Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Games single player, πλεον & σε multiplayer, συμφωνειτε??

More
01 Apr 2013 13:12 #122318 by Eύη Βασιλάκη
Tα τελευταια χρονια εχω βαρεθει να βλεπω να επεμβενουν σε αγαπημενους τιτλους single player και να τους προσθετουν online multiplayer!! βλ. Gof war, TombRaider, Rachet & Clank κτλ.
Γιατι το κανουν αυτο?
Για να προσελκυσουν περισσοτερο κοινο??
Αφου υπαρχουν παρα πολλοι τιτλοι που εστιαζουν παραδοσιακα στο multiplayer, γιατι "καταστρεφουν" τα δικα μας παραδοσιακα αγαπημενα single player games??!!!!

Συμφωνειται στο να "πειραζουν" τους τιτλους που αλλιως τους αγαπησαμε και αλλιως θελουν πλεον να μας τους επιβαλλουν??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Apr 2013 13:23 - 01 Apr 2013 14:21 #122319 by Κώστας Λάβαρης
Η αλήθεια είναι πως σε μερικά παιχνίδια δεν βλέπω λόγο να υπάρχει το multiplayer.. Και σωστά έφερες παράδειγμα το God of War που όλο το παιχνίδι είναι η ιστορία του Kratos! Δεν με ενδιαφέρει να παίζω με άλλους και να συγκρίνουμε score.. Για παράδειγμα το Bioshock Infinite που παίζω τώρα δεν έχει multi αλλά είναι παιχνίδι-έπος και έχει ήδη αφήσει το στίγμα του στο gaming.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.
Last edit: 01 Apr 2013 14:21 by Κώστας Λάβαρης.

More
01 Apr 2013 13:39 #122320 by Eύη Βασιλάκη

SirLvr wrote: Δεν με ενδιαφέρει να παίζω με άλλους και να συγκρίνουμε score.. .

Συμφωνω απολυτα! Αλλωστε για multiplayer games υπαρχει πλυθωρα επιλογων για τους λατρεις του ειδους!

Ξεχασα να αναφερω και ακομη εναν αγαπημενο τιτλο που "καταστρεψανε" ..Resident evil !!!

Tωρα το μονο που μενει να δω ειναι και το Silent Hill σε multiplayer! Ελεος...

Κατω τα χερια απο τους single player τιτλους!!

More
01 Apr 2013 14:03 #122321 by Βασίλης Σπετσιέρης
Γιατί είναι πιο οικονομικὀ (για αυτούς) να σου βάλουν 3-4 maps για να παίζεις ατελείωτα deathmatches και co-op από το να δώσουν περισσότερη βάση στο single player.Συν το online pass που πετάνε για να αχρηστεύσουν τις ενοικιάσεις και τα μεταχειρισμένα.

More
01 Apr 2013 15:25 #122331 by Βασίλης Καμακάρης
Πόλοι τίτλοι έχουν καταστραφεί από το multiplayer διότι δεν δίνουν σημασία σε άλλα στοιχειά π.χ. τα γραφικά και οτιδήποτε άλλο που άφορα game βλέπε call of duty.

More
01 Apr 2013 17:07 #122341 by Νικολής Ασημάκης
Δεν είμαι απαραιτήτως αρνητικός στην ύπαρξη multiplayer σε single player παιχνίδι, αλλά 99% δεν πρόκειται ούτε να το δοκιμάσω. Αρκεί βέβαια να μην ρίχνουν την ποιότητα στο single player για χάρη του.

More
01 Apr 2013 17:42 #122346 by Eύη Βασιλάκη

Zaratoth wrote: Δεν είμαι απαραιτήτως αρνητικός στην ύπαρξη multiplayer σε single player παιχνίδι, αλλά 99% δεν πρόκειται ούτε να το δοκιμάσω. Αρκεί βέβαια να μην ρίχνουν την ποιότητα στο single player για χάρη του.

Ετσι οπως το εθεσες με καλυψες πληρως!!! :D

More
02 Apr 2013 00:44 #122364 by Χριστιάνα Θάνου
Είμαι και εγώ της λογικής του ότι δεν πρέπει να βάζουν multiplayer σε παιχνίδια που μέχρι τώρα τα γνωρίζαμε ως καθαρά single player. Παρόλα αυτά καθετί καινούριο είναι επιθυμητό αρκεί να μην υποβιβάζεται κανένα από τα δυνατά χαρακτηριστικά του παιχνιδιού όπως π.χ το campaign.

More
02 Apr 2013 00:59 #122368 by Eύη Βασιλάκη
Δυστυχώς όμως μέχρι τις τώρα εντυπώσεις, με την εισαγωγή multiplayer, χάνουν κάπου αλλου οι τίτλοι, ή στο single ή στο campaign ή που θα έχουν βάλει ένα κακο φτιαγμένο multiplayer έτσι απλα για να το βάλουν.

Επίσης, ένα ακόμη κατα την γνώμη μου τραγικό, ειναι που ´´πειραζουν´´ πάλι κλασικους αγαπημένους τίτλους και τους φορτώνουν με weapons & combat! εννοώ τα κανουν στυλ call of duty ! βλ. Resident evil, όπου το 5 και το 6 ήταν εκτός τόπου και χρόνου !! Ξέφυγε εντελώς απο το Survival Horror !

More
02 Apr 2013 01:24 #122371 by Γρηγόρης Βούλγαρης
συμφωνώ γενικώς πως ότι βάζουν παραπάνω σε ένα Game καλό είναι, αρκεί να είναι όντως παραπάνω... δηλαδή να υπάρχει το single-player όπως πρέπει να είναι και από εκεί και πέρα αν μπορεί το περιεχόμενο να εμπλουτιστεί με Multiplayer γιατί όχι, αν και όπως λέει και ο Zaratoth, πολύ πιθανό να μη το δοκιμάσω χαχαχαχα