Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
efane wrote: Παίζω απο χθες το Shadow of the Tomb Raider, δεν με συγκινεί ιδιαίτερα καθώς έχω παίξει και το Rise το οποίο βρισκω καλύτερο! Οι γρίφοι στο Shadow είναι αστείοι.
Blood Prince wrote:
efane wrote: Παίζω απο χθες το Shadow of the Tomb Raider, δεν με συγκινεί ιδιαίτερα καθώς έχω παίξει και το Rise το οποίο βρισκω καλύτερο! Οι γρίφοι στο Shadow είναι αστείοι.
Το κατά πόσο είναι αστείοι οι γρίφοι εξαρτάται τόσο από το επίπεδο δυσκολίας όσο και από το κατά πόσο χρησιμοποιείς βοήθεια κατά την διάρκεια της οποίας με κίτρινο φόντο απεικονίζονται οι κίνησεις που πρέπει να εκτελέσεις.Αν προσπαθήσεις να λύσεις τους γρίφους χωρίς βοήθεια πιστεύω θα σου φανούν δυσκολότεροι.
To Rise of the tomb raider το οποίο παίζω έχει μάχες που δεν μου αρέσουν αλλά το έχω βάλει στο δεύτερο επίπεδο δυσκολίας και ανταπεξέρχομαι εύκολα.Οι Τάφοι είναι μόνο 9 στο σύνολο και έχω επισκεφτεί τους 4 και μου φαίνονται λίγοι.Θα προτιμούσα περισσότερους.
Το παιχνίδι έχει δύο μεγάλες περιοχές τις Geothermal Valley και Soviet Installation τις οποίες είναι δύσκολο να τις ολοκληρώσω 100 % ,σε αντίθεση με τις υπόλοιπες περιοχές.
Την Geothermal Valley δεν έχω αρχίσει ακόμα αλλά έχω φτάσει στο Campfire και εξερευνώ τις προηγούμενες περιοχές.
To DLC Blood Ties δεν το έχω παίξει αλλά από όσα έχω διαβάσει,μου αρέσει αρκετά !