Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σε τι τηλεόραση παίζετε τα παιχνίδια σας;

More
18 Dec 2009 13:04 #66886 by Βαγγέλης Καρίμαλης
Με αφορμή το ότι θέλω να αγοράσω καινούρια τηλεόραση είπα να ανοίξω ένα thread που να λέμε σε τι tv παίζουμε και αν ήμαστε ευχαριστημένοι.
Σχόλια ,εντυπώσεις και προβλήματα.
Υπάρχουν πολλά site για να δεις reviews τηλεοράσεων αλλά καλύτερη γνώμη και άποψη από την άποψη του gamer δε θα βρεις.

Ξεκινάω και λέω ότι παίζω σε μια αρχαία tv (πάλι καλά που είναι και έγχρωμη) σαν να παίζεις psx είναι περίπου.

Εσείς σε τη τηλεόραση παίζετε;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Dec 2009 14:34 #66893 by antonis 21
σε μια tv HD SAMSHUNG αλλα δεν ειμαι ευχαριστιμενος γιατι δυσκολευομαι λιγο για να δω γιατι οταν καθομαι στον καναπε φαινονται ολα πιο σκοτεινα...ομως μπορει να φταιει και οτι δεν εχω συνιθισει αυτες ττις καινουριες τηλεορασεις γιατι μεχρι το καλοκαιρι ειχα μια παλαιολυθικη τηλεοραση!!!

More
18 Dec 2009 14:47 #66897 by Vagelis
Σε LG M2762D 27ιντσων full hd.
Μαρεσει παρα πολυ και ευχαριστιεμαι πολυ τα παιχνιδια.σε blue ray δεν την εχω τεσταρει.
Το μονο κακο ειναι οτι μερικες φορες θα ηθελα να ηταν 32αρα.

More
30 Dec 2009 23:40 #67372 by Nickltd
Σε μια Sony v4000, 40άρα.

Αυτό που λες για την άποψη του gamer το καταλαβαίνω. Όταν έκανα έρευνα αγοράς διάβαζα διάφορα για τηλεοράσεις που είχαν προβλήματα lag η ghosting σε κονσόλες αλλά δεν μπορούσα να βρω εύκολα λεπτομέρειες.

Με την δικιά μου δεν έχω κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα. Παίζω PS3, βλέπω DVD και έχω παρακολουθήσει και ένα η δύο bluray. Μάλιστα είχε δώρο και το PS3 την άνοιξη που την πήρα, δεν ξέρω αν ισχύει αυτή η προσφορά ακόμη.

More
21 Mar 2010 00:34 #69549 by giorgos147
Sony Bravia 31''(ακριβές μοντέλο δυστυχώς δε θυμάμαι)

More
21 Mar 2010 00:44 #69552 by Άγγελος Φασούλης
Λοιπόν εγώ άλλαξα την παλιά μου τηλεώραση και πήρα την Samsung P2470HD και είδα το φως το αληθινό έβαλα και HDMI και τρελάθηκα. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι είναι 21''. Δεν θα με χάλαγε καθόλου μια 40''!

More
More
11 May 2010 16:57 #71861 by Γιώργος Δεληγιαννίδης
σε μια παλια samsung 30 ιντσών κάπου εκεί "πόσο παλιά; .14 χρονών μια χαρά παίζω σε αυτήν την tv τα παιχνίδια !