Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Cyberpunk 2077 day 1 προπαραγγελία, keychain δεν έχει...

More
05 Dec 2020 21:05 - 11 Dec 2020 22:38 #241974 by Zacharias Enislidis
Είχα κάνει προπαραγελία απο το consoleclub το παιχνίδι...μου ήρθε ειδοποίηση με SMS ότι την πα΄τησα και δεν θα εχω τα ίδια perks με τους υπόλοιπους πολύ απλά δεν εχουν keychain να μου δώσουν....λες και εγω είμαι καταναλωτής 2 θεού...και πέταξαν το μπαλάκι στην αντιπροσωπεία. Ενω συνεχίζουν να στέλνουν πια ως παραπλανητικό το Newsletter!!!! Δείτε τα attachements...
Υπάρχουν και άλλοι που πήραν τέτοια ενημέρωση;

Update 09/12/2020:Προς τιμήν της Bandai Namco και από το τμήμα marketing με ενημέρωσαν ότι θα μου στείλουν το keychain και ζήτησαν ταχυδρομικά στοιχεία. Τώρα θα περιμένω....
Update 11/12/2020 Ενημέρωσαν οτι τα κομμάτια για όσους ειχαν επιλέξει να τα πάρουν απο το μαγαζί, δεν τα έχουν ασποστείλει και περιμένουν την απόφαση εαν θα είναι στα click & take away. Ενώ είχαν αναφέρει στην FB σελίδα τους ότι όλες οι αποστολές έγιναν στις 09/12/2020. Εντελώς fail, όλη η διαχείριση του θέματος.
Attachments:
Last edit: 11 Dec 2020 22:38 by Zacharias Enislidis. Reason: update
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Dec 2020 21:14 #241975 by Blood Prince

zakmackraken wrote: Είχα κάνει προπαραγελία απο το consoleclub το παιχνίδι...μου ήρθε ειδοποίηση με SMS ότι την πα΄τησα και δεν θα εχω τα ίδια perks με τους υπόλοιπους πολύ απλά δεν εχουν keychain να μου δώσουν....λες και εγω είμαι καταναλωτής 2 θεού...και πέταξαν το μπαλάκι στην αντιπροσωπεία. Ενω συνεχίζουν να στέλνουν πια ως παραπλανητικό το Newsletter!!!! Δείτε τα attachements...
Υπάρχουν και άλλοι που πήραν τέτοια ενημέρωση;

Ευχαριστώ για την ενημέρωση φίλε.Οι αδικίες να λέγονται και πολύ πιθανόν δεν θα απευθυνθώ σε αυτούς να αγοράσω κάτι εκτός εάν κάνουν καμία τρελή προσφορά (πχ Cyberpunk 20€) και συμφέρει.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
06 Dec 2020 11:37 #241979 by Βασίλης Σπετσιέρης
Και με τις προπαραγγελίες ps5 τα ίδια έγιναν. Οι μισοί που τα παρήγγειλαν τον Σεπτέμβρη ακόμα περιμένουν. Δεν αναφέρομαι στο συγκεκριμένο κατάστημα, γενικά στην αγορά. Τέλος πάντων, δεν νομίζω να παρήγγειλες το παιχνίδι ώστε να πάρεις ένα keychain, οπότε μικρό το κακό

More
09 Dec 2020 00:35 #242082 by Zacharias Enislidis
Δεν ειναι το θέμα το ίδιο το keychain, είναι θέμα αρχής, ο πωλητής κανει μια συμφωνία και εσυ συμμετέχεις με τα χρήματα σου. Το δικό σου μέρος το έχεις τιμήσει...αυτος όμως όχι.
Επίσης extra perks μπορεί να κάνουν την διαφορά για να επιλέξεις μαγαζί. Πολλοί επέλεξαν το Πλαίσιο που έδινε 2 keychains, εγω πρότιμησα να υποστηρίξω συνοικιακό μαγαζί που δεν είναι super market και δεν πουλάει "κινεζιές" turbox clevo....τελικά την πάτησα, πήρα και τηλέφωνο το μαγαζί και ουτε τα στοιχεία μου δεν μου ζήτησαν, τόσο γραμμένο με είχαν στην κλήση.