Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Περιοδικό Games

More
28 Jul 2005 23:41 - 20 Apr 2007 15:24 #25 by Μάνος Γρυπάρης
Topic ενημέρωσης για το περιοδικό Games
Όσοι είστε λάτρεις των manager παιχνιδιών μπορείτε να βρείτε ενδιαφέροντα αρθράκια, κάθε μήνα στο περιοδικό Games. Πέρα από την στήλη "Στον Πάγκο" θα βρείτε κάθε μήνα και συνεντεύξεις προγραμματιστών ή και ανθρώπων του αθλητισμού & των media, οι οποίοι μας μιλάνε για Football Manager, Pro Evolution Soccer, Championship Manager και γενικότερα την αρρώστια τους για τα αθλητικά Games!

Και δεν είναι λίγοι αυτοί που ασχολούνται με Manager Games
Αναλυτικά οι συνεντεύξεις που δημοσιεύτηκαν μέχρι σήμερα:
Ιανουαρίου Φεβρουαρίου: Miles Jacobson (Sports Interactive)
Μαρτίου: -
Απριλίου: Dave Rutter (Beautiful Game Studios)
Μαϊου: Θοδωρής Κουμπαρούλης (Αιγάλεω)
Ιουνίου: Κώστας Βαϊμάκης - Γιάννης Τσαούσης (Fight Club)
Ιουλίου: Roman Vincent (Kyloton Entertainment)

Το τεύχος Αυγούστου του Computer Games One κυκλοφορεί σήμερα κιόλας με συνέντευξη του Γιάννη Χλωρού. Enjoy!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 20 Apr 2007 15:24 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Aug 2005 16:08 #242 by Μάνος Γρυπάρης
Κυκλοφόρησε το τεύχος Αυγούστου με συνέντευξη του Γιάννη Χλωρού, παίκτη του Αιγάλεω καθώς και των Ladies (γυναικεία Clan για Counterstrike).

Σχετική είδηση:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... =0&thold=0

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
11 Nov 2005 14:33 - 01 Dec 2005 23:44 #5294 by Μάνος Γρυπάρης
Computer Games One Σεπτεμβρίου: Συνέντευξη του Γιώργου Μελαμπιανάκη, με τον οποίο μιλήσαμε για Pro Evolution Soccer! :D
Σύντομα αναμένεται είδηση στην κεντρική σελίδα...

Games One Οκτωβρίου: Review του Dungeon Siege 2 και συνέντευξη του Dillon Sheppard του Πανιωνίου (o oποίος παίζει από CM, FM, Fifa μέχρι και Golf). Η συνέντεξή του θα περαστεί σύντομα και στον τομέα των συνεντεύξεων.

Games One Νοεμβρίου: Κυκλοφορεί στα περίπτερα εδώ και 10 μέρες. Εκεί θα βρείτε Reviews για το Dragonshard ένα κάρο ποδοσφαιράκια (ήρθαν μαζεμένα) όπως Pro Evolution Soccer 5, Fifa 2006, Fifa Manager 2006 καθώς και συνέντευξη του Παναγιώτη Παππά του Ατρομήτου (ή Τάκκη Παππά αν προτιμάτε).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 01 Dec 2005 23:44 by Μάνος Γρυπάρης.

More
01 Dec 2005 23:43 #6223 by Μάνος Γρυπάρης
Ο ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΡΑΣ ΠΑΙΖΕΙ PRO EVOLUTION SOCCER!
Και να τανε μόνο αυτός που παίζει? Η μισή ΑΕΚ παίζει Football Manager στο PC και ποδοσφαιράκια στο Playstation 2! Δείτε τι μας είπε ο Βαγγέλης Μόρας στο τεύχος Δεκεμβρίου του Computer Games One. Μία συνέντευξη MUST για όλους τους φίλους της ΑΕΚ και όχι μόνο.
Αν σκοπεύετε να πάρετε το συγκεκριμένο τεύχος βιαστείτε λίγο γιατί προχθές που πήγα σε ένα περίπτερο ήταν το τελευταίο που είχε μείνει :wink:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
23 Dec 2005 13:32 - 17 Mar 2006 15:17 #6900 by Μάνος Γρυπάρης
Κυκλοφορεί το Χριστουγεννιάτικο Computer Games One...
(Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου)

ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΚΟΚΚΑΛΟ!
(Δεν είναι μόνο ο Αη-Βασίλης κόκκινος!)

