Παιδιά δεν διάβασα πουθενά για το Dune.... το ένα σε πρώτη φάση και μετά το 2... μετά το 2000 και μετά τον αυτοκράτορα.... ειδικά το πρώτο ήταν από τα πρώτα μου παιχνίδια σε υπολογιστή..
Συνεχίζουμε με Μισή Ζωή (half-life) το ένα Τέλειο και το 2 με τα επεισόδια... περιμένω και εγώ όπως και μερικά εκατομμύρια ακόμη το 3ό επεισόδιο... άιντε να δούμε πότε.
Δεν θα παραλείψω το FABLE, δύστυχος μόνο το ένα βγήκε για υπολογιστή... άιντε με το καλό το 3, και ελπίζω να βγει και το 2.
Θα μιλήσω και για starcraft (brood war) τα πρώτα lan διαρκούσαν 2-3 ώρες και μετά από μερικούς μήνες προπόνηση στο 20 λεπτό συνήθως είχε τελειώσει.... το είχαμε λιώσει.
Το diablo 2, μου κόστισε 1 εβδομάδα από την ζωή μου και ταυτόχρονα ένα εξάμηνο στο ΙΕΚ.... λόγο απουσιών (μαμ+κακα+νανι+DIABLO... όλη η εβδομάδα) κυρίως για να δω το επόμενο βιντεάκι..
....
Στην καρδιά μου ξεχωριστή θέση έχει και το heroes of might and magic III, τα υπολοιπά μου άρεσαν αλλά το 3 ήταν το καλό..
P.s... AMIGA 500
Αγαπημένη "πίστα" στο moonstone αυτήν στα δέντρα που έπρεπε να σκοτώσεις τα τερατάκια πριν σε πιάσουν από τον λαιμό και σε κρεμάσουν..
BARBARIAN, κόψε το κεφάλι του άλου πριν σου κόψει το δικό σου....
Altered Beast, μάζεψε 3 σφαίρες και μεταμορφώσου.... στην πρώτη πίστα, αρκούδα, στην δεύτερη λυκάνθρωπος, στην τρίτη ιπτάμενος δράκος.......Αχ.......
Υπάρχουν πάρα πολλά ακόμα, αλλά ας μείνουμε σε αυτά...