Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγορές: Δείξτε μας games/hardware/software που αγοράσατε

More
10 Oct 2011 23:25 #100016 by Arhs Pagonopoulos
Tα ποια προσφατα games που εχω αγορασει ειναι τα mass effect,bioshock και assassin's creed 2 που τα πηρα ολα μαζι πριν κανα μηνα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Oct 2011 00:01 #100020 by Παναγιώτης Σεντουκάς
προχτες πηρα το bayonetta.ακομα ειναι κλειστο.ασχολουμε ακομα με το demons souls

More
11 Oct 2011 14:16 #100031 by Γιώργος Μαντούδης
τους τελευταιους μηνες αγορασα το mass effect και το mass effect 2 και ηταν τρομερα

More
11 Oct 2011 15:22 #100037 by Γιαννης Γκουντελας
ΤΟ fifa και βεβαιως τα αξιζε παντωσ εχω σταματησει να αγοραζω παιχνιδια διοτι πιστευω οτι ζηταν πολλα παρ΄ολο που εχουν πλουσιο περιεχομενο ειδικα και αν εχεις και internet.

FIFA>PRO
eune.leagueoflegends.com

gameworld.gr
I used to play ps3 when i took an arrow to the knee!

[img

More
31 Jan 2012 01:56 #104357 by Γρηγόρης Βούλγαρης
το uncharted 3!! Ε νομίζω πως τα άξιζε τα λεφτά του

More
13 May 2012 15:04 #107770 by Γιώργος
Το θέμα με τις τιμές των games και των DVDs/Blu-Rays, CD μουσικής έχει ξεφύγει. Καλό είναι να τσεκάρετε πάντοτε sites αναζήτησης όπως και να αγοράσετε από το εξωτερικό για να γλιτώσετε ένα κάρο λεφτά.

Δείτε sites όπως:
www.play.com (έχει και μεταχειρισμένα, δεν έχει μεταφορικά)
www.zavvi.com (δεν έχει μεταχειρισμένα, 1.23 ευρώ μεταφορικά)
www.game.co.uk (έχει μεταχειρισμένα, 1.80 μεταφορικά)
www.ebay.com (σταθερή αξία)

Γράψτε μας σε αυτό το topic το αγοράσατε πρόσφατα, από ποιο site κι αν μείνατε ευχαριστημένοι.

More
13 May 2012 23:43 #107792 by Γιάννης Μπόκας
Για το zavvi ακούω πάντα τα καλύτερα. Μου έχει καθυστερήσει κανα δυο φορές, αλλά αξίζει.

More
22 Jun 2012 11:44 #109514 by Γιώργος
Γιάννη, εμένα μου καθυστέρησε το Dead Space 2 που παρήγγειλα. Μετά από ένα μήνα και το παιχνίδι άφαντο. Τα λεφτά τα είχαν τραβήξει κανονικότατα από την κάρτα μου. Τους στέλνω mail και δηλώνω πως το παιχνίδι έχει χαθεί. Μου απαντάνε "Λυπούμαστε για την κατάσταση, πείτε μας τι θέλετε να κάνουμε." Είχα δύο επιλογές:
1) Να μου κάνουν Refund την κάρτα μου (επιστροφή χρημάτων)
2) Να μου στείλουν άλλο Dead Space 2
Φυσικά επέλεξα το πρώτο. Να μου επιστραφούν τα λεφτά και όντως μου έκαναν Refund την 2η κιόλας μέρα. (30 ευρώ έκανε το παιχνίδι)
Μετά από 3 μέρες βλέπω μέσα στο Mail Box μου το Dead Space 2! 'Οπα λέω εδώ είμαστε! ΗΡΘΕ επιτέλους! Και με τα χρήματα σκέφτομαι τι έγινε? Ξανακοιτάω και ήταν μέσα στην κάρτα.

Επειδή δεν γουστάρω να κλέβω τους στέλνω mail οτι το παιχνίδι μου ήρθε και οτι μπορούν να ξανατραβήξουν τα χρήματα. Δεν μου απάντησαν. Τους στέλνω 2ο mail. Τίποτα πάλι! Ε δεν θα κάτσω να τους παρακαλέσω κιόλας, αν δεν θέλουν λεφτά τι να τους κάνω! Και έτσι είχα το DS2 χωρίς κανένα ευρώ! :)
Τέτοια λάθη να γίνονται πιο συχνά!

More
22 Jun 2012 12:25 #109517 by Άγγελος Φασούλης
Όντως πρέπει να υπάρχει κάποιο θέμα με τα αγγλικά μαγαζιά γιατί ενώ συνήθως έχω τα πάντα σε μία βδομάδα τώρα περιμένω 2 αντικείμενα σχεδόν ένα μήνα.