Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Δείξτε μας τα χειριστήριά σας!

More
19 Feb 2014 01:39 #140695 by Μάνος Γρυπάρης
Έτσι όπως κοιτούσα την βιβλιοθήκη με τα controllers και καθότι ενδέχεται το ντεκόρ να αλλάξει και να μετακομίσουν όλα σε κάποιο συρτάρι, αποφάσισα να τα τραβήξω μια φωτογραφία για να τα δείτε από πιο κοντά.

Στο πλάνο διακρίνονται από τα αριστερά προς τα δεξιά, NES gamepad, Atari joysticks, Wii U gamepad χρυσό, SNES gamepad, Amiga CD 32 controller στη μέση (το γκρι), PS3, Xbox 360 controllers και στα δεξιά το Resident Evil 4 Chainsaw PS2 Controller που το έχετε δει και στο Game Maniacs 3B κι από πάνω PS Move.

Στο βάθος αυτό το μεγάλο είναι το Double Arcade Pro Fighting Stick. Δυστυχώς λόγω χρόνου έχω να το παίξω από την εποχή της εκπομπής:

[youtube:3l55wout]
[/youtube:3l55wout]

Μην περιμένετε άλλο. Τραβήξτε φωτογραφία με τα χειριστήριά σας και απαντήστε σε αυτό το topic κάνοντάς την επισύναψη μέσα στο μήνυμα. :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Mar 2014 19:37 #142465 by Sotiris Greece
Τα δικά μου χειριστήρια όπως βλέπουμε και στη εικόνα στην πάνω μεριά υπάρχουν 2 χειριστήρια για το pc στην μεσαία 3 για το PS2 και στην τελευταία ένα για το Dreamcast και 2 ασύρματα με stick για το PS3 τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν και στο pc ασύρματα χωρίς να συνδέσουμε το καλώδιο για να το αναγνωρίσει παρά μόνο το stick που παρέχεται για να παίρνει το σήμα και αναγνωρίζεται αυτόματα χωρίς οδηγούς εγκατάστασης ή άλλο πρόγραμμα.
Attachments:

More
20 May 2014 14:49 #144832 by Μάρκος Ασκανιάν
Στο προφίλ μου έχω ανεβάσει όλα τα controllers που έχω. Check them out!!! :wink:

Adododo!!!