Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Yu Gi Oh! Online YugiohPro!

More
06 Jun 2013 10:33 #125245 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Μιας και ο φίλτατος Βασίλης με προκάλεσε σε Duel. Σκέφτηκα να μοιραστώ μαζί σας την πλατφόρμα στην οποία παίζω Yu gi oh Online. www.ygopro.co/ Εδώ λοιπόν κατεβάζουμε το Client και το κάνουμε Install πάμε στο Deck Edit και φτιάχνουμε το Deck με βάση τους κανόνες που ισχύουν και στο Card Game. Δεν υπάρχει χρέωση η οτιδήποτε άλλο. Όλες οι κάρτες είναι μέσα και έχει συχνά patches που κάνει διάφορα Updates βάση των αλλαγών που γίνονται στο Card Game.

Billy i Challenge you to a Duel!

Υ.ΓΑν έβαλα το thread σε λάθος μέρος ας το μεταφέρει κάποιος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Jun 2013 13:03 #125246 by Βασίλης Καμακάρης
Εγώ παίζω στο duelingnetwork .

More
06 Jun 2013 13:22 #125247 by Χριστιάνα Θάνου
Εγώ πάλι άρχισα να το παίζω στο facebook και είναι αρκετά απλό. Καθόλου χρονοβόρο αφού τελειώνουν οι αγώνες σε 1 λεπτό αλλά είναι εθιστικό το άτιμο..

More
06 Jun 2013 15:30 #125274 by Μπάμπης Γιαλαμάς

Glamorous wrote: Εγώ πάλι άρχισα να το παίζω στο facebook και είναι αρκετά απλό. Καθόλου χρονοβόρο αφού τελειώνουν οι αγώνες σε 1 λεπτό αλλά είναι εθιστικό το άτιμο..

Δεν βρήκα αυτό στο FB τόσο appealing. Για το άλλο Billy θα το τσεκάρω.

More
06 Jun 2013 15:38 #125279 by Βασίλης Καμακάρης

Zagnaphein wrote:

Glamorous wrote: Εγώ πάλι άρχισα να το παίζω στο facebook και είναι αρκετά απλό. Καθόλου χρονοβόρο αφού τελειώνουν οι αγώνες σε 1 λεπτό αλλά είναι εθιστικό το άτιμο..

Δεν βρήκα αυτό στο FB τόσο appealing. Για το άλλο Billy θα το τσεκάρω.

Είναι πολύ κάλο το site έχει δικούς του κανόνες στο game και έχεις ότι κάρτες θες για να φτιάξεις ένα κάλο deck. Εγώ έπαιζα με Six Samurai, Elemental Heroes (η αγάπες μου) και deck Exodia. Οποιος θέλει ένα κάλο built για deck μου λέει.