Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Η Lara Croft δίνει το όνομά της σε δρόμο της Αγγλίας!

More
01 Mar 2010 17:49 #69015 by Μάνος Γρυπάρης

Μία νέα περιφερειακή οδός της Αγγλίας, θα ονομάζεται...Lara Croft Way.

Στο Derby της Αγγλίας, ολοκληρώθηκαν αυτές τις ημέρες τα έργα μιας νέας περιφερειακής οδού και ακολούθησε ψηφοφορία σχετικά με το όνομα της. Η οδός αυτή ενώνει το Osmaston Road με το Burton Road.

Πάνω από 27.000 άτομα πήραν μέρος στο δημοψήφισμα. Σύμφωνα με το BBC, το 89% των ψηφοφόρων αποφάσισαν ο δρόμος να ονομαστεί "Lara Croft Way".

Η Lucy Care, μέλος του συμβουλίου σχεδιασμού και μεταφορών, δήλωσε ότι στην ψηφοφορία οι άνθρωποι είχαν πραγματικά φαντασία και παρ' ότι η ίδια δεν γνωρίζει και πολλά από games, δέχεται ότι το ποσοστό 89% ήταν πραγματικά πολύ υψηλό για να αγνοηθεί. Ακόμη, πρόσθεσε χαρακτηριστικά πως "Η Lara Croft άξιζε να παρευρίσκεται ανάμεσα στα παραδοσιακά ινδάλματα της πόλης".

Ο λόγος που η διάσημη πρωταγωνίστρια της σειράς Tomb Raider ψηφίστηκε για να δώσει το όνομά της στην περιφερειακή οδό, είναι επειδή είχε δημιουργηθεί στο Derby και συγκεκριμένα το 1996 από τον Toby Gard. Κάτι τέτοιο ωστόσο συμβαίνει για πρώτη φορά στα χρονικά των games.

Η Lara Croft τιμήθηκε το 2007 από τα βραβεία Γκίνες ως η πιο αναγωρίσιμη ηρωίδα στα video games και μέχρι σήμερα έχει αποφέρει δεκάδες εκατομμύρια πωλήσεις στην Eidos.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Mar 2010 18:58 #69016 by thanasis
Πιστευω πως αξια το πηρε το ονομα...Βεβαια δεν ξερω και τι αλλα ονοματα ηταν στην ψηφοφορια... =D>

More
21 Mar 2010 00:33 #69548 by giorgos147
Ορίστε; Ειλικρινά τώρα, που τους ήρθε; =P

More
21 Mar 2010 00:47 #69553 by Άγγελος Φασούλης
Αλήθεια? Εδώ πήγε 2010 και εγώ το έμαθα τώρα από ένα post του 2005!

More
29 Mar 2010 01:55 #69871 by Μάνος Γρυπάρης
Για διάβασε λίγο και πες μου τι ημερομηνια λεει πανω δεξια? :bduh:
blog.taragana.com/e/2010/02/27/u ... way-95046/

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
20 Apr 2010 15:35 #71029 by Άγγελος Φασούλης
Α καλά. :rolleyes: Αυτό ήταν από τα πρώτα μου post και εγώ έβλεπα καταλάθως την ημερομηνία εγγραφής! ](*,)