- Thank you received: 57
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Ετσι ειχε γινει και με το MGS 4, αν θυμαμαι καλα, το οποιο ειναι παιχνιδι που παιζεται μονο στο ps3 για παραδειγμα.
kelvin wrote: Να ρωτήσω καθώς είμαι λίγο άσχετος στις κονσόλες. Αξίζει για οικονομικους λόγους να πάρεις μεταχερισμένη μια παλιά (και εάν ποια θα είχε καλύτερη απόδοση τιμής), καθώς φαντάζομαι η μικρή μου κόρη δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις...
kelvin wrote: Να ρωτήσω καθώς είμαι λίγο άσχετος στις κονσόλες. Αξίζει για οικονομικους λόγους να πάρεις μεταχερισμένη μια παλιά (και εάν ποια θα είχε καλύτερη απόδοση τιμής), καθώς φαντάζομαι η μικρή μου κόρη δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις...
Θα συμφωνήσω με τον Brazhlias και θα σου προτείνω και εγώ να κινηθείς προς Nintendo μεριά. Είτε Switch, είτε 3DS, είτε και το απλό DS καθώς κατά την γνώμη μου η Nintendo βγάζει games πιο πολύ για παιδιά. Θα την έλεγα και πιο Family Friendly από τις υπόλοιπες εταιρείες.kelvin wrote: Να ρωτήσω καθώς είμαι λίγο άσχετος στις κονσόλες. Αξίζει για οικονομικους λόγους να πάρεις μεταχερισμένη μια παλιά (και εάν ποια θα είχε καλύτερη απόδοση τιμής), καθώς φαντάζομαι η μικρή μου κόρη δεν έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις...