Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ο streamer που παίζει Call of Duty χρησιμοποιώντας μόνο το στόμα του

More
17 Jul 2020 12:23 #236699 by Φίλιππος Κανελλόπουλος
O τετραπληγικός Rocky Stoutenburgh έχει κερδίσει και το chicken Dinner στο PUBG.
O RockyNoHands, όπως είναι το προσωνύμιό, του έχει καταγράψει δυο παγκόσμια ρεκόρ Guinness στο Fortnite. Στο δεύτερο επεισόδιο του Totally Game, σειράς που φωτίζει gamers με αξιοσημείωτες ικανότητες ο Stoutenburgh κάνει την εμφάνισή του με τις επιδόσεις του στο Call of Duty.

O Stoutenburgh κατά τη διάρκεια πάλης με έναν φίλο του, το 2006, έσπασε το λαιμό του και παρέλυσε από το λαιμό και κάτω. Ο αδερφός του, Andrew πρότεινε στον Rocky τη χρήση ενός χειριστηρίου Quadstick και στην αρχή ήταν διστακτικός για τη χρήση του αφού πίστευε ότι δεν θα είναι το ίδιο καλός όπως με τα χέρια.

Από τότε ο RockyNoHands έχει επιτύχει διάφορα ρεκόρ. Κέρδισε το Chicken Dinner στο PUBG, κέρδισε το παγκόσμιο ρεκόρ Guinness για τις περισσότερες νίκες και kills χρησιμοποιώντας το στόμα του, στο Fortnite. To Call of Duty: Warzone είναι το παιχνίδι με το οποίο ασχολείται πλέον και στόχος του είναι να επιτύχει και στο FPS της Infinity Ward ένα παγκόσμιο ρεκόρ. Αυτή τη στιγμή μετράει 13 kills στο Warzone και πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει τα 18.

Ο Stoutenburgh δήλωσε: ‘’ Πολλά βράδια ο λαιμός μου πονάει αλλά όταν παίζεις games, το μυαλό σου δεν το σκέφτεται καν και απλά είσαι στον κόσμο σου. Το gaming έχει επιφέρει πολλές αλλαγές στην ζωή μου και πλέον έχω περισσότερους φίλους και μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση’’.
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.