Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Μπορείτε να πάρετε Beta Keys όπως ανέφερε και ο Γιώργος Λόλας στο πρόσφατο άρθρο του www.gameworld.gr/news/mmorpg/item/15546-the-elder-scrolls-online-beta-keyschrisrolley wrote: Εχω λαβει και εγω beta key για το διαστημα 7-10/2 ... chrisrolley το ονομα μου εκει. (Για υπολογιστη)
Καθε σαββατοκυριακο ανοιγει το beta? και πρεπει να μας προσκαλεσουν γι το συγκεκριμενο σαββατοκυριακο η ισχυει απο το προηγουμενο?
Elfocrash wrote: Μπορεί όλοι να το δαφνοστολιζετε άλλα το παιχνίδι είναι πάρα μα πάρα πολύ μέτριο.
Elfocrash wrote: Ας ξεκινήσουμε από τα καλά...
Το παιχνίδι έχει πολύ ωραία μουσική...Κάτι άλλο που παρατήρησα και αξίζει να σημειωθεί είναι το combat. Θυμίζει το κλασσικό combat των τελευταίων τίτλων Elder Scrolls...
Glamorous wrote: Φαίνεται ότι έχει γίνει αρκετή δουλειά από τη πλευρά των Developers, Zenimax...Τα τοπία είναι υπέροχα, πολύ καλοφτιαγμένα και με αρκετή φαντασία. Όσο για την ρύθμιση των γραφικών, ακόμα και στο medium φαίνονται πολύ καλά, αν τα βάλετε στα ultra high τότε πραγματικά θα εκπλαγείτε.
Glamorous wrote: Τα quests είναι διασκεδαστικά και ξεφεύγουν από το συνηθισμένο τρέξε φέρε εκείνο, μίλα σε αυτόν. Υπάρχουν και τέτοια αλλά πάντα σε συνδυασμό με άλλου είδους quests.