Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Λίστα με games που έχετε

More
07 Jun 2008 13:05 #43215 by Petros
Warcraft 3
Frozen throne
Rainbow six vegas
Max payne
Crysis
Half life
half life 2
halfe life 2 episode 1
halfe life 2 episode 2
portal
Prince of persia sand of time(Το 2 δεν μου άρεσε, το 3 έφτασα στον τελικό και το παράτησα)
TombRider 2
Tomb Rider legend
beyond good and evil
(Αυτά θυμάμαι μέχρι στιγμής... τα περισσότερα τα έχω ξεχάσει αν θυμηθώ κάτι θα το προσθέσω)

Στο Wii
Metroid Prim 3(Ήταν το μόνο που ασχολήθηκα μέχρι τελικής πτώσεις)

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Jun 2008 15:26 #43684 by Νικολής Ασημάκης
Πρόσθεσα στη λίστα μου και τα ξεχασμένα από εμένα Robin Hood: Legend of Sherwood και Desperados: Wanted Dead or Alive

(edit) Α, και το Star Wars: Jedi Academy

More
16 Jun 2008 15:35 #43685 by Petros
επίσης τα
F.E.A.R
Metal gear sold 1

More
16 Jun 2008 16:48 - 17 Jun 2009 22:00 #43686 by Stevepredator
98)MGS4 φρέσκο φρέσκο χθές το τερμάτισα σε 18:53:23 ήταν ο χρόνος του game με τα cutscenes ακόμη κάποια άλλα που ξέχασα
99)destroy all humans
100)destroy all humans 2
101)broken sword 3 the sleeping dragon
102)silent scope

Cause the only real predator is Stevepredator
Last edit: 17 Jun 2009 22:00 by Stevepredator.

More
16 Jun 2008 20:06 #43691 by Σταύρος
δεν παιζει να τα γραψω ολα...
Αν βαλω μεσα Amiga και κονσολες φθανω ανετα την 100αρα

More
19 Jun 2008 20:16 - 27 Aug 2008 21:38 #43778 by Μάνος Γρυπάρης
Το συγκεκριμένο topic θα σας φανεί σίγουρα αρκετά ενδιαφέρον και σίγουρα η συζήτηση θα επεκταθεί αρκετά σε όλα τα είδη παιχνιδιών.

Με ποια games έχετε κολλήσει άσχημα μέχρι σήμερα? Ανεξάρτητα από το ποιες κατηγορίες παιχνιδιών παίζετε, σίγουρα θα έχουν υπάρξει games με τα οποία θα έχετε φάει τρελό κόλλημα, δηλαδή ασχοληθήκατε μαζί τους για πολλούς μήνες, ίσως και χρόνο! Προσπαθήστε να θυμηθείτε ποια είναι αυτά και φτιάξτε μας την δική σας λίστα. Μπορείτε να τα χωρίσετε σε κατηγορίες όπως εσείς επιθυμείτε, ανάλογα με το τι σας βολεύει.

Το θέμα αυτό ίσως θα αποκαλύψει και κάποια...κρυφά στοιχεία του χαρακτήρα σας, ειδικά αν έχετε δεθεί για μεγάλο χρονικό διάστημα με τα συγκεκριμένα games! Αξίζει να ψάξετε και να θυμηθείτε τους τίτλους που αγαπήσατε!

Θα κάνω την αρχή βάζοντάς τα χωρισμένα σε κατηγορίες ανάλογα με το format.

Amstrad 6128
Pirates!: 12ωρα και βάλε την εποχή που ήμουν κυριολεκτικά βρέφος! Πρέπει να ξεκίνησα από το 1989 και να σταμάτησα να παίζω το 1992, 93, ούτε που θυμάμαι.
Italy '90: Μιλάμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ποδοσφαιράκι! Είχε μέχρι και 3D view όταν ο παίκτης έμπαινε για γκολ, κάτι που το '90 ήταν αδιανόητο! Τα έσπαγε πραγματικά.
Robocop: Σκάλωμα ατελείωτο. Είμαστε και fan του Robocop άλλωστε!
Double Dragon II: Respect!

