Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Diaktis - ο χειροτερος διανομεας στην Ελλάδα...

More
22 Jul 2009 20:59 #57194 by nickos
Πρόσφατα έμαθα ότι η Diaktis δεν θα είναι ο επίσημος διανομέας του νέου No More Heroes και μπορώ να πω ότι χάρηκα ιδιαίτερα…
Η συγκεκριμένη εταιρεία μου έχει καταστρέψει ουκ ολίγες συσκευασίες παιχνιδιών (Prince of Persia, Assassin’s Creed, No More Heroes etc) και η είδηση ότι σταμάτησε η συνεργασία της με την Rising Star Games ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει.

Όλες οι συσκευασίες παιχνιδιών που διένειμε είχαν ένα αυτοκόλλητο με το λογότυπο της το οποίο δεν έβγαινε εύκολα και όταν το έβγαζες άφηνε πίσω του κόλλα. Δεν τύλιγαν τα παιχνίδια με την ζελατίνα αλλά με μια ταινία η οποία μπορούσε να καταστρέψει το cover αν δεν πρόσεχες και τέλος μέσα σε κάθε παιχνίδι υπήρχε ένα φτηνιάρικο χαρτί (φωτοτυπία) το οποίο «εξηγούσε» τον χειρισμό…

Όταν αγόρασα το No More Heroes το 2008 ήμουν τόσο εκνευρισμένος με την εταιρεία που έστειλε email στην Rising Star Games για να τους ενημερώσω και να ξεσπάσω πάνω τους…

Ξέρει κανείς αν συνεχίζει να υπάρχει σαν διανομέας;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2009 22:39 #57203 by Stathis Yannacopoulos
Δεν έχω ιδέα αν συνεχίζει να υπάρχει καθώς δεν έχω προσέξει κάποιο κουτί για να δω το logo. Όσον αφορά τα αλλα θα συμφωνήσω μόνο στο 1 σκέλος. Το 2 που λες με το τύλιγμα δεν το θυμάμαι καν επομένως δεν θα το σχολιάσω. Το 3 με την φωτοτυπία δεν είναι κακό, ένα extra ήταν και μη ξεχνάς οτι μιλάμε για το WII, το οποίο έχει και αρκετούς casual gamers. Δηλαδή είτε υπάρχει ειτε δεν υπάρχει δεν δημιουργεί κάποιο πρόβλημα. Όσον αφορα το αυτοκόλητο εκεί συμφωνώ. Δεν ξέρω γιατί έπρεπε να το έχει. Είναι και αρκετά μεγάλο και πραγματικά ούτε καν σκέφτηκα να το αφαιρέσω.

More
23 Jul 2009 00:10 #57215 by Μάνος Γρυπάρης
Συνεχίζει να υπάρχει κανονικά. Είναι θυγατρική της Nortec (αντιπροσωπείας της Nintendo) για να λύσω τις απορίες σας.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Jul 2009 19:13 #57407 by vasogr
συνεχιζει κανονικοτατα. προσφατα η ζελατινα του far cry 2 εγινε λιγο μπλιαχ προσπαθοντας να βγαλω την προστατευτικη ταινια για να το ανοιξω.....

:armata very angry:

More
29 Jul 2009 19:21 #57574 by nickos
UPDATE
Σταμάτησε και η συνεργασία της Ubisoft με την Diaktis από τον Απρίλιο του 2009!
ποιας εταιρείας τα προϊόντα διανέμει πλέον;

More
30 Jul 2009 02:45 #57591 by kostas
πειρα το dirt σημερα και ειχε την υπεροχη ταινια και το αυτοκολλητο χωρις προστατευτικη ζελατινα :evil: :evil: :evil:

ευτυχώς εχω extra διαφανα κουτακια για να το αλλαξω..

More
30 Jul 2009 15:15 #57623 by Μάνος Γρυπάρης

azazel wrote: UPDATE
Σταμάτησε και η συνεργασία της Ubisoft με την Diaktis από τον Απρίλιο του 2009!
ποιας εταιρείας τα προϊόντα διανέμει πλέον;

Έχει και την Square Enix.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Jul 2009 16:04 #57626 by kiiraklis94
Πήρα πρόσφατα το Battlestations Midway και είχε πάνω το αυτοκόλλητο του διαβόλου...
χωρίς προστατευτική ζελατίνα... Μπορεί να συμβαίνει επιδή είναι παλιό το game... αλλα απ'οτι καταλαβαινω...και η Eidos συνεργαζεται ακομα μαζι της...

Rest in hell... as soon as heaven's server is full...

More
01 Jun 2014 15:10 #145276 by Μάρκος Ασκανιάν
Πολύ άσχημο θέαμα αυτό με το αυτοκόλλητο και ακόμα χειρότερα τα ασπρόμαυρα manuals στα PC games. :icon hammer:

Adododo!!!