Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Τα 10 δυσκολοτερα games

More
10 Apr 2010 17:42 #70585 by Νίκος Παπαγεωργίου
Σερφαροντας στο ιντερνετ, επεσα πανω σε αυτο το βιντεακι που δειχνει τα 10 δυσκολοτερα παιχνιδια ολων των εποχων.

[youtube:238rvt0v]
[/youtube:238rvt0v]

Συμφωνω απολυτα με την επιλογη του Contra στο top 10, και μαλιστα θα μπορουσε να ειχε παρει και καλυτερη θεση.
Για το Castlevania, το ειχα παλια στο Gameboy και παροτι ειχα φτασει στην τελευταια πιστα, δεν καταφερα ποτε να το τερματισω.
Ειχα παιξει το Devil May Cry 3 στο PS2 και μου εβγαλε το λαδι. Παιχνιδαρα παντως!
Οσο για τα Ninja Gaiden, χαζευα εναν φιλο που το επαιζε στο XBox και ηταν οντως πακετο!
Τωρα οσον αφορα το Super Ghouls and Ghosts, τι να πουμε γι'αυτο το παιχνιδι! Ηταν οντως παιχνιδι για μαζοχιστες, και θυμαμαι το απιστευτο ξενερωμα που ενιωσα οταν το τερματισα για πρωτη φορα μετα απο μηνες προσπαθειας, μοναχα για να μαθω οτι ολες οι πιστες που ειχα παιξει ηταν ενα διαβολικο σχεδιο, και οτι για να σωσω την πριγκιπισσα επρεπε να ξαναπαιξω τις ιδιες πιστες απο την αρχη! Ελεος! ](*,)

Πιστευω οτι δυο ακομη παιχνιδια, θα μπορουσαν ανετα να ειχαν μπει στο top 10. H σειρα Mega Man, και το Super R-Type.

Ειδικα το Super R-Type, ακομη και στο ευκολοτερο επιπεδο να το τερματιζες, ηταν κατορθωμα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Apr 2010 19:47 #70587 by Μάνος Γρυπάρης
Οποιος εκανε την επιλογη των παιχνιδιων πρεπει να ειναι άσχετος. Ειναι δυνατον να αφηνεις το Pac-Man απ' εξω? Μονο 2-3 ανθρωποι στον κοσμο εχουν καταφερει να φτασουν στο level 255 (πρεπει να ειναι guru ή mentalist, δεν εξηγειται).

Το Space Invaders ειναι εκτος λιστας, γιατι καποια στιγμη χανεις σιγουρα, ενω για μενα ειναι απαραδεκτοι που δεν εβαλαν μεσα τη σειρα Shadow of the Beast της Amiga. Μακραν οτι πιο αδιανοητα δυσκολο σε Platform/Adventire εχει φτιαξει ανθρωπινο χερι. Ηθελες υψηλοτατο I.Q. τοτε για να φτασεις μεχρι την μεση και ειχες μονο μία ζωή.

Η δικιά μου λίστα:
1)Pac-Man (Arcade)
2)Ghouls N' Ghosts (Ολες οι εκδοσεις)
3)Shadow of the Beast 1,2,3 (Amiga)
4)Cannon Fodder (Amiga/PC)
5)Battletoads (NES)
6)Castlevania (NES)
7)The Legend of Zelda (NES)
8)Ninja Gaiden 1 (NES)
9)Rick Dangerous (Amiga/PC)
10)Tetris (Arcade)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Apr 2010 20:35 #70589 by Νίκος Παπαγεωργίου
Και οχι μονο το pac man. Τα περισσοτερα παιχνιδια εκεινης της εποχης ηταν πακετο να τα τερματισεις. Αλλα οποιος εκανε την επιλογη, προτιμησε λιγο πιο προσφατα παιχνιδια. Παντως, ειναι ενδεικτικο οτι πολυ λιγα προσφατα παιχνιδια συμπεριλαμβανονται στην λιστα. Πλεον, τα αγοραζεις και τα τερματιζεις μεσα σε λιγες ωρες.

Για παραδειγμα, στο Tomb Raider 1 εκανες save μονο σε επιλεγμενα σημεια, και το παιχνιδι ηθελε και μυαλο αλλα και αντανακλαστικα για να το τερματισεις. Η προκληση του παιχνιδιου ηταν που με πορωσε, και οχι μονο τα γραφικα και το gameplay. Απο το Tomb Raider 2 και μετα, ο παικτης μπορουσε να σωσει οπου ηθελε (ξενερωμα), και η σειρα αρχισε σταδιακα να χανει την προκληση της.

Η δυσκολια σε ενα παιχνιδι σε κανει να πεισμωνεις και να προσπαθεις περισσοτερο και πιστευω οτι αυξανει την αντοχη ενος παιχνιδιου.

More
10 Apr 2010 22:14 #70594 by Ανδρέας Γρυπάρης
μαζί με το F-zero πάει και το ballistics για PC, απλά δεν περνιέται στο hard. 8O

More
11 Apr 2010 15:28 #70605 by Πασχάλης Μαυρωδής
Δεν ξέρω για τα 10 δυσκολότερα αλλά αν ήταν να διαλέξω ένα game με απίστευτο βαθμό δυσκλίας, θα ήταν σίγουρα το vagrant story (για όσους θυμούνται).

Από ένα σημείο και μετά αναρωτιόσουν αν οι developers σου έκαναν πλάκα...

More
21 Apr 2010 16:50 #71070 by Νίκος Κουφός
Εγω πιστευω οτι μεσα στην 10αδα ειναι και το lost vikings για ps1!οποιος το εχει παιξει ξερει:D!

More
01 Jun 2014 14:59 #145274 by Μάρκος Ασκανιάν
Η δικιά μου λίστα:
1)Contra (NES)
2)Captain Tsubasa 2 (NES)
3)Ikaruga (Dreamcast)
4)Wipeout 2097(Playstation)
5)Teenage Mutant Ninja Turtles (NES)
6)Ghostbusters 2 (NES)
7)Medal of honor European Assault (XBOX)
8)R-Type Delta (Playstation)
9)Pacman (Arcade)
10)Tetris (Arcade)

Adododo!!!