Amiga
Sensible World of Soccer: Από τα λίγα ποδοσφαιράκια που "τερματίζονταν" στο Career. Έφτασα στην 20η σεζόν με τον Παναθηναϊκό ενώ σάπισα με την Doncaster κατακτώντας μέχρι και Champions League.
Cannon Fodder: Πολεμικός οργασμός και τρελό ξεφάντωμα όπως και ατελείωτα μπινελίκια!
Turrican 2: ΤΡΕΛΟ κόλλημα, αν και δεν ήμουν ποτέ fan των platform games.
Chaos Engine: Θεϊκό και διαχρονικότατο Shoot 'Em Up. Μόνος ή με φίλους?
Moonstone: Τέτοια RPG βγαίνουν μία φορά στα 5 χρόνια και άμα!

Arcade
(Super) Street Fighter 2: Το μόνο παιχνίδι που τότε ήταν για 10 με τόνο! Το καλύτερο fighting game όλων των εποχών και με διαφορά!
Sega Rally: Το racing game που μας έκανε να ευχαριστηθούμε την οδήγηση.

NES
Super Mario Bros 1, 2, 3: Φτου και βγαίνω! Από τα καλύτερα platform ever!

Nintendo 64
Mario 64: 120 αστέρια και ατέλειωτες ώρες παιχνιδιού σε ένα από τα καλύτερα 3D Platforms ever.
Super Mario Kart: Τρελά ξενύχτια και έξαλλες κόντρες με φίλους. Το σπουδάσαμε!

PC
Championship Manager '01/'02: Από τα πιο ΕΘΙΣΤΙΚΑ games όλων των εποχών! Αν δεν κάναμε τίποτε άλλο σ' αυτόν τον κόσμο θα μπορούσαμε να παίζουμε μαζί του μέχρι θανάτου!
Football Manager (ΟΛΑ): Δεν σταματάμε ποτέ να παίζουμε γιατί όλοι κρύβουμε έναν προπονητή μέσα μας!
Command & Conquer και Red Alert (ΟΛΑ): Όλη η σειρά (πλην του Tiberian Sun) είναι ένα αριστούργημα. Για τους πραγματικούς fans της σειράς υπάρχει πρώτα το C&C και μετά τα υπόλοιπα strategy.
Diablo 2: Μία μεγάλη περιπέτεια που όλοι μας θέλουμε να θυμόμαστε.
Fifa '96, '01, '02: Τα καλύτερα της σειράς κατά την άποψή μου.
Pro Evolution Soccer 5 & 6: Το τελειότερο ποδοσφαιράκι όλων των εποχών!
Hidden & Dangerous 1 & 2: Σκάλωμα...έτσι απλά.
Oblivion: Για μένα το καλύτερο single-player RPG αυτής της δεκαετίας!
Unreal Tournament: Το μόνο FPS που μπορώ να παίζω με φίλους ατελείωτα.
Warcraft 2 & 3: Τα θαύματα της blizzard

Αφιερώστε λίγο χρόνο και γράψτε κι εσείς την δική σας λίστα. Προαιρετικά βάλτε και κάποια σχόλια.  :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 27 Aug 2008 21:38 by Μάνος Γρυπάρης.

More
19 Jun 2008 21:02 #43780 by Stevepredator
Αρχίζουμε όλα τα GTA απλά δεν μπορώ να σταματατήσω να πατάω ανθρώπους με το αμάξι μου και να ρίχνω με τα όπλα
Sims1 Sims2 τι να κάνουμε όλοι κάποτε παίξαμε sims
Guitar hero 3 (ps3) δεν μπορώ να σταματήσω να ροκάρο ειδικά στο online
warhawk (ps3) πολύ εθιστικό online third person shooter
7 sins πολύ πλάκα και naughty stuff (όσοι το έχουν παίξει θα καταλάβουν)
NASCAR
MADDEN NFL Αυτά τα 2 μπορεί να σας φαίνονται άγνωστα αλλά είναι πολύ εθιστικά άμα τα μάθεις ειδικά το rugby
fifa μου αρέσει πολύ η καριέρα που κάθε χρόνο εξελίσεται
Pirrates of the Carribean εκείνο της bathesha που αγόραζες πειρατικά πλοία έκανες εμπόριο και ναυμαχίες

