Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ενημέρωση από Official Sites των games

More
15 Sep 2010 16:39 #78587 by Ιβάν
Αυτό που λέει και ο τίτλος. Θέλω κάποιος να μου πει τι πρέπει να κάνω για να ενημερώνομαι από τα Official Sites των games για τα νέα (κυκλοφορίες, δελτία τύπου κ.λπ.).

Ευχαριστώ.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Sep 2010 17:07 #78597 by Aνέστης Αδαμίδης
Λογικά θα πρέπει να γίνεις μέλος στα site αυτών των games και να ζητήσεις να λαμβάνεις το newsletter. Ή να κάνεις subscribe εκεί.

More
15 Sep 2010 17:08 #78598 by Νικολής Ασημάκης

TheReaper wrote: Λογικά θα πρέπει να γίνεις μέλος στα site αυτών των games και να ζητήσεις να λαμβάνεις το newsletter. Ή να κάνεις subscribe εκεί.

Αυτό.

More
15 Sep 2010 22:52 #78648 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Δεν ήξερα πως τύποι που μενουν στην διαολου την μάνα ήξεραν τέτοιες πληροφοριες xD

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
15 Sep 2010 23:45 #78653 by Ιβάν

Sephiroth wrote: Συγγνωμη αλλα αντι να κανει register σε 100+ διαφορετικα site εταιριων ,θα μπορουσε απλα να κανει register στο Gamespot και να κανει add στο account του το καθε παιχνιδι που τον ενδιαφερει ..
Ετσι καθε φορα που υπαρχουν νεα θα του στελνει το Gamespot email ..

Το gamespot βάζει και δικά του πράγματα στο κείμενο. Εγώ όμως θέλω τα πράγματα όπως είναι! Αυτα θα τα βρω στα official sites. Όσο για το subscribe θα το ψάξω! Για να τους στείλω email πρέπει να είμαι γραμμένος;

More
16 Sep 2010 00:09 #78658 by Aνέστης Αδαμίδης

Alcatraz wrote:

Sephiroth wrote: Συγγνωμη αλλα αντι να κανει register σε 100+ διαφορετικα site εταιριων ,θα μπορουσε απλα να κανει register στο Gamespot και να κανει add στο account του το καθε παιχνιδι που τον ενδιαφερει ..
Ετσι καθε φορα που υπαρχουν νεα θα του στελνει το Gamespot email ..

Το gamespot βάζει και δικά του πράγματα στο κείμενο. Εγώ όμως θέλω τα πράγματα όπως είναι! Αυτα θα τα βρω στα official sites. Όσο για το subscribe θα το ψάξω! Για να τους στείλω email πρέπει να είμαι γραμμένος;

Λογικά ναι. Θα πρέπει να γίνεις μέλος απ' όσο ξέρω εγώ τουλάχιστον.