Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Guitar Hero:Warriors of Rock Black Widow Of La Porte Expert

More
14 May 2011 13:37 #93331 by Βασίλης Βασιλός
Για ενα ηλιθιο trophy γινονται ολα....Πραγματικα μπορει να το περασει κανεις στο expert??Αν ναι,εχετε να δωσετε καμια διευκρινηση για το τι να προσεχω?Βγαζω στο κομματι το Hard με 85-90% αλλα το Expert δεν το μπορω!!!! ](*,) ](*,) ](*,)

Το κομματι για οσους απορουν ειναι αυτο
[youtube:2m9byiar]
[/youtube:2m9byiar]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 May 2011 01:55 #93887 by Μάνος Γρυπάρης
Ειναι καθαρά θέμα εξάσκησης. Μόνο στην Athens Digital Week έχω δει παλικάρι να βγάζει Expert και σε εύκολο κομμάτι. Απλά προσοχη στο πως μετακινήσεις τα 4 δάκτυλα όταν πρέπει να πατήσεις την 5η νότα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 May 2011 02:07 #93891 by Βασίλης Βασιλός
Σχεδον ανετα βγαζω αλλα κομματια στο expert.Το μειωνεκτημα με εμενα ειναι πως δεν μπορω με τιποτα να παιξω με 4 δαχτυλα.Παιζω με τα 3 και αναγκαστικα κανω μεγαλα ανοιγματα που βοηθανε να πετυχαινω γρηγορα σολο.Αλλα στο συγκεκριμενο κομματι δεν ξερεις που πανε τα 4

More
09 Jun 2011 16:35 #94412 by Ανδρεας Καλογερας
Φιλε μου εισαι τυχερος, γιατι βρηκες εναν ανθρωπο που το εχει κανει!Λοιπον το ID μου ειναι kaloger13(aka ανδρεας 15αρης στους users) για να δεις οτι το εχω κανει και σου εχω μια συμβουλη. Μην χρησιμοποιησεις ΚΑΘΟΛΟΥ star power μεχρι το web spinning A. Τωρα θα μου πεις ειναι ενα παλουκι σημειο, το venom solo a πριν απο αυτο.(Το σημειο με τις διαφανες νοτες.)Ειναι πολυ ευκολο. Αν πας και κανεις εξασκηση στο πιο αργο,θα δεις οτι ειναι γρηγορες τριπλετες και το κλειδι ειναι ναι αλλαζεις θεση το χερι σου απο GRYB σε RYBO.α, επισης μετα κρατα λιγη star power για το venom solo B.Ελπιζω να σε βοηθησα και αν ναι, στειλε μου μια απαντηση

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/
KΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΘΑ ΝΑΙ ΩΡΑΙΑ, ΜΕ ΤΟ Ε- ΜΕ ΤΟ ΕΒΔΟΜΟ ΠΑΡΕΑ!!

More
09 Jun 2011 18:23 #94419 by Βασίλης Βασιλός

andreaskal13 wrote: Φιλε μου εισαι τυχερος, γιατι βρηκες εναν ανθρωπο που το εχει κανει!Λοιπον το ID μου ειναι kaloger13(aka ανδρεας 15αρης στους users) για να δεις οτι το εχω κανει και σου εχω μια συμβουλη. Μην χρησιμοποιησεις ΚΑΘΟΛΟΥ star power μεχρι το web spinning A. Τωρα θα μου πεις ειναι ενα παλουκι σημειο, το venom solo a πριν απο αυτο.(Το σημειο με τις διαφανες νοτες.)Ειναι πολυ ευκολο. Αν πας και κανεις εξασκηση στο πιο αργο,θα δεις οτι ειναι γρηγορες τριπλετες και το κλειδι ειναι ναι αλλαζεις θεση το χερι σου απο GRYB σε RYBO.α, επισης μετα κρατα λιγη star power για το venom solo B.Ελπιζω να σε βοηθησα και αν ναι, στειλε μου μια απαντηση

