Peter Crouch: "Η σύζυγός μου, Abbey Clancy, είχε κλειδωθεί εκτός σπιτιού κι εγώ έπαιζα Call of Duty"
Φορούσε headset!
Ο Peter Crouch, πρώην επιθετικός των Τότεναμ και Λίβερπουλ, είναι gamer και ασχολείται πιο συχνά με τα games μετά τα 38 του, όταν και σταμάτησε το ποδόσφαιρο. Δυστυχώς μία ημέρα αποφάσισε να σταματήσει τα games, τουλάχιστον τα online multiplayer games, μετά από ένα δυσάρεστο περιστατικό που κανείς δεν θα ήθελε να βιώσει.
Ένα βράδυ η σύζυγός του Peter Crouch, Abbey Clancy, κλειδώθηκε κατά λάθος έξω από το σπίτι. Εκείνος έπαιζε Call of Duty και φορούσε headset και δεν την άκουσε! Ο Crouch δήλωσε το περιστατικό αυτό στο Radio X, λέγοντας: "Η καριέρα μου στο gaming τελείωσε όταν η Abbey ήταν κλειδωμένη έξω από το σπίτι και έπαιζα το Call of Duty. Είχα τα ακουστικά και το μικρόφωνο και ήταν κλειδωμένη έξω από το σπίτι και δεν είχα ιδέα. Έλεγα στους συμπαίκτες μου "Πέστε κάτω! Χειροβομβίδα!" και εκείνη ήταν έξω για ώρα, χτυπώντας την πόρτα. Πήγε στους γείτονες και την άφησαν να μπει μέσα. Και εγώ ήμουν με τα 12χρονα να τους μιλάω
in-game
. Όταν μετά κατάλαβα τι είχε γίνει, η σύζυγος μου έριξε ένα βλέμμα σαν να μου λέει "Είσαι χαμένος". Και τότε κατάλαβα ότι αυτή ήταν η στιγμή που θα έπρεπε να παρατήσω το gaming".
Μετά την αποχώρησή του από την ενεργό δράση, ο Peter Crouch ξεκίνησε ένα podcast με τίτλο "That Peter Crouch Podcast", ενώ κάνει και guest εμφανίσεις στο BT Sport. Φέτος έγινε επίσης κριτής στη σειρά ITV The Masked Dancer. Εμείς ελπίζουμε να παίζει ακόμη, έστω single-player games. Ακούγοντας από τα ηχεία.
Εν τω μεταξύ πέρυσι η σύζυγος ενός παίκτη MMO κλειδώθηκε και αυτή εκτός σπιτιού, ενώ αυτός φορούσε headset, έπαιζε World of Warcraft και δεν την άκουσε! Is this a cross-over episode;