Cause the only real predator is Stevepredator

More
19 Jun 2008 21:59 #43783 by Χρήστος Αρχοντάκης
Λοιπον μας πας πολυ πισω Μανο και θα θυμιθω πολλα.
Ξεκιναω λοιπον απο 5 χρονων με SNES και PUSHOVER:
Φοβερο puzzle παιχνιδι με τουβλα.Ειχα φτασει μονος μου μεχρι την πιστα 32 αξεχαστα.Τις υπολοιπες 68 τις τερματισα με λυσαρι μετα απο πολλες μα πολλες ωρες χρονια αργοτερα.Τρελο κολλημα.
Συνεχιζω με ολα τα Donkey Kong του SNES,Ειδικα το 3 το τερματισα πριν 2 χρονια ολοκληρωτικα ομως.Οι 2 πιθηκοι ηταν ολα τα λεφτα στο 1 και ειδικα ο παππους Cranky.
Φυσικα δεν μπορω να παραλειψω σε αυτη την κονσολα το Super Mario All Stars.Ειχε μεσα μαζεμενα 4 παιχνιδια Μαριο.Τρελο κολλημα ειδικα το Bros 2 που ηταν με κοσμους και διαφορα bonus.

GBColor:Το κολλημα εδω ηταν διαρκειας με τα pokemon.Ειχα την gold version και πασχιζαμε ολοι στη γειτονια μπας και τα μαζεψουμε ολα τα τερατακια αλλα που, δεν τα καταφεραμε ποτε.

Περναω στην κονσολα PSX:
Φυσικο κολλημα το Pro Evolution Soccer 2,οταν βγηκε γινοταν χαμος με φιλους.
Gran Turismo 2:Κοντρες

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
19 Jun 2008 22:24 #43784 by a Guest
Replied by a Guest on topic Λίστα με games που έχετε
Atari 8: Decathlon, One on One, Donkey Kong Jr, BASIC ;)
Atari Falcon030: Ishar II, Transarctica, Cannon Fodder, Indy 3, Secret of Monkey Island, F1GP, F19 Stealth Fighter, Steel Talons (Apisteyto ontws oti mporei na kollhsa me ayto), Obsession, Pure C ;) .
PC+Steem: Future Wars - Time Travellers, Disc.
PC: C&C olh thn seira, The longest journey, Dreamfall, Broken Sword, Monkey Island, The Babylon Project.
Ayth thn epoxh.
Atari Falcon 030: Speedball 2, Cruise for a corpse, Killing Impact, Another world, GFA BASIC, 68030 asm
MegaSTE: Zool, Zero 5, GFA BASIC.
PC: Na perimenw to Dreamfall 2

More
19 Jun 2008 23:25 #43788 by Petros
λοιπόν εγώ :
PC : Με όλα τα Half life έφαγα γερό κάψιμο και τώρα περιμένω το επεισόδιο 3 για να πωρωθώ ακόμα ποιο πολύ! Γιατί δεν υπάρχει καλύτερο FPS παιχνίδι από αυτό!

Επίσης όπως και πόλοι άλλοι και εγώ έχω φάει γερο κόλλημα με το world of warcraft έχω ήδη 2 70αριδες και πάω για 3!,

diablo 2 δεν μπορώ να πω τίποτε άλλο όταν το έπαιζα το έπαιζα τόσο πολύ που το πείρα και σπίτι και το έπαιζα γιατί το άρχισα σε ιντερνετ καφε! το έχω τερματίσει πάνω από 100 φορές κάθε boss Online φυσικά..

Με τα comman and conquer έπαιζα τρελά με τους φίλους μου ειδικά το red alert 2 το οποίο είναι μακράν το καλύτερο.

Τώρα το θεϊκό! παιχνίδι starcraft!! με αυτό έχω κάτσει ατελείωτες ώρες με τους φίλους μου και παίζαμε lan στο σπίτι μου! καλές ημέρες τότε! Δεν μπορώ να σκεφτω τη πρόκειται να γίνει με το 2!

little big adventure 2 αυτό το παιχνίδι το έπαιζα