Συνέντευξη Γιάννη Ταραλίδη με τον οποίο βρεθήκαμε στο γήπεδο Καραϊσκάκη και παίξαμε Football Manager 2006 (Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός). Στο συγκεκριμένο ματς έγιναν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ πράγματα! Περισσότερα στις σελίδες του περιοδικού (κυκλοφορεί από σήμερα κι όποιος προλάβει :wink: ).

Υπάρχει αναφορά και για το επεισόδιο με τον Toure και τον Castillo :wink:

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 17 Mar 2006 15:17 by Μάνος Γρυπάρης.

More
23 Dec 2005 13:34 #6901 by dimitris
Replied by dimitris on topic Περιοδικό Games
anipomonw na mathw ti egine sto match :D :lol: :lol: :lol:

More
28 Dec 2005 18:36 #7058 by Mike S
Replied by Mike S on topic Περιοδικό Games
Θα σας πω μονολεκτικά τη λέξη που πιστεύω πως αντιπροσωπεύει τα δύο περιοδικά, το CGO & το "αδελφό" Games: EΛΕΟΣ.

Τα δύο αυτά περιοδικά είναι τρισάθλια. Ειδικά αν τα συγκρίνουμε με εξαιρετικά έντυπα του χώρου όπως το GamePro, τότε η αναγνωστική τους αξία πέφτει ακόμη περισσότερο.

Πραγματικά δηλαδή είναι από τα χειρότερα περιοδικά που κυκλοφορούν. Αφήστε που μερικές φορές γράφουν εντελώς άκυρα πράγματα.

WeLcoMe To HeLL...

More
28 Dec 2005 18:52 #7063 by Μιχάλης Πλατάρης
Οπως ειπε και ο Βολτερος (ο centroman το εγραψε σε αλλο τοπικ):"Δεν συμφωνω με αυτο που λες αλλα θα υπερασπιζομαι μεχρι θανατου το δικαιωμα να το λες". Ελπιζω να μην banaristei αφου στην δημοκρατια μπορει να εκφραζει τα πιστευω του κανεις ελευθερα ακομα και αν εγω δεν συμφωνω με αυτα που λες....

More
28 Dec 2005 23:43 #7089 by Μάνος Γρυπάρης
Μπορεί να λέει ότι θέλει ο φίλος, σαφέστατα.

Καταρχήν σε κυκλοφορία 1ο είναι το PC Master και 2ο το Games. To Game Pro είναι πολύ χαμηλότερα.

Για τα 2 "Αδερφάκια" ίσως κάποιους να πειράζει αρκετά η ελληνοποίηση όλων των λέξεων. That's fine. Αλλά άκυρα πράγματα γράφονται ΠΑΝΤΟΥ. Και καλοί και κακοί αρθρογράφοι υπάρχουν επίσης παντού. Εγώ προσωπικά θέλω να πιστεύω ότι κάνω καλά την δουλειά μου.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
17 Mar 2006 15:18 #10203 by Μάνος Γρυπάρης
Ο Χιώτης έπιασε τα άπιαστα

Κυκλοφορεί το Computer Games One Μαρτίου με συνέντευξη Διονύση Χιώτη (ο οποίος παίζει Pro Evolution σε PS2 και PSP, έπαιζε και Championship Manager 4 κ.α.) Με υποδέχτηκε σπίτι του, έπαιξα ματί του Football Manager 2006 (όπου κατέβασε ρολά) και...φθηνά την γλύτωσα!

Το τεύχος Μαρτίου περιλαμβάνει και όλα τα τελευταία Reviews & Previews με το D&D Online να ξεχωρίζει.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)