Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αγαπημένα "Μαυρα πρόβατα" παιχνίδια

More
17 Mar 2012 12:59 #105914 by Παναγιώτης Σεντουκάς
Έχετε κάποιο παιχνίδι το οποίο φαινεται να αρέσει μόνο σε έσας ? Κάποιο παιχνίδι το οποίο θεωρείται κακό η απογοητευτικό απο τους περισσότερους gamers, παρολα αυτά όμως εσεις το λατρεύετε? Γράψτε εδώ τις επιλογές σας.

Προσωπικά μου αρέσει πολύ το Devil May Cry 2. Το παιχνίδι ήταν πολύ διαφορετικό σε σχέση με το προηγούμενο,με το περισσότερο απο αυτό το διαφορετικό να μεταφράζεται ώς κακό. Υπήρχαν όμως και μερικά θετικά, όπως το πιστόλια τα οποία σε κάναν να ξεχνάς οτι το παιχνίδι έχει και σπαθιά, το δεύτερο devil trigger που σε έβγαζε απ τις πιο δυσκολες καταστάσεις με στύλ, και τον καλύτερο Dante σε ολόκληρη τη σειρά, με ενα φοβερό σχεδιασμό χαρακτήρα και το ύφος ενος σιωπηλού ήρωα.

[youtube:1d4hllte]
[/youtube:1d4hllte]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Mar 2012 14:35 #105917 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ έχω όχι ένα αλλά δυο. Πρόκειται για τα Too Human και Kingdom under fire: Circle of doom. εντάξει το πρώτο δεν έχει φάει τόσο πολύ κράξιμο αλλά το δεύτερο δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο έχει θαφτεί έτσι, έχοντας ασχοληθεί μαζί του πάνω από 200 ώρες με όλους τους διαθέσιμους χαρακτήρες.
Και θα συμφωνήσω απόλυτα ότι το devil may cry 2 είναι άψογο, για μένα το καλύτερο από τα τρία.

More
17 Mar 2012 17:12 #105923 by Kostas Milonas
Θα συμφωνησω με τον Lordwinter για το Too Human, ενα πολυ καλο παιχνιδι που ειχε τα θεματακια του, οπως πχ την επαναλαμβανομενη σκηνη θανατου με την Valkyrie, το οποιο ομως αξιζε καλυτερης αντιμετωπισης. Εχω καψει παρα πολλες ωρες και μονος και στο co-op και σιγουρα θα ηθελα να δω την συνεχεια του...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
17 Mar 2012 19:26 #105926 by Παντελής Δασκαλέλος
Για μένα το Too Human ήταν ο λόγος για τον οποίο προτίμησα τότε να πάρω Xbox 360 αντί για PS3 και ποτέ δεν μετάνιωσα για αυτή την επιλογή μου. Περιμένω όχι μόνο συνέχεια αλλά και την ολοκλήρωση της τριλογίας κάποια στιγμή.

More
17 Mar 2012 21:14 #105929 by Γιώργος Λόλας
Σίγουρα το The Saboteur. Είχε πολλά προβλήματα στην έκδοση για PC, αλλά εγώ είχα υπομονή και βρήκα λύσεις. Από εκεί και πέρα, μου άρεσε αρκετά το παιχνίδι και θα μπορούσα να το παίξω ξανά και ξανά.

Δεύτερο "μαύρο πρόβατο" το Darkspore. Ξεχάστηκε από όλους και το έθαψαν και λίγο ότι ήταν μάπα, ότι δεν είχε κάτι πρωτότυπο κλπ., αλλά εγώ το ευχαριστήθηκα δεόντως.

Τρίτο το Rift. Το έφαγαν όλοι ότι είναι κλώνος του WoW, ότι είναι μια από τα ίδια κλπ, αλλά έχουν λάθος σε όλα. Το στηρίζω και το αγαπάω :>

More
01 Jun 2014 14:22 #145266 by Μάρκος Ασκανιάν
Παιδιά όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ το Duke Nukem Forever. Ίσως επειδή είμαι μεγάλος φαν του Duke Nukem 3D δε με απογοήτευσε. :-k

Adododo!!!

More
02 Jun 2014 03:51 #145303 by jimbl

Mr.Dododi wrote: Παιδιά όσο περίεργο κι αν σας φαίνεται, εμένα προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ το Duke Nukem Forever. Ίσως επειδή είμαι μεγάλος φαν του Duke Nukem 3D δε με απογοήτευσε. :-k

Ναι και εμενα μου ψιλοαρεσε. αλλα θα ελεγα Metal Gear Solid 2.

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

More
02 Jun 2014 12:38 #145306 by Κώστας Προμπονάς
Πάντα μου άρεσε να ψάχνω και να ανακαλύπτω τις καλές πτυχές μερικών outsider. ΄Ετσι, από το last gen, έχω λιώσει μέχρι τέλους τα εξής (και τα συνιστώ για "πειραματισμό" αν τα βρείτε σε τιμή <5ε):

Stranglehold
Nier
House of the Dead: Overkill
Red Faction: Armageddon
Too Human
50 Cent: Blood on the Sand
Conan
Deadly Premonition
Ruse
Ghostbusters: The video game