arena Commander ετοιμάστε τα Pc και θα σας δω στο ¨Verse¨

More
21 May 2014 01:36 #144854 by Νικολής Ασημάκης
Έχω μια βασική απορία, την οποία όμως βαριέμαι να ψάξω και απευθύνομαι στα άτομα που έχουν ψαχτεί σχετικά με το παιχνίδι. Θα έχει καθόλου στοιχεία space opera, να είσαι μέλος ενός μεγαλύτερου διαστημοπλοίου, με το crew σου να αρμενίζετε στο διάστημα ή κυρίως one-man ships κλπ; Και αν υπάρχει μεγαλύτερο διαστημόπλοιο, θα μπορείς να αλληλεπιδράσεις με τα μέλη του πληρώματος;

More
29 May 2014 08:07 #145161 by Κονιαρης Ανδρεας
Τα πλοία που έχει δώσει μέχρι στιγμής είναι μονοθεσία μέχρι δεκαθεσια.Στα μεγάλα πλοία θα μπορείς να βάλεις NPC για πλήρωμα ή φίλους σου να επανδρώσουν τις θέσεις.

More
29 May 2014 08:15 #145162 by Κονιαρης Ανδρεας
Η μεγάλη ημερομηνία τις 29ης Μαΐου ήρθε και πέρασε χωρίς να δώσουν το πολύ αναμενόμενο Arena Commander.Σε μια επιστολή από τον πρόεδρο της εταιρίας ανακοινώθηκε ότι δεν κατάφεραν να έχουν έτοιμη μια σταθερή έκδοση του παιχνιδιού και θα έχουν καθημερινές ενημερώσεις για την πορεία της δουλειάς τους.Μπράβο που είχαν το θάρρος να το κάνουν μια και δεν είναι η πρώτη φορά που αποτυγχάνουν να τηρήσουν τις προθεσμίες.Κρίμα σε αυτές τις χιλιάδες κόσμου που τους πίστεψαν ,πήραν άδεια από την δουλειά και έδιωξαν παιδιά και γυναίκα στα πεθερικά.....συγνώμη μου βγήκε το παράπονο...λολ.

More
01 Jun 2014 18:34 #145283 by pavlos t
Replied by pavlos t on topic Star Citizen (PC)
ελπίζουμε μέσα στην εβδομάδα να έχουμε θετική εξέλιξη στο παιχνίδι που κάποιοι από εμάς το περιμένουν πάρα πολύ καιρό

More
01 Jun 2014 20:08 #145286 by Apostolos
Replied by Apostolos on topic Star Citizen (PC)

Zaratoth wrote: Έχω μια βασική απορία, την οποία όμως βαριέμαι να ψάξω και απευθύνομαι στα άτομα που έχουν ψαχτεί σχετικά με το παιχνίδι. Θα έχει καθόλου στοιχεία space opera, να είσαι μέλος ενός μεγαλύτερου διαστημοπλοίου, με το crew σου να αρμενίζετε στο διάστημα ή κυρίως one-man ships κλπ; Και αν υπάρχει μεγαλύτερο διαστημόπλοιο, θα μπορείς να αλληλεπιδράσεις με τα μέλη του πληρώματος;

Από όσο γνωρίζω υπάρχουν διαστημόπλοια τα οποία μπορούν να μεταφέρουν περισσότερα το ενός άτομα είτε ως πλήρωμα είτε ως επιβάτες.