Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Voltron Game

More
15 Feb 2011 11:20 #89809 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Η THQ ανακοίνωσε πως μέσα στη χρονιά θα κυκλοφορήσει ένα τίτλο βασισμένο στη γνωστή animated σειρά του '80, Voltron: Defender of the Universe.

Η κυκλοφορία του action τίτλου θα συμπέσει χρονικά με το remake/reboot της σειράς που θα έχει τίτλο Voltron Force, και όπως και στην παλιότερη, θα αναφέρεται σε πέντε λιοντάρια-ρομπότ που όταν ενωθούν σχηματίζουν τον Voltron (...τον Υπερασπιστή της Υφηλίουουουουου ... αξέχαστες εποχές!).
Δεν έχει ανακοινωθεί κάτι παραπάνω προς το παρόν, αλλά το παιχνίδι βρίσκεται σε καλά χέρια, οπότε περιμένουμε με αγωνία...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Feb 2011 11:43 #89811 by Νικολής Ασημάκης
Θυμάμαι αυτό το μεγάλο ρομπότ αν και τη σειρά δεν την πολυθυμάμαι. :ninja: Ελπίζω να βγει ποιοτικό το παιχνίδι και όχι καμιά μούφα που βασίζεται στο όνομα.

More
15 Feb 2011 12:45 #89813 by Γιώργος Λόλας
Πωπω πραγματικά συγκινήθηκα τώρα! Ακόμα έχω τις VHS κασέτες της σειράς... :icon bow:
Ελπίζω να βγάλουν κάτι αντάξιο της ιστορίας του.

"Κι εγώ, θα σχηματίσω το κεφάλι..."

More
15 Feb 2011 16:16 #89822 by Andr
Replied by Andr on topic Voltron Game
μυθικη σειρα :icon bow: πιστευω να φτιαξουν καλο πιαχνιδι και να μην βγει χαλια οπως συνηθως ειναι παιχνιδια με ηρωες

More
15 Feb 2011 20:17 #89839 by Γιώργος Λόλας

kammeno souvlaki wrote: μυθικη σειρα :icon bow: πιστευω να φτιαξουν καλο πιαχνιδι και να μην βγει χαλια οπως συνηθως ειναι παιχνιδια με ηρωες

Κι εγώ αυτό εύχομαι. Για να πω την αλήθεια, δεν πίστευα ποτέ ότι θα φτιάξουν τίτλο Voltron. Μακάρι να είναι καλό /fingers crossed