Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

'Εχουν όντως μικρότερη διάρκεια τα νέα παιχνίδια??

More
30 Dec 2012 21:44 #117558 by Γιάννης Πετρόχειλος

krabby wrote: Μα ναι αυτό είναι το θέμα....πλέον έχουν όλα εμπορευματοποιηθεί...πλασάρουν 20 sequel ανά έτος από διάφορα παιχνίδια και οι φανατικοί εμείς τρέχουμε να αποκτήσουμε ότι έκδοση υπάρχει limited,director's,platinum,exclusive,collector's edition σε πιο ποιοτικές φάσεις. M'αρέσουν οι συνέχειες αλλά ας μην είναι τερματισμένες μέσα σε ένα Σ/Κ.Χαμογέλασα τελευταία φορά με το Dishonored,ναι ωραίο σενάριο αλλά η ατάκα των υπευθύνων ήταν ότι τερματίζεται σε 12-14 ώρες και για τους πολύ ψαγμένους που θα αναλύσουν τα πάντα στις.....στις.... 17-18!!!ωρες..

Βλέπε Call Of Duty....70 ευρώ σκάνε για να βλεπουμε 0 βελτιωση στα γραφικα, 0 βελτιωση στο gameplay, και αμα ρωτησεις εναν callofdutα τι γινεται στο campaign θα σου πει ποιο campaign; :P Άρα πως μετα να περιμενουμε οι developers να ασχοληθουν με αυτον τον τομεα..προσωπικα λατρευω τα campaign του Halo για αυτο ειναι και το αγαπημενο μου παιχνιδι, δεν ειμαι τοσο λατρης του multiplayer (αν και Inheritor στο Reach :P ) . Πιστευω πως ειναι απο τα λιγα παιχνιδια (δε λεω το μοναδικο) που ασχολειται με το να αναπτυξει αξιολογο campaign με μεγαλο replayability και πολλες ιδιοτητες. Still, μικρο σε διαρκεια και πιστες!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Dec 2012 22:08 #117560 by Sharkman
Βλέπε Call Of Duty....70 ευρώ σκάνε για να βλεπουμε 0 βελτιωση στα γραφικα, 0 βελτιωση στο gameplay, και αμα ρωτησεις εναν callofdutα τι γινεται στο campaign θα σου πει ποιο campaign; :P Άρα πως μετα να περιμενουμε οι developers να ασχοληθουν με αυτον τον τομεα..προσωπικα λατρευω τα campaign του Halo για αυτο ειναι και το αγαπημενο μου παιχνιδι, δεν ειμαι τοσο λατρης του multiplayer (αν και Inheritor στο Reach :P ) . Πιστευω πως ειναι απο τα λιγα παιχνιδια (δε λεω το μοναδικο) που ασχολειται με το να αναπτυξει αξιολογο campaign με μεγαλο replayability και πολλες ιδιοτητες. Still, μικρο σε διαρκεια και πιστες![/quote]

Οπότε το μέγεθος δεν παίζει ρόλο αλλά η ποιότητα,σωστά? Εχεις δίκιο..

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
30 Dec 2012 22:27 #117562 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Πάρτε και παίξτε το Mario τότε να δείτε πόσο καιρό θα κάνετε :P Αλλα ξέχασα δεν έχει φωτορεαλιστικά γραφικά, DTS ήχο και φοβερό σενάριο...

Πέρα από την πλάκα, τα σημερινά παιχνίδια στην πλειοψηφία τους είναι για το φαίνεσθαι, όπως και οι ταινίες. Δίνουν περισσότερο βάρος στο να εντυπωσιάσουν παρά στο να χορτάσουν, κάτι σαν τα gourmet φαγητά που δεν είναι 2 κιλά κοψίδια να χορτάσεις αλλα "υποτίθεται" πως "γαργαλάνε" τον ουρανίσκο (καλά με την παρομοίωση το έσκισα αλλά τέλος πάντων)!

