Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Συνέντευξη του "The Rock" Johnson για το SpyHunter

More
04 Aug 2006 01:23 - 22 Aug 2006 23:29 #17673 by Μάνος Γρυπάρης
Ο THE ROCK Johnson σε συνέντευξη που παραχώρησε πρόσφατα, μίλησε για τον ρόλο του στο "Spy Hunter: Nowhere to Run" της Midway.

Από το Wrestling στο Cinema, κι από το Cinema στα Games. Το άτομο δεν ξέρει τι έχει τελικά!

Τo Spy Hunter είναι ένα Racing που θα κυκλοφορήσει για PS2 και Xbox στις αρχές Σεπτεμβρίου.

Η συνέντευξη:

- Ησουν fan του original SpyHunter?

Ημουν fan του original παιχνιδιου. Οταν η Midway με πλησιασε και μου ειπε την ιδεα, φυσικα ημασταν ηδη στην παραγωγη της ταινιας. Η πρωτη ερωτηση μου ηταν πως αυτο το παιχνιδι θα ηταν διαφορετικο? Πως θα ανταγωνιστει τα υπολοιπα? Ειπαν οτι για πρωτη φορα οι fans του Spy Hunter θα μπορουν να βγουν απο το αμαξι και να αναλαβουν δραση ως ο χαρακτηρας που οδηγουσε το αυτοκινητο ολο αυτο το διαστημα.

Οποτε ειπα ΟΚ, πως αλλιως θα μπορεσουμε να ανταγωνιστουμε τα αλλα games ετσι οπως εχει γινει η σημερινη αγορα? Πως θα γινουμε δημιουργικοι? Πως θα μπορεσουμε να σακατέψουμε και να σκοτώσουμε τους αντιπάλους μας δημιουργικά με τα ίδια μου τα χέρια? :)

- Αφού ο χαρακτήρας βγαινει απο το αυτοκινητο για πρωτη φορα, πιστευεις οτι αυτο κανει τον SpyHunter τον επομενο Knight Rider?

To να συγκρινουμε τον Michael Knight με τον Alex Decker ειναι σαν να συγκρινουμε το κρασι με το ξιδι. Ο Alex δεν νοιαζεται για το αν θα φορεσει τα cool jeans η το cool jacket. Απλα εχει μια αποστολη, η οποια ειναι να κυνηγησει τους κατασκοπους και να τους πατησει κατω

- Υπαρχουν wrestling κινησεις που θα αναγνωρισουμε στο παιχνιδι?

Και βεβαια. Υπαρχουν μερικες χαρακτηριστικες κινησεις. Για παραδειγμα, το rock bottom ειναι μια μεγαλη finishing move για μενα οποτε την συμπεριλάβαμε. Υπαρχουν διαφορετικες εκδοσεις απο κινησεις και πραγματα τα οποια εμαθα απο τους γιαπωνεζους wrestlers, οι οποιες κινησεις αν εκτελουνταν ε διαφορετικο τροπο απ' οτι εκτελεστηκαν θα ηταν πολυ επικινδυνες. Οποτε απλα πηγα σε ενα αλλο επιπεδο. Ειναι απιστευτα τα πραγματα τα οποια πραγματοποιουμε. Τα ειδα ολα και δεν θα μπορουσα παρα να ειμαι ευτυχισμενος απο την συμμετοχή μου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 22 Aug 2006 23:29 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Aug 2006 11:32 #17682 by Σπύρος Κλαουδάτος
τι να σου πω, εγω ποτε δεν το χωνεψα αυτον τον τυπο ουτε στο wwe αλλα ουτε και στις ταινιες που εκανε...

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
04 Aug 2006 20:10 #17691 by a Guest
o kalyteros entertainer itan o rock kai o kalyteros ithopoios sto ring fysiko itan na kinigisei kariera sto hollywood makari na ta kateferei kai na ginei akoma pio megalos o the people's champion :mrgreen:

More
22 Aug 2006 16:40 #18406 by Μάνος Γρυπάρης
Βγήκε και νέο τρέιλερ:
www.midway.com/images/Spy_Hunter ... al_640.wmv

Εδώ θα δείτε όλα τα τρέιλερ:
www.gamespot.com/ps2/driving/spy ... y%20Hunter

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)