Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
29 Mar 2019 20:02 #224400 by Blood Prince
To Rise of the tomb raider μπορεί να είναι παραπάνω action απ'οσο θα ήθελα αλλά το απολαμβάνω αρκετά και έχω παρατήσει όλα τα άλλα παιχνίδια μόνο για αυτό.Θα πέσει λιώσιμο. :P

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Apr 2019 21:04 #224464 by A
Παίζω απο χθες το Shadow of the Tomb Raider, δεν με συγκινεί ιδιαίτερα καθώς έχω παίξει και το Rise το οποίο βρισκω καλύτερο! Οι γρίφοι στο Shadow είναι αστείοι.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
01 Apr 2019 22:24 #224467 by Πελαγία Μαϊστρέλη
Τις τελευταίες μέρες με τραβάει πάρα πολύ να ξαναπαίξω Far Cry 3, οπότε αυτό μάλλον, αν ξεμπερδέψω ποτέ με το Photoshop.

More
01 Apr 2019 22:52 #224469 by Blood Prince

efane wrote: Παίζω απο χθες το Shadow of the Tomb Raider, δεν με συγκινεί ιδιαίτερα καθώς έχω παίξει και το Rise το οποίο βρισκω καλύτερο! Οι γρίφοι στο Shadow είναι αστείοι.

Το κατά πόσο είναι αστείοι οι γρίφοι εξαρτάται τόσο από το επίπεδο δυσκολίας όσο και από το κατά πόσο χρησιμοποιείς βοήθεια κατά την διάρκεια της οποίας με κίτρινο φόντο απεικονίζονται οι κίνησεις που πρέπει να εκτελέσεις.Αν προσπαθήσεις να λύσεις τους γρίφους χωρίς βοήθεια πιστεύω θα σου φανούν δυσκολότεροι.

To Rise of the tomb raider το οποίο παίζω έχει μάχες που δεν μου αρέσουν αλλά το έχω βάλει στο δεύτερο επίπεδο δυσκολίας και ανταπεξέρχομαι εύκολα.Οι Τάφοι είναι μόνο 9 στο σύνολο και έχω επισκεφτεί τους 4 και μου φαίνονται λίγοι.Θα προτιμούσα περισσότερους.

Το παιχνίδι έχει δύο μεγάλες περιοχές τις Geothermal Valley και Soviet Installation τις οποίες είναι δύσκολο να τις ολοκληρώσω 100 % ,σε αντίθεση με τις υπόλοιπες περιοχές.

Την Geothermal Valley δεν έχω αρχίσει ακόμα αλλά έχω φτάσει στο Campfire και εξερευνώ τις προηγούμενες περιοχές.

To DLC Blood Ties δεν το έχω παίξει αλλά από όσα έχω διαβάσει,μου αρέσει αρκετά !

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: A

More
03 Apr 2019 18:53 #224488 by A

Blood Prince wrote:

efane wrote: Παίζω απο χθες το Shadow of the Tomb Raider, δεν με συγκινεί ιδιαίτερα καθώς έχω παίξει και το Rise το οποίο βρισκω καλύτερο! Οι γρίφοι στο Shadow είναι αστείοι.

Το κατά πόσο είναι αστείοι οι γρίφοι εξαρτάται τόσο από το επίπεδο δυσκολίας όσο και από το κατά πόσο χρησιμοποιείς βοήθεια κατά την διάρκεια της οποίας με κίτρινο φόντο απεικονίζονται οι κίνησεις που πρέπει να εκτελέσεις.Αν προσπαθήσεις να λύσεις τους γρίφους χωρίς βοήθεια πιστεύω θα σου φανούν δυσκολότεροι.

To Rise of the tomb raider το οποίο παίζω έχει μάχες που δεν μου αρέσουν αλλά το έχω βάλει στο δεύτερο επίπεδο δυσκολίας και ανταπεξέρχομαι εύκολα.Οι Τάφοι είναι μόνο 9 στο σύνολο και έχω επισκεφτεί τους 4 και μου φαίνονται λίγοι.Θα προτιμούσα περισσότερους.

Το παιχνίδι έχει δύο μεγάλες περιοχές τις Geothermal Valley και Soviet Installation τις οποίες είναι δύσκολο να τις ολοκληρώσω 100 % ,σε αντίθεση με τις υπόλοιπες περιοχές.

