Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

M.O.J.O (Android κονσόλα)

More
30 Jun 2013 09:51 #127074 by Κώστας Λάβαρης
Η Mad Catz ανακοίνωσε κατά την διάρκεια της έκθεσης E3 2013 την δική της κονσόλα με την ονομασία M.O.J.O. Το M.O.J.O είναι μια νέα κονσόλα που διαθέτει προεγκατεστημένο το λειτουργικό σύστημα Android και φιλοδοξεί να ανταγωνιστεί "σκληρά" αντίπαλες προτάσεις άλλων κατασκευαστών.

Το προϊόν στην τελική του μορφή θα περιλαμβάνει:
- Έναν τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4 (επεξεργάζονται ακόμη το σενάριο του chipset, αλλά όπως όλα δείχνουν αυτή θα είναι η επιλογή τους)
- Αποθηκευτικό χώρο 16GB
- Υποδοχή για εισαγωγή κάρτας microSD
- Bluetooth 4.0
- Δύο θύρες USB για σύνδεση επιπλέον τηλεχειριστηρίων και άλλων συμβατικών αξεσουάρ
- Έξοδο HDMI
- Δέκτη Wi-Fi
- Υποδοχή για ακουστικά.

Το M.O.J.O. στην βασική του συσκευασία θα εμπεριέχει και το χειριστήριο Bluetooth Mad Catz C.T.R.L.R. Σύμφωνα όμως με το site Techradar θα κοστίζει σίγουρα πάνω από 75 ευρώ και θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2013.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jul 2013 02:09 #127792 by Μάνος Γρυπάρης
Δείτε εδώ βιντεάκι:

[youtube:2t8ekkg7]
[/youtube:2t8ekkg7]

1.353 Likes , 749 dislikes. Δεν βλέπω ενθουσιασμό απ' τον κόσμο.

Καταρχήν έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή NVIDIA Tegra 4 όταν το Ouya που μόλις κυκλοφόρησε χρησιμοποιεί Tegra 3! Και μάλιστα είναι ακριβότερο το Ouya (120 ευρώ).

Το M.O.J.O. αν έχει απλά "πάνω από 75 ευρώ" αρα η τιμή θα είναι εκεί κοντά, ποιος ο λόγος για τόσα dislikes? Αναρωτιέμαι αν μπήκαν οι hardware engineers του Ouya και το troll-άρανε. Που δεν νομίζω. Δουλειά των fanboys άλλων εταιρειών μου φαίνεται.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Jul 2013 04:36 #127794 by Γιώργος Λόλας
Το M.O.J.O. με τραβάει περισσότερο από το Ouya. Είναι και πιο δυνατό από το τελευταίο και το χειριστήριο μου φαίνεται καλύτερο. Αυτές οι κονσολίτσες είναι ότι πρέπει για να τις χρησιμοποιήσεις ως smart tv upgrader.