Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ελάτε να μάθουμε την Έντνα ελληνικά!

More
18 Jun 2008 10:16 #43731 by raziela
Φίλες και φίλοι των retro adventures,

έχω αναλάβει να μεταφράσω στον ελέυθερο χρόνο μου από τα γερμανικά στα ελληνικά το retro adventure Edna bricht aus ( edna.daedalic.de ) που μόλις κυκλοφόρησε στην Γερμανία από την εταιρεία για την οποία δουλεύω. Θα χαιρόμουν πολύ να το δω ολοκληρωμένο στα ελληνικά για να μπορέσουν να το απολαύσουν κι οι Έλληνες gamers στην γλώσσα τους. Επειδή είναι τεράστιο για να το καταφέρω μόνη μου κι ασύμφορο να το πληρώσουμε, μια που οι πωλήσεις δεν θα καλύψουν τα έξοδα μετάφρασης, ψάχνω εθελοντές που έχουν χρόνο και μεράκι και θέλουν να συνεισφέρουν σε ένα βραβευμένο cult game. Μπορώ να προσφέρω την γερμανική έκδοση του παιχνιδιού και φυσικά να αναφέρω τους συμμετέχοντες στα credits της ελληνικής έκδοσης. Επίσης είναι μια ευκαιρία να βιώσετε από κοντά την δουλειά ενός publisher! Πρέπει να ξέρετε πολύ καλά γερμανικά. Όποιος ενδιαφέρεται message me!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
18 Jun 2008 17:50 #43734 by a Guest
Ίσως δεν κατάλαβα καλά.....
Έχεις αναλάβει να μεταφράσεις κάτι (συγκεριμένα ένα game που προφανώς θα διατεθεί προς πώληση) για την εταιρεία σου και ψάχνεις εθελοντές να σε βοηθήσουν;
Ζντοινγκ.

More
18 Jun 2008 18:02 #43735 by raziela
Έχω αναλάβει την ιδιωτική πρωτοβουλία να μεταφράσω το παιχνίδι στα ελληνικά ώστε να υπάρξει ελληνική έκδοση. Δεν μου το ανέθεσε κανένας. Aν το project μου πετύχει ο developer μου υποσχέθηκε να αναλάβει τα έξοδα ανάπτυξης ενός ελληνικού master (έχει φοβερή δουλειά με τα ελληνικά fonts και το τεστ άπειρων διαλόγων) που θα το διαθέσει στην Ελλάδα και έτσι πάνω κάτω θα βγάλει τα έξοδα του. Το μόνο που με ενδιαφέρει εμένα είναι να υπάρξει ένα παιχνίδι με 120.000 λέξεις στα ελληνικά.