Επίσης, συγκρίνεται λάθος κατηγορίες. Σπανίως ένα FPS όσο καλό και μεγάλο να είναι μπορεί να φτάσει το μέγεθος ενός RPG ακριβώς γιατί είναι διαφορετικό είδος παιχνιδιού.
Δείτε τα strategy πχ την σειρά Total War, θέλει μέρες για να το τελειώσετε (και άμα...) ή το νέο XCOM.
Πάντα αντιπαραθέτεται τα κλασσικά παιχνίδια στυλ CoD. Κακώς κατά την άποψη μου, πρέπει να το δείτε πιο σφαιρικά.
Βέβαια όσον αφορά τα CoD κλπ, όχι ότι δεν έχουν μικρή διάρκεια αλλά καλώς ή κακώς από το 4 και μετά είναι για online μόνο(τα λέγαμε νομίζω και στο mumble σήμερα).
Εγώ στεναχωριέμαι που δεν βγαίνουν πλέον φρέσκα και πολλά στρατηγικής όπως παλαιότερα...

ΥΓ. Δεν ξέρω αν το Halo έχει το καλύτερο campaign (μια και είχα παίξει μόνο το 1 στο PC) αλλα μάλλον δεν είδες τα Unreal και Half-Life που βγήκαν αρκετά πιο νωρίς. Ειδικά για το Unreal θα τολμούσα να πώ πως το Halo "δανείστηκε" πολλά.
Ξεχνάς επίσης και το Gears of War που έκανε την διαφορά όταν κυκλοφόρησε χάρης το αξιόλογο gameplay του

More
31 Dec 2012 01:02 - 31 Dec 2012 01:08 #117567 by Γιάννης Πετρόχειλος

krabby wrote: Οπότε το μέγεθος δεν παίζει ρόλο αλλά η ποιότητα,σωστά? Εχεις δίκιο..

Όχι φίλε μου για μένα παίζει και το μέγεθος αλλά εφόσον τα περισσότερα στις μέρες μας είναι έτσι αναγκαστικά στρέφομαι και προς την ποιότητα! ;)

@Aliengoa δεν αντιπαραθετω το call απλα το call ειναι το πιο στεγνο παραδειγμα εκμεταλευσης (70 E + αλλα τοσα τα map packs και επειδη εχω κεφια δεν προσθετω και την τιμη του cod elite) και εξευτελισμου του campaign (κατα τη γνωμη μου την ταπεινη παντα) και για αυτο το ανεφερα! Οσο για το ποιο παιχνιδι εχει καλυτερο campaign δεν εχω παιξει αυτα που λες οποτε δεν εχω αποψη..αλλα εγω οταν ελεγα οτι ειναι κακο εννουσα 1) πολυ βαθυ story και 2) υψηλο replayability. Τουλαχιστον τα παιχνιδια που κοιταξα στο wiki αυτα (αν ειδα τα σωστα) ειναι σχετικα παλια οποτε παλι στα λογια μου ερχεσαι οτι οσο πιο παλια τοσο πιο καλυτερο campaign!
Last edit: 31 Dec 2012 01:08 by Γιάννης Πετρόχειλος.

More
31 Dec 2012 01:06 #117568 by Sharkman

snikefriend wrote:

krabby wrote: Οπότε το μέγεθος δεν παίζει ρόλο αλλά η ποιότητα,σωστά? Εχεις δίκιο..

Όχι φίλε μου για μένα παίζει και το μέγεθος αλλά εφόσον τα περισσότερα στις μέρες μας είναι έτσι αναγκαστικά στρέφομαι και προς την ποιότητα! ;)

Το πιασα...! Το μικρότερο παιχνίδι που παίξατε ποτέ ποιο ήταν?? :ninja:

More
31 Dec 2012 01:14 #117573 by Γιάννης Πετρόχειλος

krabby wrote:

snikefriend wrote:

Το πιασα...! Το μικρότερο παιχνίδι που παίξατε ποτέ ποιο ήταν?? :ninja:

Halo 3: ODST το τελειωσα σε 1,5 μερα περιπου 7 ωρες gameplay στο Heroic...νομιζα οτι μου εκαναν πλακα αλλα επειδη και καλα το λεγανε expansion (LOL) λεω οκ ηρεμησε :P

More
31 Dec 2012 01:16 #117575 by Sharkman
εγώ Star Wars:The Force Unleashed 2...σε περίπου 10 ώρες στο ανώτερο επίπεδο... :P :P:P