Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μειώσεις τιμών για PS3 και Xbox 360;

More
12 May 2011 15:00 #93254 by Μάνος Γρυπάρης

Τουλάχιστον έτσι δηλώνει το αφεντικό της Activision.

Σε συνέντευξή του στους Financial Times, ο Bobby Kotick, διευθύνων σύμβουλος της Activision, δήλωσε ότι αμφότερες Microsoft και Sony σχεδιάζουν να ρίξουν τις τιμές των Xbox 360 και Playstation 3 αντίστοιχα.

Ο Kotick ανέφερε χαρακτηριστικά: "Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι χρήστες θα αγοράζουν στο μέλλον περισσότερο κι αυτό διότι ήδη ετοιμάζονται μειώσεις τιμών στις κονσόλες". Προφανώς ο ισχυρός άνδρας της Activision αναφέρεται σε Xbox 360 και Playstation 3, καθώς το Wii ανακοίνωσε ήδη μείωση τιμής.

Στη συνέχεια πρόσθεσε πως: "Η βιομηχανία αναπτύσσεται και το πρώτο τρίμηνο είχαμε πάνω από το 50% των εσόδων μας από online πωλήσεις. Ειδικά όταν ο κόσμος ασχολείται με το online mode ενός παιχνιδιού, υπάρχει μικρότερη ανάγκη για την αγορά μιας νέας κονσόλας. Τώρα πια το online ενός παιχνιδιού έχει μεγαλύτερη σημασία".

Άραγε στην E3 θα δούμε και νέες πτώσεις τιμών για τα PS3 και Xbox 360; Σε λιγότερο από ένα μήνα θα έχουμε την απάντηση.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 May 2011 15:11 #93257 by Βασίλης Βασιλός
Μειωσεις,νεα,νεα,νεα!!Κατι ετοιμαζουν και δεν εχουμε παρει χαμπαρι τιποτα.Δεν συζητω για PS4.Ειμαι σιγουρος πως ετοιμο το εχουν απλα ειναι ακομα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ νωρις.Σε 10 χρονακια ισως...Κατι αλλο πιο επαναστατικο

More
12 May 2011 18:17 #93269 by Παναγιώτης Κυριακόπουλος
Εγώ νομίζω πως θα έχουμε ανακοινώσεις φέτος για πολλά πράγματα.Νέα κονσόλα Nintendo συζητήσεις για νέα κονσόλα XBOX... δεν παίζει και η Sony να μείνει πίσω. Αυτή η γενιά έχει μείνει πάρα πολύ στην επιφάνεια και πρέπει να δούμε κάτι νέο. :rolleyes:

More
12 May 2011 20:26 #93279 by Άγγελος Φασούλης
Δεν νομίζω η Sony να βιαστεί να κάνει κίνηση τουλάχιστον μέσα στα επόμενα 3-4 χρόνια.

More
13 May 2011 13:42 #93294 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Καλύτερα έτσι. Τι την χρειάζεται την νέα κονσόλα? Μια χαρά είναι το ps3, μπορούν να βγουν ακόμη πάρα πολλά παιχνίδια που να αρκούνται στις δυνατότητές του.

Τώρα στο θέμα. Χαίρομαι για την μείωση τιμών. Πιστεύω πως είναι μια πολύ σωστή κίνηση που θα τραβήξει πολλούς gamers οι οποίοι δεν έχουν κονσόλα.

More
13 May 2011 14:04 #93295 by Redsoul
Είναι νωρίς για νέα κονσόλα ρε παιδιά ακόμα.Έχει ακόμα δυνατότητες αυτή η γενιά!Απλά η Microsoft μπορεί να βγάλει στην E3 καμία ανακοίνωση περί νέας κονσόλας για να μην πάρει την δόξα η Nintendo με το Project Cafe!

Πάντως δεν λέω όχι σε μείωση τιμής,καθώς το κυνηγάω αυτόν τον καιρό το 360 :P

More
13 May 2011 16:59 #93307 by Kostas Milonas
Νωρις δεν ειναι, 5 χρονια ειναι ο συνηθισμενος κυκλος για μεταβαση στην επομενη γενια κονσολων. Απλα οι τρεχουσες κονσολες επαρκουν για 2-3 χρονια ακομα ειδικα με τα νεα accessories που βγηκαν. Μονο το Wii εχει προβλημα για αυτο ειναι πιο πιθανο να βγαλει διαδοχο αρκετα πιο πριν απο τους αλλους 2...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR