Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορές: Δείξτε μας games/hardware/software που αγοράσατε

More
04 Sep 2018 16:04 #218772 by A

Blood Prince wrote: Λοιπόν παίδες σήμερα παρέλαβα από το Πλαίσιο το PS4 το οποίο αγόρασα με το God of War.Από εβδομάδα θα αγοράσω και καινούργια TV και θα το ευχαριστηθώ για αρκετά χρόνια. xD

edit:Προσπαθώ να ανεβάσω φωτό μια ώρα.2,41 mb αρχείο. Ελεος. Μετά απο επεξεργασία της εικόνας επιτέλους ανέβηκε. B)

Ωραίος, καλο gaming!!!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Sep 2018 17:15 #218773 by Blood Prince
Ευχαριστώ πολύ αλλά όταν το 2020 (σε δύο χρόνια) περιμένουμε PS5 αναρωτιέμαι μήπως θα έπρεπε να περιμένω λίγο ακόμη και να αγοράσω PS5.Από την άλλη τώρα περιμένουμε το FIFA 19 για το PS3 του 2006 οπότε το PS4 έχει πολύ μέλλον μπροστά πιστεύω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
04 Sep 2018 18:11 #218774 by A
Παρακαλώ. Δεν χρειάζεται να περιμένεις, καλά έκανες και πήρες κονσόλα. Έχεις πολλά videogames μπροστά σου να ασχοληθείς μέχρι την επόμενη γενιά.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
04 Sep 2018 21:40 #218775 by Blood Prince

efane wrote: Παρακαλώ. Δεν χρειάζεται να περιμένεις, καλά έκανες και πήρες κονσόλα. Έχεις πολλά videogames μπροστά σου να ασχοληθείς μέχρι την επόμενη γενιά.

Οντως από την στιγμή που το Laptop μου παίζει κυρίως τίτλους του PS3 και τώρα με το PS4 θα μπορώ να παίξω όλους τους τίτλους που κυκλοφόρησαν από το 2015 μέχρι και το 2020 τουλάχιστον,είναι σημαντικό.Από την άλλη για μένα που αγόρασα το PS4 το 2018 δεν είναι ότι καλύτερο το 2020 να βρίσκομαι μια γενιά πίσω (αν και θα εξακολουθεί να υποστηρίζεται το PS4).Βέβαια σίγουρα θα υπάρχουν αρκετοί τίτλοι του PS4 να ασχοληθώ για πολύ καιρό αρκεί να μην αποσυρθούν από τα καταστήματα με το που βγεί το PS5.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
13 Sep 2018 15:24 - 13 Sep 2018 15:28 #218850 by Blood Prince
Σήμερα με μεγάλη χαρά παρέλαβα το πολυπόθητο Bloodborne GOTY Edition.Είμαι βέβαιος πως θα περάσω πολλές ευχάριστες ώρες gameplay με αυτό το αριστουργηματικό dark-gothic style παιχνίδι από την From Software το οποίο δεν θα μπορούσε να λείψει από την συλλογή μου. xD

[IMG

Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 13 Sep 2018 15:28 by Blood Prince.

More
18 Oct 2018 16:04 - 18 Oct 2018 16:24 #219424 by Blood Prince
Σήμερα με μεγάλη χαρά παρέλαβα το The Witcher 3 Wild Hunt Goty Edition για το PS4.Είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν θα μπορούσε να λείψει από την συλλογή μου ως λάτρης των RPG και των Open World games. xD

Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να το απολαύσω όσο θα ήθελα αλλά σίγουρα θα περάσω ευχάριστα παίζοντας αυτό το παιχνίδι στον ελεύθερο χρόνο για πάρα πολύ καιρό. xD

[IMG

Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 18 Oct 2018 16:24 by Blood Prince.

