Ο ηθοποιός James McAvoy είχε φάει τέτοιο "κόλλημα" με το The Elder Scrolls IV: Oblivion που έκαψε το DVD
Για να σταματήσει να παίζει.
Ο ηθοποιός James McAvoy, γνωστός από πολλές ταινίες, όπως το Atonement, το It: Chapter Two ή η σειρά X-Men, δήλωσε και αυτός gamer.
Συγκεκριμένα, έκανε την εξής
δήλωση
: "Έπαιζα RPG, όπως τα The Elder Scrolls 4: Oblivion, Zelda, Secret of
Mana
και τέτοια. Μου αρέσουν τα Fantasy RPG". Όταν έπαιζε στο Becoming Jane, είχε φάει τρελό κόλλημα με το Oblivion, κάτι που του είχε δημιουργήσει θέμα με την δουλειά του.
Ο McAvoy δήλωσε: "Έπρεπε να πάω για ύπνο στις 22:00 γιατί έπρεπε να σηκωθώ στις 06:00 κάθε πρωί. Είχα ένα σωρό κείμενο να διαβάσω για τον ρόλο μου και έμενα ξύπνιος μέχρι τις 04:00 το πρωί απλά παίζοντας Oblivion". Ο ηθοποιός βρέθηκε σε δύσκολη θέση όταν μετά από ολονύχτιο session με το Oblivion τελείωσε στις 05:35, 10 λεπτά πριν έρθει ένα αυτοκίνητο για να τον πάρει και να τον πάει στο μέρος που θα γυριζόταν η σκηνή. Τότε ο ηθοποιός άναψε το γκάζι της κουζίνας και έβαλε το DVD του Oblivion πάνω για να καεί και να γλιτώσει από αυτό. "Απλά έβαλα το δισκάκι πάνω του και το είδα να καίγεται. Οπότε σκέφτηκα "Αυτό ήταν, τελειώσαμε, δεν θα ξαναπαίξω!"
Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι μετά από τέσσερα χρόνια ο McAvoy θα έπαιζε τον Professor X, ρόλο του Patrick Stewart, ο οποίος με την σειρά του έπαιζε τον Emperor Uriel Septim VII στο The Elder Scrolls IV: Oblivion.
Μετά από αυτή την απότομη διακοπή ενασχόλησής του με το gaming, ο McAvoy μετά από κάποια χρόνια συνέχισε να παίζει games. Σήμερα ασχολείται με το Call of Duty: Warzone, το οποίο παίζει μαζί με φίλους. "Κατά την διάρκεια της πανδημίας, εγώ και οι φίλοι μου, είμαστε 40άρηδες με γκριζαρισμένα μαλλιά, αραίωση στο μαλλί και όλα τα συναφή. Μιλάμε κάθε 2-3 βράδια, παίζουμε Warzone και συζητάμε για την ζωή, την αγάπη και γενικά τα πάντα ενώ μας καθαρίζουν 12χρονα από διάφορες χώρες.