Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Frank16 wrote: Γενικά: 2.7
χαχαχα πως αντεξες και δοκιμασες το παιχνιδι ?
η ταινια εχει την ιδια επιτυχία με το game ?
Προσωπικά μου φαινεται κοροιδία να πληρωσει κανεις 70€ για ένα ανολοκληρωτο παιχνίδι. Αν το δοκιμάσεις (σου εύχομαι να μην το κάνεις ποτέ στην ζωή σου) θα παρατηρήσεις bugs στα γραφικά και ένα τρομερά αργό gameplay που θα βαριόταν να παίξει ακόμα και ο Β.Τσιάρτας!!Panteiakos wrote: lol άθλιο game αλλα παιδιά οκ αυτό είναι παιχνίδι για μια 5-12 χρονων ξαδερφούλα/αδερφούλα. Δηλαδή θεωρώ άψογο,περιεκτικό και κατατοπιστικό το review απο άποψη παρουσίασης του game απλά γράφτηκε σαν να απευθύνεται το game σε εμάς και όχι σε κοριτσάκια μικρής ηλικίας που είναι και το target group της montana. Βέβαια τα τεχνικά κτλ χαρακτηριστικά καθώς και το gameplay παρουσιάζοντε άψογα και για να είμαι δίκαιος αν αποφάσιζα να πάρω ένα δωράκι για μια πιο μικρή συγγενή μου το review θα με έσωνε εκτός βέβαια αν η πλύση εγκεφάλου της Hanna είναι παγκόσμια!!!
Και εννοείται οτι είναι πανεύκολο γιατί δεν πρόκειται να το παίξει ο Τσουρινάκης
Απο την άλλη κάποιος νέος.. γουστάρει περισσότερο Hanna Montana απο cod... τότε οκ.. θα πρέπει η μαμά του να αποδεχτεί οτι ο γιός της... δεν είναι και πολύ φανατικός αντράς
Φιλικά τα λέω boss έτσι? Δεν σε κράζω για να μη παρεξηγηθούμε το review είναι εξαιρετικό απλά μια μικρή επισήμανση κάνω. Είσαι ήρωας που πήρες στις πλάτες σου το εγχείρημα να κάνεις review στο Hanna Montana και να είναι και μπαζοπαίχνιδο
Y.Γ Καλό γκομενάκι η Cyrus btw