Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Submarine Simulators

More
29 Aug 2005 16:40 #1899 by Αντώνης Κατρής
Ασχολείται κανείς εδώ μέσα με simulators. Εγώ προσωπικά έχω ένα μικρό κόλλημα με τα submarine simulators. Το κακό ξεκίνησε με το 688i Hunter/ Killer της Jane's και μετά από ένα διάστημα ύφεσης τις ασθένιας συνεχίστηκε με το Silent Hunter 3 της Ubisoft. Δυστυχώς όμως δεν κυκλοφορούν πολλά τέτοια παιχνίδια στην αγορά και ακόμα κι αν βγεί κάποιο δύσκολα γίνεται γνωστό. Ξέρει κανείς κανένα τέτοιο παιχνιδάκι κατά προτίμηση με σύγχρονα υποβρύχια? Επίσης πολύ αγαπημένο μου και αντίστοιχου είδους ήταν το Fleet Command πάλι της Jane's (naval command simulator) το οποίο δυστυχώς δε μπορώ να εγκαταστήσω στα XP για να ξανακαώ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Aug 2005 18:25 - 07 May 2006 20:58 #1901 by Μάνος Γρυπάρης
Ασχολούνται πολύ ο Νίκος Τσούμας, (πρόσφατη....μεταγραφή του σταθμού :wink: ) και ο guru του είδους Μάκης Ζώτος (από την εφημερίδα "Βήμα"). Τα παιδιά θα αναλάβουν και την εκπομπή των Flight Simulators. :D

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 07 May 2006 20:58 by Μάνος Γρυπάρης.

More
01 Sep 2005 19:08 #2059 by Αντώνης Κατρής
Ρε παλικάρια δεν μπορώ να κάνω install το Fleet Command... Έχω τα Windows XP και όταν βάζω το cd και πατάω install μου βγάζει ότι δεν είναι win32 application. Καμιά ιδέα τι να κάνω?

More
02 Sep 2005 00:42 #2072 by Μάνος Γρυπάρης
Win98 το κόβω να θέλει. Χμμμ....μήπως να δοκίμαζες πάνω στο αρχείο του setup δεξί κλικ->Properties->Compatibility->Win98?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Sep 2005 12:35 #2083 by Αντώνης Κατρής
Το έχω δοκιμάσει αλλά τα ίδια και το χειρότερο είναι ότι στο autoplay όταν πατάς την επιλογή του install δεν ανταποκρίνεται καθόλου... Σα να μην πάτησες τπτ

More
02 Sep 2005 14:20 #2092 by Σταύρος
Replied by Σταύρος on topic Submarine Simulators
Που και που έπαιζα κανένα Sim από διάφορα είδη. Πολύ καλό στην Amiga ήταν το Theme Park και από Flight Simulator αγαπημένο το Wings σε έβαζε μέσα στο feeling του πολέμου χαλαρά.
Από Pc επίσης μου αρέσει αρκετά το WWII Fighters Jane's
Sir AK νομίζω πάντως ότι το Silent Hunter είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί για υποβρύχια.

More
02 Sep 2005 19:17 #2114 by Αντώνης Κατρής
Καλό είναι αλλά τα υποβρύχια αυτά είναι αρχαία και δεν έχει γούστο... ’σε που κάνεις μόνο περιπολίες και καταντάει βαρετό... ’μα δε σκάσεις ένα βομβαρδισμό δε βλέπεις χαρά!!!