Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μικρές λεπτομέρειες - μεγάλη εντύπωση.

More
23 May 2014 19:34 #144968 by jimbl
Στην ολιγοχρονη εμπειρία μου στα games, έχω προσέξει οτι πολλές φορές σε ενα game δεν μου κάνουν εντύπωση τα μεγάλα, σημαντικά πράγματα όπως τα γραφικά, η ιστορία η το replay value, αλλα τα μικρά που περνούν αδιάφορα. Για παράδειγμα ενα τραγούδι στο soundtrack που παίζει την σωστή στιγμή, ενα αγαπημένο level η cutscene, μια αναπαντεχη εμπειρία, ενα όπλο στο cod η ο τρόπος με τον οποίο σωριαζονται τα πτώματα η τεμαχίζονται οι εχθροί. Θυμάστε εσείς μικρές λεπτομέρειες που σας έκαναν να αγαπήσετε ενα παιχνίδι;

Εμένα για παράδειγμα εντύπωση μου έκανε το κουαρτέτο στο bioshock infinite, στην αρχή περίπου που τραγουδούσε το τραγούδι god only knows των beach boys. Ως φαν των 60's και των beach boys μου ηταν αδύνατο να μην το ακούσω μέχρι το τέλος. Γκουγκλαρετε το!

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 May 2014 20:49 #144972 by Βασίλης Σπετσιέρης
Για ποιο λόγο να παίξεις ένα παιχνίδι που δεν σου κάνει εντύπωση?

More
23 May 2014 21:37 #144973 by jimbl

Sephiroth wrote: Για ποιο λόγο να παίξεις ένα παιχνίδι που δεν σου κάνει εντύπωση?

Για τον ίδιο λόγο που παίζουμε το νέο call of duty κάθε χρόνο. :D
Αστειεύομαι, αυτο που εννοώ ειναι οτι σε mainstream παιχνιδια, όπως το black ops π.χ. (Δεν είχε τίποτα το ιδιαίτερο σε γραφικά, ιστορία η gameplay) εμένα ας πούμε μου άρεσε το τίναγμα των όπλων όταν εριχνες, η το πως αποκεφαλιζες ζομπι με το MP40 (κλασική οπλαρα σε fps).

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!