Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Best Flash Games

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
10 Aug 2007 10:44 #36237 by a Guest
Replied by a Guest on topic Best Flash Games

profitis\ wrote: Εγω σκέφτηκα κάτι πιο πονηρό... (Αγγληστί p**sy):oops:

Kαι τελικά το πέτυχε... :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Aug 2007 17:07 #36682 by Μάνος Γρυπάρης
Πρόσφατα ξεκινήσαμε άλλη μια δυνατή συνεργασία, αυτή τη φορά με το Games.gr

Πρόκειται για ένα site με δεκάδες mini games για να "σκοτώσετε" ευχάριστα την ώρα σας. Η αγαπημένη στιγμή για όσους έχουν δουλειές γραφείου (κοινώς ΛΟΥΦΑ και παραλλαγή).

Έχει ποδοσφαιράκια, Racing, Shooting και γενικά πολλά ψαγμένα και ασυνήθιστα flash games τα οποία μάλιστα φορτώνουν πολύ γρήγορα. Try it

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Dec 2007 21:55 #39544 by Μάνος Γρυπάρης
Παιχνίδι παρκαρίσματος.

Στόχος σας είναι να παρκάρετε το αυτοκίνητο ακριβώς στο σημείο που πρέπει αλλά με διάφορους...κανόνες!

Κατεβάστε το

Εχει αρκετό χαβαλέ!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
31 Dec 2007 13:18 #39558 by Vassilis
Replied by Vassilis on topic Best Flash Games
ekana se ola 100% accuracy kai sto teleutaio 2 crashes

More
17 Jul 2009 00:02 #56511 by Μάνος Γρυπάρης
Ένας καμμένος οπαδός της σειράς Silent Hill έφτιαξε αυτό το πολύ απλό αλλά τρομακτικό flash game βασισμένο στη σειρά Silent Hill, αλλά με πραγματικές φωτογραφίες και...όχι μόνο!

Δεν σας λέω τίποτε άλλο! Σβήστε τα φώτα του δωματίου, ανοίξτε το volume και απολαύστε...

www.onlineflashgames.org/games/a ... mption.htm

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
19 Jul 2009 10:40 #56785 by Ρωμανός Βογιατζής
Πολύ ωραίο για Flash Game thanks Μάνο!!!

More
30 Jun 2010 17:10 #74701 by Aνέστης Αδαμίδης
Ανοίγω αυτό το τόπικ μετά από παραίνεση του BigBoss, αλλά γενικότερα είχα στο νου μου να ανοίξω ένα τέτοιο τόπικ. Θα παρατηρήσατε μερικοί ότι έβαλα στο chat ένα link που οδηγούσε σε μια σελίδα με flash games και συγκεκριμένα ήταν το παιχνίδι αυτό . Στο τόπικ λοιπόν αυτό προτρέπω και εσάς, ώστε αν βρείτε κάποιο καλό παιχνιδάκι στο ίντερνετ να το βάλετε εδώ για να το δοκιμάσουμε και εμείς και να πούμε τις απόψεις μας. Γιατί, δεν μπορεί, όλη μέρα στο PC ή το laptop, κάποια στιγμή βαριέσαι και ψάχνεις παιχνίδια στο ίντερνετ. Οπότε, βάλτε και σεις τις προτάσεις σας και καλά παιχνίδια! :lam:

Όσον αφορά το παιχνίδι που εγώ πρότεινα, είναι ένα fighting game αλλά δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο είναι το Street Fighter. Έτσι κι αλλιώς λέγεται The King of Fighters. Λέει ότι μπορείς και να το κατεβάσεις σε πλήρη έκδοση κάθε φορά που κερδίζεις έναν αντίπαλο, αλλά μόνο αν ξέρεις να διαβάζεις Γιαπωνέζικα. Οπότε απλά απολαύστε το κομμάτι του παιχνιδιού που είναι διαθέσιμο.

More
30 Jun 2010 23:27 #74720 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Best Flash Games
το επαιξα το παιχνιδι....αλλα πολυ δυσκολο βρε παιδακι μου...ολο χανω και δεν του τρωω ενεργεια του αντιπαλου...μαλλον παραειμαι ασχετος στα fighting games...ή δεν ξερω καλο χειρισμο. :(

More
30 Jun 2010 23:45 #74721 by Aνέστης Αδαμίδης

Lalo007 wrote: το επαιξα το παιχνιδι....αλλα πολυ δυσκολο βρε παιδακι μου...ολο χανω και δεν του τρωω ενεργεια του αντιπαλου...μαλλον παραειμαι ασχετος στα fighting games...ή δεν ξερω καλο χειρισμο. :(

Βασικά το συγκεκριμένο είναι όντως δύσκολο. Τα κουμπιά που βαράνε είναι τα u,i,o,j,k,l. Εσύ πάτα μόνο τα k,o και από βελάκια ό,τι να 'ναι. Υπάρχουν και μερικά κόλπα, τα οπία δεν έχω καταλάβει πως τα κάνω, αλλά αν το πάρω μπρέφα θα τα γράψω εδώ.

More
01 Jul 2010 01:06 #74724 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Θελει και λιγη εμπειρία απο arcade :O

Πληροφοριακά υποτίθεται πως ειναι κλώνος του King of Fighters

Εγω παλι σας προτείνω να παίξετε το Bubble Trouble!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.