Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameBattles 01 - Το παιχνίδι με τα καλύτερα γραφικά !

More
03 Apr 2014 22:16 - 04 Apr 2014 14:26 #142854 by Αποστόλης Αναστασίου
Game Battle 01 - Το παιχνίδι του 2011 - 2014 με τα καλύτερα γραφικά ;

[center:3fxm7y6w] [/center:3fxm7y6w]

Πολλές φορές αναρωτήθηκα , τι θεωρεί ο κόσμος ένα παιχνίδι με καλά γραφικά ; Ίσως το πόσο ρεαλιστικά είναι ; Το πόσο καρτουνίστικα και μη ρεαλιστικά , ένα παιχνίδι όπως το Bioshock Infinite δηλαδή , ή θα προτιμούσε κάποιος κάτι απλό ;

Γράψε την γνώμη σου , ποιο θεωρείς το παιχνίδι με τα καλύτερα γραφικά για το 2011 - 2014 καθώς ενώ γράφετε απάντηση θα περιμένετε για το επόμενο Game Battle .

Μπορείτε να γράψετε πολλά παιχνίδια μαζί αλλά φροντίστε να τα γράψετε με αύξουσα σειρά .

- Όνομα Παιχνιδιού
- Περιγραφή και λόγος που σας άρεσαν τα ωραία του γραφικά

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.
Last edit: 04 Apr 2014 14:26 by Αποστόλης Αναστασίου.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Apr 2014 22:38 #142856 by Βαγγέλης Δασκαλάκης
The last of us
Το παιχνίδι είναι δουλεμένο στη λεπτομέρεια και δύσκολα εντοπίζεται κάποια ατέλεια. Πιο αναλυτικά, συνδυάζει δράση, τρομερά γραφικά, καλογραμμένη ιστορία, τρόμο, ωραία μουσική & ηχητικά εφέ, διάφορα interacts στο map, έξυπνα είδη όπλων και δημιουργία φαρμάκων από πράγματα που συλλέγεις κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Σίγουρα για μένα είναι το καλύτερο.

More
03 Apr 2014 23:10 #142860 by Κώστας Λάβαρης
Εγώ πάντως όταν λέω πως ένα παιχνίδι έχει τα καλύτερα γραφικά, εννοώ το πόσο ρεαλιστικά είναι. Και νομίζω πως ο περισσότερος κόσμος αυτό λέει. Για τα παιχνίδια που έχουν καρτουνίστικα γραφικά και αρκετές παραλλαγές αυτών, λέω πως έχει όμορφο οπτικό τομέα.

Και όταν λέμε για κορυφαία γραφικά, εννοούμε Crysis. Και δεν μπορείς να δικαιολογήσεις πόσο καλά είναι, εκτός αν παίξεις τα παιχνίδια.

Μετά από το Crysis, πολλά παιχνίδια είχαν αρκετά προσεγμένα τεχνικό τομέα. Bioshock Infinite με πολύ όμορφη αναπαράσταση της Columbia και της ατμόσφαιρας, Tomb Raider που πρωτοτύπησε με την τεχνολογία tressfx (τρίχες δηλαδή χαχαχαχα), Far Cry 3 και Assassin's Creed Black Flag με ρεαλιστική αναπαράσταση των χαρακτήρων.

Δε θα πω παιχνίδια από τη νέα γενιά γιατί είναι ακόμα πολύ νωρίς να κρίνουμε αν αυτό που έχουμε δει ως τώρα είναι αρκετό.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
03 Apr 2014 23:35 #142866 by Γιώργος Λόλας
Θα συμφωνήσω μαζί σου Κώστα ότι είναι νωρίς ακόμα να μιλήσουμε για τα γραφικά των next-gen games. Κάποια βέβαια έχουν όμορφα γραφικά (Ryse, Forza Motorsport 5 , Infamous: Second Son ). Το μόνο ίσως που θα ήθελα να αναφέρω είναι το Tomb Raider: Definitive Edition .

Προσωπικά πέρα από τα ρεαλιστικά γραφικά, θεωρώ όμορφα παιχνίδια και εκείνα που έχουν ατμοσφαιρικές τοποθεσίες και όμορφα περιβάλλοντα εικαστικά.

Πέρα λοιπόν από τα Crysis και το Far Cry 3 , μου αρέσουν πολύ τα Metro 2033 και Metro: Last Light για την ατμόσφαιρα που βγάζουν, σίγουρα το Bioshock Infinite και το The Last of Us . To Νι Νο Kuni αν και καρτουνίστικο, έχει πολύ όμορφα τοπία. Το ίδιο ισχύει και για το The Legend of Zelda: The Wind Waker HD . Πάντα το Wind Waker το θεωρούσα ως από τα πιο όμορφα games και η HD έκδοση για το Wii U είναι ακόμα πιο ωραία.

Όσον αφορά το Art Direction, προσθέτω και τα Super Mario 3D World , το Dead or Alive 5 Ultimate (boobies :P ), αλλά και το The Witcher 2 . Δε ξεχνάω βέβαια και το ArcheAge, το οποίο μπορεί να μην έχει κυκλοφορήσει ακόμα στην Ευρώπη, αλλά από αυτά που είδα στην beta το θεωρώ ως το πιο όμορφο MMORPG της αγοράς.

More
04 Apr 2014 00:16 #142868 by Sotiris Greece
Είναι πολλά παιχνίδια που έχουν καλύτερα γραφικά άλλα μέτρια και άλλα χαμηλή ποιότητα εμένα πάντως αυτό που με είχε αρέσει στα γραφικά ήταν το Metro Last Light στο pc ήταν λες και έβλεπες ταινία αντί για το ίδιο το game. :mrgreen:

More
04 Apr 2014 00:31 #142869 by Alex Filos
Για εμένα ο αισθητικός τομέας είναι πολύ σημαντικότερος από τον τεχνικό. Το Bioshock Infinite ήταν από τα πιο ωραία αισθητικά παιχνίδια των τελευταίων χρόνων και ένα άλλο που θυμήθηκα τώρα είναι το Alice: Madness Returns.

More
04 Apr 2014 00:54 #142870 by Θοδωρής Κώτσελας
Metro Last Light.πολυ ρεαλιστικα γραφικα και εκπληκτικη ατμοσφαιρα.ολα αυτα στο pc.για τις κονσολες δεν εχω γνωμη

More
29 Apr 2014 01:20 #143816 by jimbl
Metal Gear Solid 5: Ground Zeroes. Η νέα fox engine είναι η κορυφαία μηχανή για γραφικά κατά την, ερασιτεχνική εμπειρική, γνώμη μου.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
29 Jun 2014 04:50 #146161 by Μάνος Γρυπάρης
Heavy Rain

Υποδειγματικός σχεδιασμός προσώπων και εκφράσεων, όπως και ρεαλιστική απόδοση της βροχής. Από τα πιο καλοσχεδιασμένα games του PS3.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Jul 2014 16:02 #146665 by deratop
Eκτός απο crysis3 last of us βάζω και το beyond:two souls γιατί απλά νομίζεις ότι είναι ταινία όχι απλώς γραφικά.