More
18 Oct 2018 17:05 #219427 by Άκης Ζαχαριάδης

Blood Prince wrote: Σήμερα με μεγάλη χαρά παρέλαβα το The Witcher 3 Wild Hunt Goty Edition για το PS4.Είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν θα μπορούσε να λείψει από την συλλογή μου ως λάτρης των RPG και των Open World games. xD

Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να το απολαύσω όσο θα ήθελα αλλά σίγουρα θα περάσω ευχάριστα παίζοντας αυτό το παιχνίδι στον ελεύθερο χρόνο για πάρα πολύ καιρό. xD

Ήρθε!! Μεγαλώνει η συλλογή σου σιγα - σιγα. Καλορίζικο και καλό λιώσιμο, με την προϋποθέσει να έχεις χρονο φυσικά, γιατι οπως διάβασα σε περιμένει μια εξεταστική.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
18 Oct 2018 18:29 - 18 Oct 2018 18:35 #219430 by Blood Prince

akiszax wrote: Ήρθε!! Μεγαλώνει η συλλογή σου σιγα - σιγα. Καλορίζικο και καλό λιώσιμο, με την προϋποθέσει να έχεις χρονο φυσικά, γιατι οπως διάβασα σε περιμένει μια εξεταστική.

Ευχαριστώ Πολύ ! Η εξεταστική είναι τον Ιούνιο αλλά ακόμα χειρότερα με περιμένουν Γραπτές Εργασίες στην διάρκεια της χρονιάς οι οποίες θα πρέπει να ολοκληρωθούν επιτυχώς και στην ώρα τους ώστε να έχω την δυνατότητα συμμετοχής στις εξετάσεις στην τελευταία και πιο απαιτητική ΘΕ του προγράμματος σπουδών.Οπότε έχω πολύ διάβασμα.Σίγουρα θα υπάρξουν και στιγμές ξεκούρασης στην διάρκεια της χρονιάς και μέρες που θα έχω περισσότερο χρόνο από άλλες αλλά δεν πρέπει να το παρακάνω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 18 Oct 2018 18:35 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Άκης Ζαχαριάδης

More
18 Oct 2018 21:58 #219433 by Κατερίνα Μαρίνου
Χρειαζεται και λιγο gaming αναμεσα στην εξεταστικη αλλιως δεν βγαινει ευκολα. Πηρες το Assassin's Creed Odyssey για ps4?. Δοκιμασε το και πες μου αν αξιζει για αγορα γιατι απο τα reviews δεν εχω βγαλει ακρη. Αλλος το θεωρει το καλυτερο και αλλος λεει μια απο τα ιδια και ισως χειροτερο απο τα προηγουμενα. Αναμενω μια αντικειμενικη κριτικη πριν το αγορασω. ;)

More
19 Oct 2018 14:37 #219443 by Blood Prince

Mystique wrote: Χρειαζεται και λιγο gaming αναμεσα στην εξεταστικη αλλιως δεν βγαινει ευκολα. Πηρες το Assassin's Creed Odyssey για ps4?. Δοκιμασε το και πες μου αν αξιζει για αγορα γιατι απο τα reviews δεν εχω βγαλει ακρη. Αλλος το θεωρει το καλυτερο και αλλος λεει μια απο τα ιδια και ισως χειροτερο απο τα προηγουμενα. Αναμενω μια αντικειμενικη κριτικη πριν το αγορασω. ;)

Το The Witcher 3 το αγόρασα καθώς πρόκειται για ένα πολυβραβευμένο παιχνίδι,ένα RPG και Open World σαν το Skyrim ή και καλύτερο (λόγω μεγαλύτερου χάρτη,καλύτερων γραφικών και κάποιων άλλων χαρακτηριστικών),το οποίο ανυπομονούσα να αγοράσω και δεν γινόταν να το χάσω με τίποτα από την συλλογή μου ως λάτρης των Open World games.Είναι ίσως το καλύτερο παιχνίδι στην κατηγορία του για την γενιά του PS4 και ένας από τους κύριους λόγους που αγόρασα το PS4 καθώς στο Laptop μου δεν μπορώ να παίξω ούτε καν το The Witcher 2.Για το Assassin's Creed Odyssey εκτός του ότι κυκλοφόρησε πρόσφατα δεν τρελαίνομαι και τόσο. ;)

[IMG

Peter Baylish