Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Developer έφτιαξε video game για το Californication των Red Hot Chili Peppers

More
07 Mar 2022 17:15 - 07 Mar 2022 17:20 #262004 by Μάνος Γρυπάρης
23 χρόνια μετά το τραγούδι Californication του συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers, ο developer Miquel Camps Orteza έφτιαξε ένα παιχνίδι για αυτό.Ο Orteza επέλεξε ορισμένες επικές στιγμές από το βιντεκλίπ και έφτιαξε επτά levels, το καθένα με διαφορετικούς μηχανισμούς. Είναι μια σύντομη εμπειρία που διαρκεί κάτι παραπάνω από 10 λεπτά.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε .

Το βιντεοκλίπ Californication προβλήθηκε το 1999 και έχει 920 εκατομμύρια προβολές.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 07 Mar 2022 17:20 by Μάνος Γρυπάρης.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Mar 2022 21:25 #262005 by Aνέστης Αδαμίδης
Προσωπικά μου φαίνεται ότι έγινε πολύ καλή δουλειά. Είναι μια προσπάθεια για να αναπαραστήσει το πρωτότυπο στυλ του βίντεο. Συγχαρητήρια στον δημιουργό. Τα αξίζει με το παραπάνω.

More
07 Mar 2022 22:55 #262008 by Blood Prince
Τι μου θύμισες τώρα...όταν ήμουν 20άρης γιατί τώρα πλησιάζω 40 (σε 3-4 χρόνια) , τους άκουγα φανατικά.

Ακόμα θυμάμαι το τραγούδι αν και έχω καιρό να το ακούσω.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
07 Mar 2022 23:09 #262036 by Nikos Georgopoulos
Developer έφτιαξε video game για το Californication των Red Hot Chili Peppers

23 χρόνια μετά.

23 χρόνια μετά το τραγούδι Californication του συγκροτήματος Red Hot Chili Peppers, ο developer Miquel Camps Orteza έφτιαξε ένα παιχνίδι για αυτό.

Ο Orteza επέλεξε ορισμένες επικές στιγμές από το βιντεκλίπ και έφτιαξε επτά levels, το καθένα με διαφορετικούς μηχανισμούς. Είναι μια σύντομη εμπειρία που διαρκεί κάτι παραπάνω από 10 λεπτά.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε .

Το βιντεοκλίπ Californication προβλήθηκε το 1999 και έχει 920 εκατομμύρια προβολές.

More
08 Mar 2022 12:54 #262056 by Aνέστης Αδαμίδης
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δω και την αντίδραση του συγκροτήματος. Δεν ξέρω αν το έχουν μάθει.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
08 Mar 2022 15:49 - 08 Mar 2022 15:55 #262058 by Blood Prince

Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δω και την αντίδραση του συγκροτήματος. Δεν ξέρω αν το έχουν μάθει.

Το πιθανότερο να το έχουν μάθει καθώς αν δεν κάνω λάθος, δεν είναι fan made, και το πιθανότερο θα του μεταβίβασαν τα πνευματικά δικαιώματα ώστε να το πράξει. Ίσως αποκτήσουν και ποσοστό από το τζίρο.

edit

p.s 1 Είδα πως είναι δωρεάν. Τελοσπάντων.

p.s 2 Πιο ενδιαφέρον φαίνεται από το Cyberbang που το έπαιξα λίγα λεπτά και το διέγραψα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Mar 2022 15:55 by Blood Prince.

More
13 Mar 2022 20:08 #262235 by Απόστολος Μητσακούλης
Μου θυμίζει εποχές ps1 με τα γραφικά που έχει. Λίγα λεπτά μόνο θα μπορούσα να παίξω κάτι τέτοιο. Το  cool boarders φένεται καλύτερο :P