Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μουσική στα Games!

More
13 Jul 2007 23:27 #35193 by Κωνσταντής Νικολάου

The_godfather\ wrote:

Sacri\ wrote: GTA:Vice city. Από τα καλύτερα soundtrack που έχω ακούσει σε game.

Είχε μουσική το Vice city?

Ναι έχει στο ξεκίνημα και στους τίτλους τέλος. (Εκτος από τα songs του ραδιοφωνου)Να μου πείτε αυτά δεν είναι soundtrack αλλα και σε αλλα παιχνίδια με ραδιόφωνο τα τραγούδια είναι ΧΑΛΙΑ (Test drive)

Greeks do not fight like heroes... heroes fight like Greeks (Winston Churchill, 1941)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jul 2007 23:44 #35197 by Χριστόφορος
Η ανανεωμένη έκδοση του soundtrack του Halo 3 με υπογραφή MArtin O'Donell....Άψογο...

PSN: personGR

More
14 Jul 2007 06:56 #35211 by Chiotelis

aposperittis\ wrote: Όταν έκλεβες τα αμάξια άκουγες την μουσική που άκουγαν εκείνη την ώρα οι οδηγοί τους! Και όντως απο τις καλύτερες αφού ήταν απο γνωστούς καλλιτέχνες!

Lobby Δευτέρα εως Πέμπτη

More
14 Jul 2007 09:48 #35212 by Μπάμπης Χαραλάμπους

freak27\ wrote: Metal gear solid.........
Final Fantasy X
Final Fantasy 7

Aιστευτα κομματια

α και ενας που σεβεται το Soundtrack του mgs... :armata OK:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
14 Jul 2007 10:07 #35215 by Esperos
Εγώ παραμένο ρομαντικός με το DIABLO.....αυτή η κιθαρούλα....σε ταξίδευε....

More
07 Aug 2007 23:49 #36198 by Alex
Replied by Alex on topic Μουσική στα Games!
Βασικά πιστεύω πως για μένα η μουσική σε ένα παιχνίδι δείχνει την προσοχή στην λεπτομέρια που του έχουν δώσει.Στο Diablo για παράδειγμα ολες οι μουσικές επενδύσεις είχαν δικό τους χαρακτήρα και δένανε κατάληλα ενώ ορισμένα tracks ήταν εντυπωσιακά και χωρίς να παίζεις το παιχνίδι (έχω όλο το soundtrack...!!!).Ακούστε οπωσδήποτε το track Που παίζει στο UT04 στην assault πιστα SkaarjAssault...Απλά πιστεύω πως αν επένδυε ταινία δράσης θα είχε αντίκτυπο όπως και το theme του Βραχου για παράδειγμα...Return to castle Wolfenstein (εννοείται) prince of persia κ.λ.π.

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
14 Aug 2007 18:42 #36270 by dfsaf
Replied by dfsaf on topic Μουσική στα Games!
τα gta σιγούρα
η μουσική των Hitman
το <<Εμβατήριο>> του Battlefield

More
15 Aug 2007 14:06 #36273 by Kostas Sotiropoulos
Μια μουσική γεύση από το soundtrack του LIAR μπορείτε να πάρετε στο link που ακολουθεί. Ο συνθέτης του παιχνιδιού John Debney (The Passion of the Christ, Sin City) έγραψε ένα soundtrack φαντασίας που φαίνεται να τα έχει όλα... :wink:

LIAR

More
16 Aug 2007 19:59 #36275 by Kostas Sotiropoulos
Ένα δεύτερο θέμα από το Liar εδώ . :cool:

More
24 Aug 2007 14:51 #36451 by Kostas Sotiropoulos
Μια σουίτα από τη μουσική του παιχνιδιού MEDAL OF HONOR: AIRBORNE μπορείτε να ακούσετε ΕΔΩ . Ο συνθέτης του Michael Giacchino έχει γράψει επίσης τη μουσική της τηλεοπτικής σειράς Lost και των ταινιών The Incredibles (Disney) και Mission Impossible III

Έχω ακούσει όλο το soundtrack και είναι φοβερό! :armata-bravo: