Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Hannah Montana: The Movie (multiplatform)

More
04 Aug 2009 20:15 #57901 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Στο Hannah Montana παίρνετε το ρόλο της συνονόματης pop star και εντυπωσιάσετε τα πλήθη με τις συναυλίες σας. Το παιχνίδι προσωπικά το θεωρώ ανιαρό και πανεύκολο.

Αναμένεται Review.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Aug 2009 23:06 #58006 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Το review ανέβηκε, δεν θα μπορούσα να σχηματίσω χειρότερη γνώμη...
Μπορείτε να το διαβάσετε κάνοντας κλικ εδώ .

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
07 Aug 2009 00:17 #58018 by Μάνος Γρυπάρης

Καλα ρε δεν ντρέπεσαι να του βαζεις 2.7? Δεν μπορουσες να του βαλεις ενα 2? ΕΣΤΩ ενα 1.5?! Ντροπή σου! Απαράδεκτος!

Τουλάχιστον η Miley Cyrus εμφανιζεται με μαγιό? Γιατί γυμνή δεν παίζει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Aug 2009 00:22 #58020 by Frank
Γενικά: 2.7 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

χαχαχα πως αντεξες και δοκιμασες το παιχνιδι ? :lol: :roll:

η ταινια εχει την ιδια επιτυχία με το game ? :roll: :mrgreen:

More
07 Aug 2009 03:43 #58033 by Stathis Yannacopoulos
lol άθλιο game αλλα παιδιά οκ αυτό είναι παιχνίδι για μια 5-12 χρονων ξαδερφούλα/αδερφούλα. Δηλαδή θεωρώ άψογο,περιεκτικό και κατατοπιστικό το review απο άποψη παρουσίασης του game απλά γράφτηκε σαν να απευθύνεται το game σε εμάς και όχι σε κοριτσάκια μικρής ηλικίας που είναι και το target group της montana. Βέβαια τα τεχνικά κτλ χαρακτηριστικά καθώς και το gameplay παρουσιάζοντε άψογα και για να είμαι δίκαιος αν αποφάσιζα να πάρω ένα δωράκι για μια πιο μικρή συγγενή μου το review θα με έσωνε εκτός βέβαια αν η πλύση εγκεφάλου της Hanna είναι παγκόσμια!!!
Και εννοείται οτι είναι πανεύκολο γιατί δεν πρόκειται να το παίξει ο Τσουρινάκης :P

Απο την άλλη κάποιος νέος.. γουστάρει περισσότερο Hanna Montana απο cod... τότε οκ.. θα πρέπει η μαμά του να αποδεχτεί οτι ο γιός της... δεν είναι και πολύ φανατικός αντράς :P

Φιλικά τα λέω boss έτσι? Δεν σε κράζω για να μη παρεξηγηθούμε το review είναι εξαιρετικό απλά μια μικρή επισήμανση κάνω. Είσαι ήρωας που πήρες στις πλάτες σου το εγχείρημα να κάνεις review στο Hanna Montana και να είναι και μπαζοπαίχνιδο :)

Y.Γ Καλό γκομενάκι η Cyrus btw :P

More
07 Aug 2009 11:09 #58038 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Frank16 wrote: Γενικά: 2.7 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

χαχαχα πως αντεξες και δοκιμασες το παιχνιδι ? :lol: :roll:

η ταινια εχει την ιδια επιτυχία με το game ? :roll: :mrgreen:

2.7 Γιατί το λυπήθηκα και δεν του έβαλα 2

Το δοκίμασα γιατί κάποιος παμπόνηρος άνθρωπος ήθελε να με βασανίσει και με έβαλε να το γράψω.

Τράβα δες την ταινία εσύ και πες μας. Είμαι σίγουρος πως θα κλαις τα λεφτά σου από τα πρώτα 10 λεπτά της ταινίας!

