Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορές: Δείξτε μας games/hardware/software που αγοράσατε

More
19 Aug 2006 17:03 #18284 by Αλέξανδρος Κυπριωτάκης
Original game ε?χμμμμμ........

νομιζω οτι ειχα παρει μοναχα 2...

το Civilization3 deluxe edition, το οποιο το επαιξα για ενα και μονο παιχνίδι γιατι δεν ειχα πια το κουραγίο για δευτερο μετα απο τοσο καψιμο και πρισμενα ματια.Το παιχνιδι δεν ειναι κακο,αλλα ειναι για μια φορα!Παιζεις και μετα ξαναρχιζεις μετα απο 7-8 μηνες.

και το GuildWars,το οποιο

"Οι Κρητικοί κλέφτες": Κάθε Παρασκευή 16:00-17:00 στον Games Radio

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Aug 2006 18:50 #18287 by Σπύρος Κλαουδάτος
oχι το Halo 2 θα δουλευει μονο με τα Vista, κατι που σημαινει εκτος των αλλων οτι δε μπορουμε να ξερουμε ακομα ποτε θα κυκλοφορησει μιας και δε ξερουμε ουτε τα Vista ποτε ερχονται. Ο Gates μου φαινεται ειχε πει κατι για 80% πιθανοτητα να ερθουν τον Ιανουαριο η κατι τετοιο...

More
19 Aug 2006 23:13 #18291 by Χριστόφορος

Terminator\ wrote: oχι το Halo 2 θα δουλευει μονο με τα Vista, κατι που σημαινει εκτος των αλλων οτι δε μπορουμε να ξερουμε ακομα ποτε θα κυκλοφορησει μιας και δε ξερουμε ουτε τα Vista ποτε ερχονται. Ο Gates μου φαινεται ειχε πει κατι για 80% πιθανοτητα να ερθουν τον Ιανουαριο η κατι τετοιο...

Κρίμα.Περίμενα πως και πως να δω πως έγινε η μεταφορά από κονσόλα σε Η/Υ.

PSN: personGR

More
20 Aug 2006 16:36 #18300 by Nikos
Egw exw parei FM 2005 αυθεντικο. Μετα εχω παρει καμια 10 παιχνιδια αυθεντικα για PS 2.

More
20 Aug 2006 21:21 #18307 by Σπύρος Κλαουδάτος

person\ wrote:

Terminator\ wrote: oχι το Halo 2 θα δουλευει μονο με τα Vista, κατι που σημαινει εκτος των αλλων οτι δε μπορουμε να ξερουμε ακομα ποτε θα κυκλοφορησει μιας και δε ξερουμε ουτε τα Vista ποτε ερχονται. Ο Gates μου φαινεται ειχε πει κατι για 80% πιθανοτητα να ερθουν τον Ιανουαριο η κατι τετοιο...

Και εγω το ιδιο αν και δε νομιζω οτι χρειαζεται να ανησυχουμε αυτη τη φορα μιας και η ιδια η Bungie εχει αναλαβει τη μεταφορα.

More
20 Aug 2006 22:39 #18314 by Χριστόφορος
Και μιας που μιλάμε για την ΗΑLO Series πιστεύεις πως το 3 για Χ360 και το 2 για Η/Υ θα βγουν ταυτόχρονα;

More
20 Aug 2006 23:38 - 20 Aug 2006 23:47 #18319 by Σπύρος Κλαουδάτος
Πολυ δυσκολο, γιατι δεν νομιζω τα Vista να μην εχουν κυκλοφορησει μεσα στο πρωτο μισο του 2007 που σημαινει οτι εκει γυρω θα ερθει και το Halo 2 ενω το 3 πιθανοτατα παει για holiday season 2007, δηλ γυρω στο Νοεμβριο. Ασε που δεν εχει και νοημα να βγουν μαζι γιατι θα μοιραστουν το hype και το media frenzy κατι που δεν ειναι καλο, ιδιαιτερα για το 2 που θα λειτουργησει ως κραχτης για τα Vista.
Last edit: 20 Aug 2006 23:47 by Σπύρος Κλαουδάτος.

More
20 Aug 2006 23:45 #18320 by Haris
Το τελευταίο από τα λίγα αυθεντικά games που αγόρασα είναι το Commandos Strike Force.

More
21 Aug 2006 12:43 #18334 by Χριστόφορος

Terminator\ wrote:

person\ wrote:

Και εγω το ιδιο αν και δε νομιζω οτι χρειαζεται να ανησυχουμε αυτη τη φορα μιας και η ιδια η Bungie εχει αναλαβει τη μεταφορα.

Αυτό που λες για μένα δεν έχει νόημα.Πιάνομαι από το San Andreas της Rockstar, που αν και η μεταφορά του ήταν σχετικά καλή είχε πολλά περιθώρια βελτίωσης, ιδίως στον τομέα των γραφικών.Όχι βέβαια πως το HALO 2έχει ξεπερασμένα γραφικά αλλά και πάλι...

More
20 May 2009 05:13 #52996 by Νίκος
Ή το Prince of Persia ή το Tomb Raider για Ps3...Δεν θυμάμαι ποιό απο τα 2 βγήκε τελευταίο :lol: