Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

The Beatles: Rock Band

More
25 Mar 2009 01:01 #51664 by Πασχάλης Μαυρωδής
Η Harmonix επανασυνδέει τους Beatles

Οι θρυλικοί Beatles κάνουν reunion
Δεν είναι μόνο η Activision όμως που μετατρέπει με χαρακτηριστική άνεση θρυλικά hits σε βιντεοπαιχνίδια. Η Harmonix, τα τελευταία δύο περίπου χρόνια, έχει καταφέρει να κερδίσει ένα διόλου ευκαταφρόνητο πλήθος μουσικόφιλων παικτών με το Rock Band. Η επόμενη έκδοση του Rock Band θα έχει γεύση από 60s και θα σας βάζει στον ρόλο των Beatles. Σε σχετική δήλωσή του, ο Έλληνας συνιδρυτής της Harmonix, Αλέξης Ρηγόπουλος, ξεκαθάρισε πως το "The Beatles: Rock Band" δεν θα αποτελεί expansion κάποιας ήδη υπάρχουσας έκδοσης, αλλά έναν ολοκαίνουργιο μουσικό τίτλο φτιαγμένο από το μηδέν. Επιπλέον, η MTV Games, η εκδότρια εταιρεία του Rock Band, συνεργάζεται με την Apple Corps, την δισκογραφική εταιρεία του θρυλικότερου συγκροτήματος όλων των εποχών προκειμένου να μεταφέρει όσο πιο πιστά γίνεται το κλίμα που επικρατούσε στις συναυλίες των σκαθαριών. Το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 9/9/2009 και θα είναι διαθέσιμο για PS3, Wii και Xbox 360.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jun 2009 11:28 #53685 by Μάνος Γρυπάρης
ΕΧΩ ΠΟΡΩΘΕΙ!!!

Δεν είμαι της Hard Rock και πραγματικά καταριόμουνα όλα αυτά τα Hard Rock και Metal κομμάτια που έβγαιναν κατά καιρούς σε Guitar Hero και Rock Band. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κι ένα παιχνίδι για εμάς της ελαφριάς Rock/Brit. Pop. Και τι καλύτερο από τους Beatles. Εννοείται ότι θα το παίξω κι επειδή ξέρω και τα μισά κομμάτια απ' έξω πρώτα θα το τερματίσω και μετά θα γράψω review :cool:

[youtube:2fy4juvo]
[/youtube:2fy4juvo]

Το μόνο που απομένει μετά από αυτό είναι το OaSiS: Rock Band! Τότε είναι που θα κλειστώ σπίτι! :mrgreen:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Jun 2009 14:19 #53686 by Νικολής Ασημάκης
Βαρέθηκα να βλέπω Guitar Hero: (όνομα μπάντας)

More
02 Jun 2009 16:54 #53692 by Πασχάλης Μαυρωδής
Κάτι που ίσως να μην ξέρουν μερικοί... Όλα τα πνευματικά δικαιώματα των Beatles είναι εξαγορασμένα από τον... Michael Jackson! Οπότε υποθέτω θα πάρει κάποιο... μικρό μερίδιο το παλικάρι... :mrgreen:

More
14 Sep 2009 23:13 #60910 by Μάνος Γρυπάρης
Σήμερα ανέβηκε το review .

Δυστυχώς λείπουνε πάρα πολλά κομμάτια. Κρίμα γιατί τραγούδια όπως το Help και Let it be που έχουν γράψει ιστορία δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να απουσιάζουν από τέτοια παιχνίδια!

Παρ' όλα αυτά, η Harmonix δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει και νέα άλμπουμ των Beatles...με το ανάλογο αντίτιμο υποθέτουμε :roll:

SquallLeonheart wrote: Κάτι που ίσως να μην ξέρουν μερικοί... Όλα τα πνευματικά δικαιώματα των Beatles είναι εξαγορασμένα από τον... Michael Jackson! Οπότε υποθέτω θα πάρει κάποιο... μικρό μερίδιο το παλικάρι... :mrgreen:

Τον έφαγες ρε τον άνθρωπο! Ούτε να χαρεί τα λεφτά του δεν πρόλαβε! Απαπα, πιο γρουσούζης κι από μένα είσαι!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)