__

Panteiakos wrote: lol άθλιο game αλλα παιδιά οκ αυτό είναι παιχνίδι για μια 5-12 χρονων ξαδερφούλα/αδερφούλα. Δηλαδή θεωρώ άψογο,περιεκτικό και κατατοπιστικό το review απο άποψη παρουσίασης του game απλά γράφτηκε σαν να απευθύνεται το game σε εμάς και όχι σε κοριτσάκια μικρής ηλικίας που είναι και το target group της montana. Βέβαια τα τεχνικά κτλ χαρακτηριστικά καθώς και το gameplay παρουσιάζοντε άψογα και για να είμαι δίκαιος αν αποφάσιζα να πάρω ένα δωράκι για μια πιο μικρή συγγενή μου το review θα με έσωνε εκτός βέβαια αν η πλύση εγκεφάλου της Hanna είναι παγκόσμια!!!
Και εννοείται οτι είναι πανεύκολο γιατί δεν πρόκειται να το παίξει ο Τσουρινάκης :P

Απο την άλλη κάποιος νέος.. γουστάρει περισσότερο Hanna Montana απο cod... τότε οκ.. θα πρέπει η μαμά του να αποδεχτεί οτι ο γιός της... δεν είναι και πολύ φανατικός αντράς :P

Φιλικά τα λέω boss έτσι? Δεν σε κράζω για να μη παρεξηγηθούμε το review είναι εξαιρετικό απλά μια μικρή επισήμανση κάνω. Είσαι ήρωας που πήρες στις πλάτες σου το εγχείρημα να κάνεις review στο Hanna Montana και να είναι και μπαζοπαίχνιδο :)

Y.Γ Καλό γκομενάκι η Cyrus btw :P

Προσωπικά μου φαινεται κοροιδία να πληρωσει κανεις 70€ για ένα ανολοκληρωτο παιχνίδι. Αν το δοκιμάσεις (σου εύχομαι να μην το κάνεις ποτέ στην ζωή σου) θα παρατηρήσεις bugs στα γραφικά και ένα τρομερά αργό gameplay που θα βαριόταν να παίξει ακόμα και ο Β.Τσιάρτας!!
Το review δεν στοχεύει κάποια κατηγορία gamer! Παρουσιάζει το παιχνίδι όπως είναι. Πίστεψε με, θα ένα κοριτσάκι 5-12 χρονών θα προτιμήσει να παίξει με τις κούκλες του(ή να κάνει οτι κάνουν σε αυτή την ηλικία) παρά να κάτσει να ασχοληθεί για πάνω από 2 ώρες με το συγκεκριμένο παιχνίδι. Όπως το βλέπω, πρέπει να έχεις ψύχωσή με την Hannah για να αγοράσεις τον τίτλο.

More
20 Apr 2010 22:46 #71042 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Και μιας που το εφερε το souvlaki στην συζητηση....
Θελω να σας πω πως Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΜΕΣΑ ΣΕ 2 ΩΡΕΣ ΚΑΙ 45 ΛΕΠΤΑ !

Μετα επειδη το ντεκορ χαλαγε στο σπιτι με αυτο το παιχνιδι, το εδωσα πισω στο Μανο να εχει να το χαιρεται. :mrgreen:

More
26 Apr 2010 16:44 #71312 by Μάνος Γρυπάρης
"Έλα μαμά...πες την αλήθεια....δεν πήρες το Playstation 3 για μένα, έτσι? :mrgreen: "

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
26 Apr 2010 17:12 #71313 by Aνέστης Αδαμίδης
Λες και άλλη δουλειά δεν έχει η M.C. και της λείπουν και τα λεφτά. Ρε είναι τρελογκόμενα!(από τις καλές) Αλλά τώρα να βγάζεις παιχνίδι με τη "ζωή" σου. του οποίου στόχος είναι να τραγουδάς.....πετρέλεος! Ακόμη και το guitar hero καλύτερο είναι.

More
26 Apr 2010 17:18 #71316 by Andr
μανο κατεφερε να κανεις μια οικογενεια fun της miley cyrus.μπραβο. =D>