Φιλε Αντρεα το περασα τελικα πριν κανα 20ημερο.Δεν θυμαμαι ακριβως.Σε ευχαριστω που ενδιαφερθηκες παντως.Τωρα το βγαζω καθε 3 και λιγο για να γινω ολο και καλυτερος.Θα κοιταξω παντως την συμβουλη που μου εδωσες,αν και μεχρι στιγμης παω με full star power και το χρησιμοποιω στο venom solo που ειναι λιγο παλουκι οπως ειπες.Ολα θεμα εξασκησης ειναι παντως.Με θυμαμαι να χανω στο easy σε πανευκολα τραγουδια τυπου Slow Ride στο Guitar Hero 3 και τωρα παιζω κομματαρες με σχετικη ανεση.Practise makes perfect που λενε

More
09 Jun 2011 20:23 #94429 by Ανδρεας Καλογερας
Εμενα η μεγαλυτερη μου επιτυχια ηταν οταν εβγαλα(αγκομαχωντας) το through the fire and flames στο gh greatest hits(στο 3 απλα ΔΕΝ γινεται) , και μαλιστα η γκατεμια ειναι οτι ημουν σε ενα φιλο μου και ουσιαστικα του εκανα το trophy!μεσα σε πανυγηρια(μισο χρονο προσπαθουσα στο 3 αλλα δεν..)
A! Ποσων χρονων εισαι και ποσα χρονια παιζεις gh? Αν εχεις PSN ενδιαφερεσαι για ενα face-off ματσακι? Το ID μου ειναι kaloger13 Το δικο σου?
Και ενα τελευταιο, ποσο % trophies το εχεις? Εγω το εχω 57%

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/

More
09 Jun 2011 21:17 #94430 by Βασίλης Βασιλός

andreaskal13 wrote: Εμενα η μεγαλυτερη μου επιτυχια ηταν οταν εβγαλα(αγκομαχωντας) το through the fire and flames στο gh greatest hits(στο 3 απλα ΔΕΝ γινεται) , και μαλιστα η γκατεμια ειναι οτι ημουν σε ενα φιλο μου και ουσιαστικα του εκανα το trophy!μεσα σε πανυγηρια(μισο χρονο προσπαθουσα στο 3 αλλα δεν..)
A! Ποσων χρονων εισαι και ποσα χρονια παιζεις gh? Αν εχεις PSN ενδιαφερεσαι για ενα face-off ματσακι? Το ID μου ειναι kaloger13 Το δικο σου?
Και ενα τελευταιο, ποσο % trophies το εχεις? Εγω το εχω 57%

Σε εκανα ηδη add στο psn.Παιζω περιπου 1 χρονο,αλλα το αγορασα πριν 2-3 μηνες.Οποτε θες ματσακι μου λες.Ειμαι 17 και στα trophies εχω platinum (Σιγα μην αφηνα την ευκαιρια του Πλαισιο Full Bundle Band Hero 60Ε να πεταξει ετσι!) :P

More
09 Jun 2011 21:39 #94431 by Ανδρεας Καλογερας
full bundle???? απο ποτε 60Ε? και συγχαρητηρια για το plat και κυριως για το fury of the storm στα drums . μπορεις να με βοηθησεις με καποια συμβουλη?

JAMES HETFIELD!!!!!!.
METALLICA! \m/

More
09 Jun 2011 23:13 #94438 by Βασίλης Βασιλός
www.plaisio.gr/controls/searchen ... and%20hero

Η προσφορα ισχυει ακομα μεχρι να τελειωσουν τα αποθεματα.Θα σου εστελνα link απο το EBW που τα εχει πιο φθηνα αλλα το συγκεκριμενο πακετο ειναι μονο στο πλαισιο.Για το fury of the storm δεν εχω πολλα να πω.Με την 2η το εβγαλα,στο Hard.Γρηγορη εναλλαγη απο κιτρινη/κοκκινη σε πορτοκαλι,να προσπαθεις να μην χανεις τα πεταλια γιατι πραγματικα ανεβαζουν ελλεινα απιστευτα τον δεικτη και με εχουν σωσει σε πιο δυσκολα τραγουδια.Οσο για το star power,η αληθεια ειναι πως δεν το χρειαστηκα,αν παντως δυσκολευτεις μην δυστασεις να το χρησιμοποιησεις.Και τελος,για να κανεις το trophy "αστειο",μπορεις να διαλεξεις δυναμεις (παρε ressurector και το αλλο που σου δινει x4 star power) και εισαι ετοιμος.Πραγματικα ειναι απο τα ευκολα trophy.Κατι αντιστοιχο αν θες να παιξεις expert.Παντως για Expert + ειμαι πολυ μακρυα ακομα!!