Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameCrush.com: Παίξτε games κόντρα σε...τρελά μωρά!

More
04 Feb 2011 12:59 #89198 by lavezzi7
Πληρώνεις για να παίξεις και για να κάνεις chat με αυτές και εκείνες παίρνουν το 60% και εσύ τον Καράμπελα ](*,)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Feb 2011 13:16 #89201 by Andr
σαν ιδεα μονο και μονο αδικει τους χρηστες του γιατι οταν θα πας να παιξεις δε θα εχεις το μυαλο σου στο παιχνιδι αλλα στη κοπελα που θα παιζετε μαζι.αρα σιγουρα θα χασεις.για παραδειγμα μανο εσυ οταν επαιξες με τη ξανθια που δειχνει στη φωτογραφια σιγουρα εχασες και ο καθενας θα εχανε.επιπλεον σου περιοριζει τα χερια στο πληκτρολογιο.επισης βαλτε και μια ελληνιδα τοσες ωραιες εχουμε(βλεπε παπαρηγα)να πεσουν οι server οχι αστεια.αλλα στο site δε το σκεφτηκαν και εβαλαν κατι ασχημες μονο σαν τη κοπελα στη φωτογραφια.περα απο τη πλακα ομως πρεπει να εισαι πολυ καμμενος για να γραφτεις σε τετοιο site.

More
04 Feb 2011 13:40 #89202 by Ιβάν
Όπα όπα, για μισώ λεπτό ρε σουβλάκι. Θέλεις να μου πεις πως αυτή η ξανθιά είναι άσχημη? Θα σε χάλαγε δηλαδή?

More
04 Feb 2011 13:41 #89203 by Andr

Alcatraz wrote: Όπα όπα, για μισώ λεπτό ρε σουβλάκι. Θέλεις να μου πεις πως αυτή η ξανθιά είναι άσχημη? Θα σε χάλαγε δηλαδή?

πλακα κανω :wink:

More
04 Feb 2011 13:45 #89204 by Aνέστης Αδαμίδης
Ρε αυτές είναι πρωινές! Αν κοιτάξετε το πρόγραμμα της hazhaz θα δείτε κάτι τρελές ώρες. Εγώ τέτοιες ώρες ξυπνάω μόνο για το ΤΕΙ!

More
04 Feb 2011 13:56 #89206 by Μάνος Γρυπάρης

kammeno souvlaki wrote: σαν ιδεα μονο και μονο αδικει τους χρηστες του γιατι οταν θα πας να παιξεις δε θα εχεις το μυαλο σου στο παιχνιδι αλλα στη κοπελα που θα παιζετε μαζι.αρα σιγουρα θα χασεις.για παραδειγμα μανο εσυ οταν επαιξες με τη ξανθια που δειχνει στη φωτογραφια σιγουρα εχασες και ο καθενας θα εχανε.επιπλεον σου περιοριζει τα χερια στο πληκτρολογιο.επισης βαλτε και μια ελληνιδα τοσες ωραιες εχουμε(βλεπε παπαρηγα)να πεσουν οι server οχι αστεια.αλλα στο site δε το σκεφτηκαν και εβαλαν κατι ασχημες μονο σαν τη κοπελα στη φωτογραφια.περα απο τη πλακα ομως πρεπει να εισαι πολυ καμμενος για να γραφτεις σε τετοιο site.

Κλαίω! Εντάξει, έγραψε για άλλη μια φορά! :lol: :lol:
Μου έδωσαν οι υπεύθυνοι του site 1.500 credits κι έτσι έκανα το review. Αυτά είναι "τα τυχερά" των συντακτών.
Για το ακριβό κόστος, επειδή το σκέφτηκα καλύτερα μετά το review, αν πληρώναμε εμείς λιγότερα τότε θα έπαιρναν κι οι κοπέλες λιγότερα. Άρα δεν τις συνέφερε. Σκεφτείτε ότι χθες είχε 23 online μέσα. Πόσο μάλλον με λιγότερα χρήματα. Αλλά απ' την άλλη όπως είπατε και στα σχόλια του review, είναι θέμα προσφοράς-ζήτησης. Αν πληρώναμε λιγότερα τότε...και τα κορίτσια θα απασχολούνταν περισσότερο...και θα έβγαζαν περισσότερα. Π.χ. Η hazhaz είναι μονίμως μόνη της όποτε μπαίνω online. Με 1 δολάριο το τέταρτο χρέωση (λέμε τώρα) δεν θα προλάβαινε να πάρει ανάσα (με την καλή έννοια).

:49elwb1o

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Feb 2011 22:50 #89229 by kos7
δηλαδη ειναι μαπα?? :-k

Η ΗΜΙΜΑΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΤΗΣ ΑΜΑΘΕΙΑΣ!

More
05 Feb 2011 16:08 #89264 by Μάνος Γρυπάρης
Εδώ να σημειώσουμε ότι μπορείτε από την επιλογή Account tools/Site Options να μειώσετε την χρέωσή σας από 36 σε 15 credits το λεπτό ή και καθόλου. Σε αυτή την περίπτωση όμως θα είναι δύσκολο να βρείτε την ίδια ανταπόκριση από τα κορίτσια.

kos7 wrote: δηλαδη ειναι μαπα?? :-k

Διάβασε το review.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Feb 2011 17:17 #89265 by Aνέστης Αδαμίδης

Ρε Μάνο, κοίτα τι βρήκα!

Έχει και κανάλι στο youtube! Δε βάζω βίντεο εδώ για εμφανείς λόγους.

More
05 Feb 2011 17:41 #89266 by Γιάννης Ρέμας
@ mano δηλαδή άμα πληρώσεις τα μισά αντί για Τζούλια παίρνεις Μπεζαντάκου? :D

@reaper αφού δεν ανεβάζεις βίντεο στείλε μου link :D