Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Μεγάλα ξεχασμένα console games

More
11 Jan 2013 13:50 #118539 by Γιώργος Κυρενές
Μεγάλα ξεχασμένα console games

Δόσεις νοσταλγίας με console games που άφησαν εποχή!

Διαβάστε περισσότερα

Τα games που κυκλοφόρησαν κατά το παρελθόν κι εξαφανίστηκαν εν μία νυκτί δεν είναι λίγα. Πολλά από αυτά όμως ήταν εξαιρετικής ποιότητας και στιγμάτισαν την gaming ζωή μας. Έχω βρεθεί αρκετές φορές σε συζητήσεις που νοσταλγούμε παλιά games και ταυτόχρονα αναρωτιόμαστε γιατί σταμάτησαν την υποστήριξη κάποιων εξ αυτών. Στο τέλος καταλήγουμε να μιλάμε για το πως θα ήταν αν κυκλοφορούσαν στην νέα γενιά και γενικώς να φαντασιωνόμαστε με "άπιαστα" όνειρα!

Εκτός από το παραπάνω άρθρο έχω και μερικές ακόμη προσωπικές επιλογές. Ένα από αυτά ήταν το JRPG Breath of Fire. Με τα πρώτα δύο της σειράς είχα φάει τρελό κόλλημα. Κυκλοφόρησαν αργότερα και συνέχειες στο PS1 κι έφτασε γύρω στο 5 αν δεν κάνω λάθος. Από εκεί και πέρα τίποτα, εξαφανίστηκε έτσι απλά. Ίσως δεν άντεξε τον τεράστιο ανταγωνισμό της εποχής όπως Final Fantasy, Xenogears, Jade Cocoon, Vagrant Story κι άλλα πολλά.

Γράψτε κι εσείς τα αγαπημένα ξεχασμένα σας games ώστε να νοσταλγήσουμε ακόμη περισσότερο. Έτσι θα υπάρχουν προτάσεις για τους νεότερους που δεν τα πρόλαβαν. Όπως επίσης είναι πιθανό να ανακαλύψουμε και games που μας ξέφυγαν στο παρελθόν.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jan 2013 04:24 #118923 by Μάνος Γρυπάρης
Πολύ ωραίο αφιέρωμα. Κάποια στιγμή ίσως θα πρέπει να κάνω κι εγώ ένα για ξεχασμένα games υπολογιστών (PC, Amiga, Amstrad).

Το Crash Bandicoot ειναι στα most wanted χωρίς αμφιβολία. Έχω χάσει το μέτρημα πόσες φορές μας ρωτούν στην εκπομπή τι γίνεται. Είναι αδιανόητο και μόνο που δεν έχει βγει μια σύγχρονη έκδοση.

Επίσης τι να κάνει άραγε εκείνο το Battle Arena Tonshinden στο PSX?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Jan 2013 02:38 #118998 by Γιώργος Κυρενές
Η αλήθεια είναι πως δεν γνώριζα την ύπαρξη του Battle Arena Tonshinden, αλλά μετά από μία αναζήτηση κι αρκετά videos καταλήγω ότι ήταν πολύ καλό για την εποχή του. Μαζί με αυτό θα προσθέσω και το Bushido Blade πάλι στο PSX. Μπορούσες να πεθάνεις κυριολεκτικά με ένα και μόνο χτύπημα. Αυτό θα πει μάχη με τα νεύρα στην τσίτα. Κι ένα πιο πρόσφατο fighting που πιάνω πολλές φορές τον εαυτό μου να μου λείπει είναι το Mace: The Dark Age, που ήταν port από τα arcades sto Ν64.