Τέλος το Kim Kardashian Hollywood mobile game
Μετά από μία δεκαετία.
Τίτλοι τέλους για το Kim Kardashian: Hollywood, ένα mobile game αφιερωμένο στην Κιμ Καρντάσιαν που κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2014 από την Glu Mobile. Το παιχνίδι σταμάτησε πλέον να προσφέρει αγορές μέσα από το store του. Σύντομα θα αφαιρεθεί από τα διάφορα online stores.
Όσοι έχουν ήδη εγκαταστήσει το Kim Kardashian: Hollywood μπορούν να συνεχίσουν να παίζουν το παιχνίδι και να χρησιμοποιούν τα K-Stars τους (το virtual currency εντός του παιχνιδιού) έως τις 8 Απριλίου. Μετά από αυτό, το «παιχνίδι δεν θα είναι διαθέσιμο για όλους τους παίκτες». Άλλο κακό να μην μας βρει, ακόμα δεν πρόλαβε να μπει το 2024!
Η ίδια η Kim Kardashian δήλωσε: «Είμαι πολύ ευγνώμων από τα βάθη της καρδιάς μου προς όλους όσους έπαιξαν το Kim Kardashian: Hollywood. Αυτό το ταξίδι σήμαινε τόσα πολλά για μένα, αλλά συνειδητοποίησα ότι ήρθε η ώρα να εστιάσω αυτή την ενέργεια σε άλλα πράγματα που αγαπώ. Θέλω να ευχαριστήσω την ομάδα της Glu και τους πολλούς ανθρώπους στα παρασκήνια που εργάστηκαν επιμελώς για την επιτυχία του παιχνιδιού. Θα εμπνέομαι για πάντα από αυτήν την κοινότητα που δημιουργήσαμε μαζί».
Από αυτήν την ανακοίνωση, οι παίκτες έχουν λάβει μια ειδοποίηση εντός του παιχνιδιού που τους ενημερώνει για το επερχόμενο κλείσιμο. Το παιχνίδι είχε λάβει mixed reviews και βέβαια το έπαιζαν κυρίως μικρά κορίτσια. Πάντως οι
developers
και η Καρντάσιαν είχαν έσοδα 1,6 εκατομμύρια δολάρια κατά τις πρώτες πέντε ημέρες, συνεπώς μερικά ακόμη εκατομμύρια στην πορεία.
Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο ότι το 83% των games που κυκλοφορούν στα κινητά αποτυγχάνουν μέσα στα πρώτα τρία χρόνια από την κυκλοφορία τους.