- Thank you received: 274
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Blood Prince wrote: Λοιπόν παίδες σήμερα παρέλαβα από το Πλαίσιο το PS4 το οποίο αγόρασα με το God of War.Από εβδομάδα θα αγοράσω και καινούργια TV και θα το ευχαριστηθώ για αρκετά χρόνια. xD
edit:Προσπαθώ να ανεβάσω φωτό μια ώρα.2,41 mb αρχείο. Ελεος. Μετά απο επεξεργασία της εικόνας επιτέλους ανέβηκε.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
efane wrote: Παρακαλώ. Δεν χρειάζεται να περιμένεις, καλά έκανες και πήρες κονσόλα. Έχεις πολλά videogames μπροστά σου να ασχοληθείς μέχρι την επόμενη γενιά.
Blood Prince wrote: Σήμερα με μεγάλη χαρά παρέλαβα το The Witcher 3 Wild Hunt Goty Edition για το PS4.Είναι ένα παιχνίδι το οποίο δεν θα μπορούσε να λείψει από την συλλογή μου ως λάτρης των RPG και των Open World games. xD
Δυστυχώς λόγω υποχρεώσεων δεν μπορώ να το απολαύσω όσο θα ήθελα αλλά σίγουρα θα περάσω ευχάριστα παίζοντας αυτό το παιχνίδι στον ελεύθερο χρόνο για πάρα πολύ καιρό. xD
akiszax wrote: Ήρθε!! Μεγαλώνει η συλλογή σου σιγα - σιγα. Καλορίζικο και καλό λιώσιμο, με την προϋποθέσει να έχεις χρονο φυσικά, γιατι οπως διάβασα σε περιμένει μια εξεταστική.
Mystique wrote: Χρειαζεται και λιγο gaming αναμεσα στην εξεταστικη αλλιως δεν βγαινει ευκολα. Πηρες το Assassin's Creed Odyssey για ps4?. Δοκιμασε το και πες μου αν αξιζει για αγορα γιατι απο τα reviews δεν εχω βγαλει ακρη. Αλλος το θεωρει το καλυτερο και αλλος λεει μια απο τα ιδια και ισως χειροτερο απο τα προηγουμενα. Αναμενω μια αντικειμενικη κριτικη πριν το αγορασω.