Την Geothermal Valley δεν έχω αρχίσει ακόμα αλλά έχω φτάσει στο Campfire και εξερευνώ τις προηγούμενες περιοχές.

To DLC Blood Ties δεν το έχω παίξει αλλά από όσα έχω διαβάσει,μου αρέσει αρκετά !

Το κακό είναι πως η εξερεύνηση δυστυχώς δεν παίζει μεγάλο ρόλο στα νέα Tomb raider, μπορείς να τερματίσεις το κύριο παιχνίδι χωρίς να τους επισκεφτείς καν. Οπτικοαουστικά είναι τέλειο,το παίζω με headset, αλλα το σενάριο ειναι ξαναζεσταμένη σούπα και η εξερεύνηση περνάει σε δεύτερη μοίρα, ένα χαρακτηριστικό των παλιών τίτλων της σειράς που αναγκαζόσουν να ψαχτείς για να συνεχίσεις. Δεν είναι άσχημο αλλα δεν πρωτοτυπεί σε τίποτα.Είναι Βαρετό για εμένα που τα έχω όλα!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
03 Apr 2019 22:00 #224491 by Blood Prince
Πραγματικά ισχύει πως η εξερεύνηση ακόμα και των Tombs (που θα έπρεπε να ήταν απαραίτητη) είναι καθαρά προαιρετική.

Ακόμα και το Rise of the tomb raider το βλέπω βαρετό κάποιες φορές καθώς έχω παίξει το Tomb Raider Definitive Edition πρίν κάποια χρόνια.

Δεν θα αγοράσω το Shadow of the tomb raider τελικά.

[IMG

Peter Baylish

More
04 Apr 2019 12:49 - 04 Apr 2019 12:54 #224499 by Blood Prince
Το Rise of the tomb raider ακόμα και στις υποχρεωτικές αποστολές είναι πολύ δύσκολο με δράση και γρίφους..........κάποιες φορές μου θυμίζει τα παλιά Tomb Raider και αν δεν υπήρχε το youtube να βλέπω walkthrough δεν θα έβγαζα άκρη........είμαι στην τοποθεσία Flooded Archives η Lara λέει There's only one thing to do και δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνω............όχι μόνο αυτό αλλά και για να φτάσω στο σημείο που είμαι ήθελε αρκετή σκέψη.....στις βασικές αποστολές...........

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 04 Apr 2019 12:54 by Blood Prince.

More
04 Apr 2019 21:10 #224507 by Blood Prince
Πρίν λίγο επιτέλους είδα τους τίτλους τέλους στο Rise of the tomb raider με το DLC Baba Yaga με ποσοστό ολοκλήρωσης 71 % (βέβαια έχω και 5 tombs να εξερευνήσω)

Το παιχνίδι σε διάφορα σημεία μου φάνηκε πιο δύσκολο και από το Bloodborne.......το ξεκίνησα στο δεύτερο επίπεδο δυσκολίας και το τερμάτισα στο πιο εύκολο.Απορώ πως κάποιοι το τερματίζουν στο πιο δύσκολο.

Η βασική υπόθεση στο Tomb Raider definitive edition μου άρεσε κάπως καλύτερα.Βέβαια το ROTR έχει περισσότερο περιεχόμενο με τα DLCs.

[IMG

Peter Baylish

More
06 Apr 2019 01:05 - 06 Apr 2019 19:49 #224516 by Blood Prince
Καθώς τερμάτισα το Rise of the tomb raider (λίγες μόνο μέρες αφού το αγόρασα λολ,πολύ μικρό παιχνίδι ήταν) επέστρεψα στο PC παίζω FIFA 15 προσωρινά μέχρι να αγοράσω το FIFA 19 ή το FIFA 20 για το PS4.

Στις ρυθμίσεις έβαλα lock on 60 fps και μέχρις στιγμής ο ήχος ακούγεται καλά αλλά κρατάω μικρό καλάθι......παίζω στο Professional με Fast Speed .

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 06 Apr 2019 19:49 by Blood Prince.

More
07 Apr 2019 00:03 - 07 Apr 2019 00:08 #224531 by Blood Prince
Τσέκαρα τα free to play στο PS Store και βρήκα καλές προσφορές ! Ετοιμάζω το Game of Thrones Episode 1 της Telltale που βρήκα free και θα γράψω εντυπώσεις όταν το τερματίσω.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 07 Apr 2019 00:08 by Blood Prince.