Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Unseen, νέα εταιρεία ανάπτυξης από την Ikumi Nakamura

More
14 Mar 2022 16:43 #262245 by Ερμής Δερβίσης

[Αρχική Δημοσίευση: 24/3/21] Η Ikumi Nakamura, γνωστή για την εμφάνισή της στην E3 2019, ανακοίνωσε την ίδρυση του της νέας της εταιρεία ανάπτυξης.

Την ανακοίνωση έκανε σε συνέντευξή της με το Cutscenes. H Nakamura αποχώρησε από την Tango Gameworks το 2019 μετά από 9 χρόνια ενώ εργαζόταν ως lead designer στο επερχόμενο GhostWire: Tokyo. Στην συνέντευξή της δήλωσε ότι ο τίτλος που ετοιμάζει με την νέα της εταιρεία θα έχει αρκετό μαύρο χιούμορ και πως αποχώρησε από την Tango Gameworks λόγω μίας ασθένειας που έπασχε.
Η Namakura μίλησε, μεταξύ άλλων, και για την εμπειρία της όταν εργαζόταν στην Capcom: Εκείνη την εποχή οι προϊστάμενοί μου θα κοιμόντουσαν τα βράδια στα γραφεία τους για να φτιάξουν παιχνίδια. Ήταν τόσο παθιασμένοι. Όταν έχεις ιδέες και δουλεύεις με μία ομάδα μπορεί να υπάρξουν προβλήματα και έφτασαν να έχουν επιπτώσεις στην υγεία μου. Δεν γίνεται να φτιάξεις παιχνίδια αν δεν είσαι υγιής. ‘Έφτασα στο σημεία να αναρωτιέμαι αν θα μπορούσα να φτιάχνω παιχνίδια ακόμα και όταν είμαι καλά. Πήρα την απόφαση να φύγω πριν είναι πολύ αργά. Περισσότερες πληροφορίες για τον πρώτο τίτλο της νέας της εταιρείας δεν έχει δώσει ακόμα.

[UPDATE: 14/3/22 – Ονομάζεται Unseen] Η Ikumi Nakamura παρουσίασε επίσημα την νέα της εταιρεία ανάπτυξης που ονομάζεται Unseen.

Η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της: Αποφάσισα ότι αντί να έχω μία εταιρεία όπου φτιάχνονται games, να έχω μία εταιρεία όπου οι καλλιτέχνες διασκεδάζουν δουλεύοντας μαζί και είναι δημιουργικοί. Η Nakamura δήλωσε επίσης ότι θέλει να έχει ποικίλο προσωπικό από διάφορες κουλτούρες από την Ιαπωνία αλλά και όλο τον κόσμο: "Μία μίξη από κουλτούρες μπορεί να δημιουργήσει πολλές νέες ιδέες, πράγμα που είναι μεγάλη χαρά όταν ανοίγεις μια νέα εταιρεία. Θέλω να φτιάξω ένα παιχνίδι, το οποίο θα αντικατοπτρίζει προσωπικότητες της πραγματικής ζωής με ένα ανοιχτόμυαλο σκηνικό, το οποίο θα αντιπροσωπεύει διάφορες κουλτούρες".

Όσον αφορά τα projects της Unseen, η Nakamura δήλωσε: "Δεν θέλω να σκέφτομαι μόνο με όρους των video games. Θέλω να δημιουργήσω ένα νέο όνομα, το οποίο μπορεί να δουλέψει σε πολλά είδη ψυχαγωγίας όπως τα anime, η εκπαίδευση και οι ενδυμασίες. Θέλω να δημιουργήσω ένα παιχνίδι που θα έχει αντίκτυπο και σε αυτά τα μέσα. Μου αρέσουν τα μυστήρια, οι ταινίες τρόμου, τα zombies, το μεταφυσικό και η επιστημονική φαντασία. Βρίσκω αυτά τα είδη μαγευτικά και είμαι καλή σε αυτά, οπότε θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σε games που σχετίζονται με αυτά".

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Mar 2022 00:04 #262315 by Nikos Georgopoulos
Ονομάζεται Unseen

Η Ikumi Nakamura παρουσίασε επίσημα την νέα της εταιρεία ανάπτυξης που ονομάζεται Unseen.Η ίδια δήλωσε σε συνέντευξή της: Αποφάσισα ότι αντί να έχω μία εταιρεία όπου φτιάχνονται games, να έχω μία εταιρεία όπου οι καλλιτέχνες διασκεδάζουν δουλεύοντας μαζί και είναι δημιουργικοί. Η Nakamura δήλωσε επίσης ότι θέλει να έχει ποικίλο προσωπικό από διάφορες κουλτούρες από την Ιαπωνία αλλά και όλο τον κόσμο: "Μία μίξη από κουλτούρες μπορεί να δημιουργήσει πολλές νέες ιδέες, πράγμα που είναι μεγάλη χαρά όταν ανοίγεις μια νέα εταιρεία. Θέλω να φτιάξω ένα παιχνίδι, το οποίο θα αντικατοπτρίζει προσωπικότητες της πραγματικής ζωής με ένα ανοιχτόμυαλο σκηνικό, το οποίο θα αντιπροσωπεύει διάφορες κουλτούρες".Όσον αφορά τα projects της Unseen, η Nakamura δήλωσε: "Δεν θέλω να σκέφτομαι μόνο με όρους των video games. Θέλω να δημιουργήσω ένα νέο όνομα, το οποίο μπορεί να δουλέψει σε πολλά είδη ψυχαγωγίας όπως τα anime, η εκπαίδευση και οι ενδυμασίες. Θέλω να δημιουργήσω ένα παιχνίδι που θα έχει αντίκτυπο και σε αυτά τα μέσα. Μου αρέσουν τα μυστήρια, οι ταινίες τρόμου, τα zombies, το μεταφυσικό και η επιστημονική φαντασία. Βρίσκω αυτά τα είδη μαγευτικά και είμαι καλή σε αυτά, οπότε θέλω να συνεχίσω να δουλεύω σε games που σχετίζονται με αυτά".

Please Log in or Create an account to join the conversation.