Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Βία και βιντεοπαιχνιδα

Poll: Πιστεύετε οτι τα σημερινά βιντοπαιχνιδια αυξανουν την βία μεταξύ των νέων? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Πολύ
1 7.7%
Όχι πολύ
2 15.4%
Λίγο
7 53.8%
Καθόλου
3 23.1%
Total number of voters: 3
Only registered users can participate to this poll
More
04 Dec 2009 00:10 #66227 by Nikos
Η βία μεταξύ των νέων αυξάνεται μέσα από τα βιντοπαιχνίδια? Απαντήστε όσο μπορείτε αντικειμενικά

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Dec 2009 11:25 #66242 by Andr
αυτο εξαρταται απο την ηλικια και απο το χαρακτηρα του καθενος.ενα παιδι δημοτικου δεν θα επηρεαστει το ιδιο με ενα πιαδι γυμνασιου ή λυκειου.το κακο με τα βιαια παιχνιδια και γενικοτερα με τα παιχνιδια ειναι οτι μπορουν να τα παιξουν μικρα παιδια,οταν αυτα τα παιχνιδια δεν ειναι για την ηλικια τους

More
04 Dec 2009 12:16 #66243 by Nikos
Αναφέρομαι κυρίως σε παιδιά μέσης ηλικίας δηλαδή 11-15 χρόνων. Εννοειται οτι ενα παιδί δημοτικού θα επηρεαστεί πολύ και θα ασκήσει περισσότερη βία οπως και ενα παιδί λυκείου το οποίο δεν θα επηρεαστεί καθόλου και απλώς θα διασκεδάσει το παιχνίδ

More
04 Dec 2009 12:17 #66244 by Nikos
Ούως ή άλλως ο γονιός θα πρέπει να μην αγοράσει σε ένα μικρό παιδί παιχνίδι που είναι για παράδειγμα 16+

More
04 Dec 2009 15:25 #66255 by Fevos Verganelakis
Εγω πιστευω η "βια" των νεων (ακομα και 11-15 χρόνων), δημιουργείται και αυξανεται ή μειωνεται μεσα στην οικογενεια.
Ισα - ισα, που κατα την γνωμη μου, αν ο νεος ειχε την βια μεσα του με το να παιξει ενα "βιεο" παιχνιδι το πιθανοτερο ειναι να ισιωσει σε καποια φαση. (αφου τα αποθημενα του εκει θα τα βγαζει).Αν τωρα παιζοντας αυξανεται κ ο "βιεος" χαρακτηρας του αυτο σημαινει 2 πραγματα κατ' εμε: 1) Σιγουρα τοχει μεσα του, ειτε παιζει ειτε οχι και 2) ειναι ψυχολογικα αρρωστος.

More
05 Dec 2009 01:55 #66299 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Snake wrote: Εγω πιστευω η "βια" των νεων (ακομα και 11-15 χρόνων), δημιουργείται και αυξανεται ή μειωνεται μεσα στην οικογενεια.
Ισα - ισα, που κατα την γνωμη μου, αν ο νεος ειχε την βια μεσα του με το να παιξει ενα "βιεο" παιχνιδι το πιθανοτερο ειναι να ισιωσει σε καποια φαση. (αφου τα αποθημενα του εκει θα τα βγαζει).Αν τωρα παιζοντας αυξανεται κ ο "βιεος" χαρακτηρας του αυτο σημαινει 2 πραγματα κατ' εμε: 1) Σιγουρα τοχει μεσα του, ειτε παιζει ειτε οχι και 2) ειναι ψυχολογικα αρρωστος.

Η καλύτερη απάντηση ήταν αυτη.

Οριστε είμαι ζωντανο παράδειγμα! Παιζω MGs1 απο το 1998 (6 χρονων δηλαδη) και δεν είμαι βίαιος O:)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Dec 2009 09:26 #66439 by Fevos Verganelakis
Καλα το περιεργο θα ηταν να ελεγες "παιζω Mortal Kombat απο 6 χρονων και ΔΕΝ ειμαι βιεος"... :mrgreen:
(Θυμαμαι το σαλο που ειχε κανει το συγκεκριμενο...)
Ξερω ατομο που ηταν στην ακολουθη φαση:
παιδι: Θελω αυτο....
μαμα: Οχι.
παιδι: I challenge you to Mortal Kombat! (οποιος καταλαβε καταλαβε!)