Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παγκόσμια Ημέρα των video games

More
08 Jul 2021 23:48 #253488 by Μάνος Γρυπάρης
Η Παγκόσμια Ημέρα των video games ή αλλιώς National Video Game Day, γιορτάστηκε για πρώτη φορά στις 8 Ιουλίου 1991 . Η αρχική δημοσίευση έγινε εκείνη την χρονιά στο Calendar of Events του Chase  από τον David Earle.Από το 1997 και έπειτα, η ημέρα άλλαξε σε 12 Σεπτεμβρίου. Κατά βάση η παγκόσμια ημέρα των games γιορτάζεται και τις δύο αυτές ημέρες . Όπως και να 'χει, σήμερα 8 Ιουλίου, το Discord κάνει giveaway ένα PS5, ένα Xbox Series X, ένα Nintendo Switch Lite και ένα...σπασμένο Gamecube, έτσι για το γούρι βρε αδερφέ! 

today is apparently video game day so we found a ps5, xbox series x, switch lite, and a broken gamecube to give away

like + comment for a chance to win

legal words here: t.co/EwfHYUr7HS #sweepstakes pic.twitter.com/GzWKCibIMo — Discord (@discord) July 8, 2021

Η gaming βιομηχανία ολοένα και γιγαντώνεται. Το 2020 ξεπέρασε τα 180 δις δολάρια σε τζίρο και είναι πρώτη βιομηχανία διασκέδασης, ξεπερνώντας κινηματογράφο, μουσική, αλλά και αθλητισμό την περυσινή χρονιά, λόγω του κορωνοϊού.Συζητήστε περισσότερα για την Παγκόσμια Ημέρα των video games στο παρακάτω forum topic.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jul 2021 18:34 #253502 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Εγώ πάντως τη συγκεκριμένη μέρα έπαιξα Final Fantasy 7 Remake και το Warzone. 

More
09 Jul 2021 21:55 #253506 by Απόστολος Μητσακούλης
Έπαιξα λίγο Odyssey εκείνη την μέρα, δν πρόλαβα όμως να λιώσω λόγο δουλειάς.

More
09 Jul 2021 23:15 #253509 by Blood Prince
Εγώ δεν έπαιζα τίποτα εκείνη την ημέρα.'Εχω ένα λυκοσκυλάκι που φροντίζω συχνά και επιπλέον διαβάζω το μυθοστόρημα Η Τελευταία Ευχή από Sapkowski.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
11 Jul 2021 14:40 #253536 by Frazzle
Έπαιζα Dark Souls Remastered εκείνη τη μέρα, να χαίρεσαι τη νέα σου συντροφιά Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince