Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
I see you are a tough negotiator!
Ok, you can have 10% more pay per view money. pic.twitter.com/Nrbkz9IsTP
— Elon Musk (@elonmusk) March 15, 2022
Please Log in or Create an account to join the conversation.
Zuck v Musk fight will be live-streamed on ?.
All proceeds will go to charity for veterans.
— Elon Musk (@elonmusk) August 6, 2023
Κατά τα άλλα ο Elon Musk το παίζει δήθεν υπέρ της ελευθερίας λόγου, την στιγμή που η νέα CEO του Linda Yaccarino, από τον Ιούλιο και έπειτα έχει ρίξει μία βροχή από bans στο Twitter σε αρκετούς χρήστες, χωρίς το Twitter Support να απαντάει καν στα μηνύματα των χρηστών αυτών. O Musk λέει ότι σύντομα δεν θα μπορούμε να μπλοκάρουμε τοξικά άτομα που π.χ. μας βρίζουν ή μας προσβάλλουν, αλλά θα μπορούμε μόνο να τους κάνουμε...mute! Τρελή υποκρισία. Άρα αυτοί θα διαβάζουν τα tweets μας, θα μπορούν να μας βρίζουν κι εμείς απλά δεν θα βλέπουμε τι γράφουν. Κατά τα άλλα θα υπάρξει μία "πιο δυνατή εκδοχή του mute" όπως είπε ο Musk τον Ιούνιο.
Block is going to be deleted as a “feature”, except for DMs
— Elon Musk (@elonmusk) August 18, 2023
Σε συνέντευξη που έδωσε στον Lex Fridman, ο Musk είπε: "Το να σκοτώνω δαίμονες σε ένα video game ηρεμεί τους δαίμονες στο μυαλό μου" (σ.σ. εννοεί για το Diablo 4) και "Το να κερίζω τους Hatred στο Eternal Realm είναι η δυσκολότερη μάχη στη ζωή και σε ένα video game. Είμαι 52 και τα αντανακλαστικά μου δεν ήταν αυτά που ήταν κάποτε, αλλά έχω μια ζωή για να παίζω video games. Κάποτε ήμουν ίσως ένας από τους καλύτερους παίκτης Quake στον κόσμο. Κέρδισα χρήματα σε ένα από τα πρώτα τουρνουά eSports της Αμερικής που έδιναν έπαθλα. Σε τουρνουά Quake 4 ατόμων τερμάτιζα 2ος. Ήμουν ο 2ος καλύτερος στην ομάδα. Σε κάποια φάση ενώ παίζαμε στον καλύτερό μας παίκτη το PC του crashαρε στο παιχνίδι οπότε τερματίσαμε δεύτεροι. Αλλά πήρα τα χρήματα. Οπότε έχω τα skills".@lexfridman
Elon Musk on Diablo 4 and video games - clip from Lex Fridman Podcast #400 with Elon Musk. Guest bio: Elon Musk is CEO of X, xAI, SpaceX, Tesla, Neuralink, and The Boring Company.
♬ original sound - Lex Fridman
My mother just told me Italian news stations are repeating non-stop that @elonmusk is doing mushrooms, cocaine and all sorts of other drugs. Time to sue their asses. pic.twitter.com/fNflgK1Spi
— whatsupfranks (@WhatsupFranks) January 8, 2024
Ο Elon Musk δήλωσε: «Έκανα σαφές στον κυβερνήτη Newsom πριν από περίπου ένα χρόνο ότι νόμοι αυτού του είδους θα ανάγκαζαν τις οικογένειες και τις εταιρείες να εγκαταλείψουν την Καλιφόρνια για να προστατεύσουν τα παιδιά τους. Αυτό ήταν το κερασάκι στην τούρτα. Λόγω αυτού του νόμου και των πολλών άλλων που προηγήθηκαν, που επιτίθενται τόσο σε οικογένειες όσο και σε εταιρείες, η SpaceX θα μεταφέρει τώρα τα κεντρικά της γραφεία από το Hawthorne της Καλιφόρνια στο Starbase του Τέξας».
This is the final straw.
Because of this law and the many others that preceded it, attacking both families and companies, SpaceX will now move its HQ from Hawthorne, California, to Starbase, Texas. t.co/cpWUDgBWFe
— Elon Musk (@elonmusk) July 16, 2024
Τον Elon Musk ακολούθησαν και άλλοι επιχειρηματίες που έχουν έδρα στην Καλιφόρνια και όπως είπε και ο ίδιος "Θα ακολουθήσουν κι άλλοι". Ωστόσο, αν ο Ντόναλντ Τραμπ εκλεγεί τον Νοέμβριο (σ.σ. προηγείται με 63% στα γκάλοπ), δεν θα μπορούσε η κατάσταση στην Καλιφόρνια να αντιστραφεί υπέρ του Elon Musk και των συντηρητικών ή η πολιτεία θα εξακολουθούσε να δρα ανεξάρτητη;
Have had enough of dodging gangs of violent drug addicts just to get in and out of the building
Για την ιστορία, ο [url=https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.ohchr.org%2Fen%2Fhuman-rights%2Funiversal-declaration%2Ftranslations%2Fgreek-ellinika%3Ffbclid%3DIwZXh0bgNhZW0CMTAAAR3akjKSw-o1AUiJIIsk0-v2-m1IDIn9XYpQGbAd5jWO_2asTvn5jWrY4eQ_aem_gaURmwadPN_hknGU87DFuQ&h=AT0CQ48JSWaZsvOHCRi-NFCv5CARzijqCuGRdiYeNUThdkOIa4-OmP5QLrkDAd2GOtao3yvDEB_ncGNKZciv_p4beFbtSmjkOpc0lvBUU1mNX3fOrLagJO9oeMXAdqYWCuL2&__tn__=-UK-R&c[0]=AT0bOTdNXd5XE_vVlms174GfzVjmYTw8b7QZnnfhdqAHB_hCe0teJgYF7Ak1ohVJyrBWfaj5rYoDOftE7F5T4EjtIxU5Yq3qoyG-O2xBsOaadLEBLuNAA-Ao_71uxC1xpyZcBS_Dzs_LsvLipdlr7kFpl3UjHQjlO7qdpeOv6gezz-dSj3ClGWY-spfPm7EutSaLHSG4NCkeYe4VtxGCo78WCys23MAtRg]νόμος του ΟΗΕ για τα δικαιώματα του παιδιού[/url], αναφέρει ότι "Οι γονείς έχουν, κατά προτεραιότητα, το δικαίωμα να επιλέγουν το είδος της παιδείας που θα δοθεί στα παιδιά τους".
Many will follow t.co/ptgXe8Zmza