Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Games που δεν καταφέρατε να ολοκληρώσετε ποτέ

More
10 Jun 2009 18:32 - 10 Jun 2009 19:53 #54043 by Πασχάλης Μαυρωδής
Αν σας έχει τύχει να ξεκινήσετε κάποιο game και ενώ είχατε τις καλύτερες προθέσεις, λόγω υπερβολικής δυσκολίας στην δράση ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο, δεν καταφέρατε ποτέ να ξεπεράσετε ένα ορισμένο σημείο του, περιγράψτε το εδώ.
Εμένα μου συνέβη με το Alone in the Dark 4 για το PS1. Ενώ το ολοκλήρωσα χωρίς κανένα ιδιαίτερο πρόβλημα με το σενάριο του άντρα (δεν θυμάμαι τα ονόματα τους πλέον... :p) το σενάριο της γυναίκας είχε έναν γρίφο (με ένα πλανητάριο αν το έχει παίξει κανείς) τον οποίο δεν κατάφερα να λύσω ποτέ και δεν μπήκα καν στον κόπο να το δώ σε κάποιο walkthrough στο internet (τόσο πολύ είχα ξενερώσει). Επαναλαμβάνω ότι παραμένει ακόμα η μοναδική περίπτωση που μου συνέβη κάτι παρόμοιο... :P
Last edit: 10 Jun 2009 19:53 by Πασχάλης Μαυρωδής.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Jun 2009 19:10 #54044 by Νικολής Ασημάκης
Πολλά. Τι να πρωτοπώ; Baldur's Gate, Icewind Dale 1 και 2, Neverwinter Nights 1 και 2, Heroes 3 και 5 και άλλα πολλά... Συνήθως βαριέμαι τα παιχνίδια πριν τα τερματίσω. Τώρα τελευταία άρχισα να τερματίζω παιχνίδια που είχα αφήσει όπως DMC 3 ή Daemonica. :P

More
11 Jun 2009 00:22 #54050 by Μάνος Γρυπάρης
Όλα τα turn-based RPG, Baldur's Gate, Neverwinter Nights κι αυτό το καταραμένο το Gears of War στο τελευταίο big boss! (το 2 ήταν πολύ πιο εύκολο)

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Jul 2009 14:30 #55649 by Frank
εγω το GTA San Adreas ... δυο φορες εχω κανει format και τις 2 δεν μπορεσα να βρω το save για να το κρατησω και ετσι ξεκινουσα απ την αρχη ... τωρα το παιζω για 3η φορα και εχω κολλησει σε αυτο το σημειο ... δεν μπορω να το περασω με τιποτα μιας και δεν ξερω με ποια πληκτρα χορεύει ... οποιος ξερει ας μου στειλει ενα pm :wink:

More
03 Jul 2009 14:59 #55658 by Milkman14
Απο τι θυμαμαι δεν εχω τερματισει το tomb raider 4,το oddworld:abe's exoddus,το resident evil(πως μου διεφυγε αυτο :lol: ) και το resident evil 2,το ovelblood(δεν το ξερει η μανα του αυτο το παιχνιδι :lol: ) κα το Medievil 1.

More
03 Jul 2009 15:10 #55661 by Πασχάλης Μαυρωδής
??? Δεν τερμάτισες το Medievil 1?! Ιεροσυλία! :P

More
03 Jul 2009 15:16 #55663 by Milkman14
Ειμαι ελλεινος το ξερω :lol: Δεν θυμαμαι ακριβως που ειχα κολλησει μετα απο εκει δεν πρεπει να ξανα ασχοληθηκα με το παιχνιδι.Ασε που τοτε μου ειχε χαλασει το ps1 και μετα πηρα το PS1 το slim στο οποιο δεν ειχα βαλει τσιπακι και επερνα τα παιχνιδια αυθεντικα.Οποτε ξεχαστηκε ολο το θεμα αφου πηρα το ps2.

More
18 Jan 2010 21:21 #68077 by wasd
Είχα παρατήσει το Syberia 2 γιατί κολλούσα κάθε τρεις και λίγο και μου σπασε τα νεύρα.
Πριν λίγο καιρό κόλλησα και στο Mafia στη πίστα που είναι στην έπαυλη. Με σκοτώνανε συνέχεια. Μια φορά κατάφερα να μπω αλλά σκοτώθηκα λίγο παρακάτω ](*,)

More
19 Jan 2010 00:02 #68088 by Νίκος Παπαγεωργόπουλος
Ο'τι παιχνίδι πέσει στα χέρια μου, δεν ξεκολλάω μέχρι να το τερματίσω. Αυτό βέβαια συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, που τα video games είναι εύκολα. Παλιά, δεν ήταν έτσι. Θα αναφέρω λίγα μόνο από τα παιχνίδια που δεν ολοκλήρωσα ποτέ: Zelda στο NES, Super Mario Bros The Lost Levels στο SNES, και Alleyway στο Gameboy.

More
01 Jun 2014 15:06 #145275 by Μάρκος Ασκανιάν
Αχ, αχ, αχ.... Πάμε λοιπόν...
1)Brink (XBOX 360)-Η ΑΙ είναι GTP!!!
2)Brutal Legend (XBOX 360)-Χάνω σ'ένα level συνέχεια και όταν λέω συνέχεια εννοώ συνέχεια!!!
3)Medal of Honor European Assault (XBOX)-Χάνω συνέχεια στο τέλος μιας αποστολής
4+5)Ikaruga (DC) & Red Star(PS2) λόγω απίστευτης δυσκολίας

Adododo!!!