Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορές: Δείξτε μας games/hardware/software που αγοράσατε

More
28 Aug 2016 11:21 #186867 by Νικολής Ασημάκης

Μόλις καταφέρω να τερματίσω το Reaper of Souls, είναι η σειρά του.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Παναγιώτης Πολυδεύκης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Sep 2016 20:01 #188265 by Αντώνης Δαλδόγιαννος
Τον μήνα Σεπτέμβρη μπήκαν στην συλλογή για το Xbox one αγορά το Lego Jurassic World και Battleborn.
Kαι από το πρόγραμμα Games with Gold:
Για το Xbox one το Assassin's creed chronicles: China.
Για το Xbox 360 το Mirror's Edge.

More
23 Oct 2016 02:13 - 23 Oct 2016 02:18 #188872 by Blood Prince
Μετά το Call of Duty:Black Ops 2 που αγόρασα πέρσι και με αφορμή την νέα μνήμη Ram στα 8 G.B που αγόρασα πριν λίγες μέρες,για φέτος αποφάσισα να αγοράσω ένα παιχνίδι που ήθελα εδώ και καιρό.Και φυσικά αναφέρομαι στο Call of Duty:Ghosts το τρίτο στην σειρά Retail που έχω στην συλλογή μου μετά το Modern Warfare και το Black Ops 2. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 23 Oct 2016 02:18 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
25 Oct 2016 11:44 #188926 by A
Πήρα την παρασκευή το gears of war 4. Καταπληκτικό παιχνίδι,το review του Παντελή τα λέει όλα!!!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
23 Nov 2016 15:01 - 23 Nov 2016 15:07 #189655 by Blood Prince
Επιτέλους έχω στα χέρια μου το πολυπόθητο φοβερό παιχνίδι Assassin's Creed Syndicate και ελπίζω να περάσω υπέροχα στον μαγικό κόσμο του.Αν μπορούσα να το παίξω με Playstation VR Headset τόσο το καλύτερο. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Attachments:
Last edit: 23 Nov 2016 15:07 by Blood Prince.

More
23 Nov 2016 23:34 - 23 Nov 2016 23:36 #189667 by The Zexster
Μετά από χρόνια απουσίας από τον κόσμο του PC gaming, έστησα επιτέλους το rig μου :cheer:

Το Xbox One εκεί δίπλα θα πιάσει σκόνη (τουλάχιστο μέχρι το Δεκέμβριο που το Live δίνει απλά άρρωστα καλά games). Ακολούθησα συμβουλές από GameWorld με μερικές προσθήκες/διαφοροποιήσεις και τώρα έχω i5-6500, 1060 GTX Gaming 3G, 16GB Ram και πραγματικά αγαπάω το αποτέλεσμα... είχα και χρόνια να στήσω PC, οπότε διπλάσια η χαρά.
Attachments:
Last edit: 23 Nov 2016 23:36 by The Zexster.

More
12 Dec 2016 15:23 #190803 by Blood Prince
Μετά και την απόκτηση και του πολυπόθητου,πολυβραβευμένου δημοφιλούς RPG The Elder Scrols V :Skyrim Legendary Edition μπορώ να πω,πως πλέον είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με τα παιχνίδια που έχω στην κατοχή μου και πλέον δεν με ενδιαφέρει κανένα άλλο παιχνίδι.

Είμαι σίγουρος πως μαζί με το επίσης αριστουργηματικό RPG Dark Souls II:Scholar of the first sin θα περάσω κάμποσες ώρες στο επόμενο διάστημα και θα το απολαύω στο έπακρο.

Δυστυχώς όμως λόγω υποχρεώσεων (μεταπτυχιακές σπουδές κ.λ.π) για την ώρα δεν μπορώ να το απολαύσω όπως θα ήθελα αλλά το σίγουρο είναι πως θα το κάψω και με το παραπάνω,με την κάθε ευκαιρία και θα περάσω πολλές ευχάριστες ώρες συντροφιάς μαζί του. xD

[IMG

Peter Baylish

Attachments:
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
12 Dec 2016 20:38 #190823 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Σε εμένα ο Αι Βασίλης έφτασε νωρίτερα :) . Μέτα από πάρα πολλά χρόνια λοιπόν αποφάσισα να πάρω μια κονσολα .

Αλλα πάντα το pc θα είναι ο βασικός στο gaming οπότε πήρα νεο ποντίκι και τα παρακάτω παιχνιδια

για καλό λιώσιμο την περίοδο των Χριστουγέννων και λογικά του χειμώνα.
Attachments:

More
12 Dec 2016 20:47 #190824 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Και επειδή για κάποιο λόγο δεν μπορούσα να κάνω edit και να προσθέσω φωτογραφία να τα τα του πισιου.

More
16 Dec 2016 08:38 #191020 by A
Μέσα Δεκεμβρίου έχουμε οπότε η αγορά των videogames έγινε συνήθεια!
Εκμεταλλεύτηκα και εγώ τις εκπτώσεις και πήρα κάποια digital games όπως:
Nightmares from the deep
ReCore
Far cry primal
Ori and the Blind forest: Definitive edition και πραγματικά δεν θυμάμαι τι άλλο :P
Μόλις χθες πήρα σε Blu-ray disc το Mad Max.

Έχει πέσει πολύ η τιμή του οπότε πάλι δεν κρατήθηκα.
Μαζί με το Star wars battlefront που δίνει η EA μένει να δω πότε θα τα παίξω όλα αυτά....!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
Attachments: