- Thank you received: 248
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Mystique wrote: Δηλαδη πουλανε τις μεταχειρισμενες που εχουν επιστραφει για service σαν καινουριες?. Αυτο δεν ειναι απατη?. Ειναι δυνατον να γινεται τετοιο πραγμα και να το παρουσιαζουν σαν καινουριο η προσφορα?. Δεν το πιστευω. Μαλλον θα περιμενω την ελευση του ps5 οταν και οποτε το αποφασισουν και το κυκλοφορησουν.
Mystique wrote: Αμφιβαλλω αν θα μου πουν οτι ειναι μεταχειρισμενο η ανακατασκευασμενο. Θα πανε να το διωξουν σαν καινουριο. Ποιος θ'αγορασει εν γνωση του συσκευη επισκευασμενη χωρις την επισημη εγγυηση να εχει για 2-3 χρονια την ησυχια του?. Ξερεις ποια μαγαζια το κανουν (η θα το κανουν αυτο το πραγμα) για να τους αποφευγω?. Ακομα και 200 ευρω να το δινουν δεν αξιζει αν ξερω οτι μπορει να μου χαλασει γρηγοροτερα απ'το κανονικο. Αν και δεν παιζω τοσο ωστε να επιβαρυνεται το μηχανημα καθε μερα.
Mystique wrote: Δεν εχουν ολες οι συσκευες, ανεξαρτητα απ'την ποιοτητα κατασκευης τους, ενα ορισμενο χρονο ζωης που μετριεται σε ωρες?. Π.χ. ενας σκληρος δισκος εχει 100 χιλιαδες ωρες λειτουργιας μεχρι να αρχισει να παρουσιαζει προβληματα. Το ιδιο και ενα ποντικι που αντεχει χ ωρες πριν παραδωσει πνευμα. Ετσι μου εχουν πει τουλαχιστον τα παιδια στο Πλαισιο οταν τους ρωταω τα παντα σχεδον.