Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Angry Birds

More
15 Jul 2011 00:28 #95947 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Εγώ μόνο την beta έκδοση του chrome έχω τερματίσει και μπορώ να πω ότι αρκετά εθιστικό παιχνίδι. Όποιος δεν το έχει παίξει ας το κάνει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jul 2011 10:34 #95954 by Βασίλης Δρέττας
εγω στον android κινητο που το εχω δεν δουλευει και πολυ καλα. το μονο που δειχνει ειναι το εδαφος. ουτε μενου ουτε τιποτα αλλο

More
15 Jul 2011 10:40 #95955 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Angry Birds
Ενταξει καλο το παιχνιδι παιδια, αλλα προσωπικα πιστευω οτι εχει δημιουργησει δυσαναλογα μεγαλο ντορο, απλα και μονο επειδη ηταν καλυτερο απο αλλα ρηχα games της κατηγοριας του.

Το θετικο για εμενα απο αυτο το παιχνιδι ειναι οτι δειχνει στους Publishers οτι μπορεις να βγαλεις εκατομμυρια ακομα και αν τιμολογεις με λιγοτερο απο 1$ το παιχνιδι σου, αλλα μαλλον δυσκολα θα δουμε τα 60αρια και τα 70αρια να πεφτουν συντομα...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
15 Jul 2011 12:30 #95964 by Chris Garidis
Replied by Chris Garidis on topic Angry Birds
Δεν μπορώ να κάτσω με τίποτα να παιξω Angry Birds αλλα τις τελευταιες μερες που η αδερφη μου εχει παιξει iphone την βλεπω οτι καθεται και λιωνει.Ειναι κατι πολυ απλο και ευκολο γι αυτο πιστευω οτι εχει πουλησει τοσο.

More
15 Jul 2011 12:33 #95965 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Δεν είναι απλώς απλό αλλά και εθιστικό! Δεν έκλεινα το pc αν δεν τελείωνα 100% μια πίστα. Και μόλις το έκανα πήγαινα στην άλλη...

More
18 Oct 2011 00:15 #100338 by Μάνος Γρυπάρης
Angry Greeks!

[youtube:3romjxcj]
[/youtube:3romjxcj]

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
28 Nov 2011 17:48 #101984 by vradipous1
Replied by vradipous1 on topic Angry Birds
από τα καλύτερα παιχνιδάκια που έχω παίξει...ειδικά όταν βγήκαν ότι υπάρχουν τα golden eggs... Πολύ καλό!!

More
29 Nov 2011 17:00 #102043 by Μάνος Γρυπάρης
H PopCap, developer των Angry Birds, αρνήθηκε εξαγορά από την Zynga έναντι 2.2 δις δολαρίων!

Η είδηση

Η Zynga είναι από τις δημοφιλέστερες Facebook Developers. Πάντως η PopCap δεν εχει λογο να πουλησει, οταν το Angry Birds εχει ξεπερασει τα 250 εκατομμυρια πωλησεις στο iOS

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
29 Nov 2011 17:52 #102044 by Kostas Milonas
Replied by Kostas Milonas on topic Angry Birds
Ελπιζω να μην μας τεσταρεις για το Gameworld Quiz της Κυριακης Μανο, αλλα η developer των Angry Birds ειναι η Rovio... :)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
29 Nov 2011 18:56 #102050 by Ανδρέας Γρυπάρης

rafor wrote: Ενταξει, το παιχνιδι ειναι πολυ απλα για καθαρη διασκεδαση οταν βαριεσαι.Το θεμα ειναι, οτι λογω το οτι εχει καλο σχεδιασμο (σε γραφικα και υλικο) για mobile game, ειναι πολυ περιορισμενο στο σε ποια κινητα μπορει να κυκλοφορησει και αυτα ασφαλως ειναι τα πιο προηγμενα, τα οποια δεν ειναι και τοσο διαδεδομενα στην Ελλαδα

1 χρόνο μετά έχουν αλλάξει πολύ τα δεδομένα, οι περισσότεροι έχουμε είτε Android η iPhone η iPad(ofla). Μάλιστα τα κινητά τα διαδίδουν και στις διαφημίσεις και σε όλα τα καταστήματα κινητών (όλα για smartphone λένε), αποκλείεται να μη βρεις πιτσιρικά(η και 30άρι) να μην έχει smartphone. Εγώ που έχω και το motorola XT5 του έχω βγάλει τα μάτια, του πέρασα Cyanogen mod 7(android 2.3.4) και τρέχει σφαίρα.