Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

ένα νέο browser game ζητάει testers / players

More
15 Nov 2011 12:21 #101418 by xpanta
Καλημέρα.

Στον ελεύθερο χρόνο μου δημιούργησα ένα multiplayer browser game. Είναι browser game όλο σε html/javascript (το back-end σε python) και όχι flash.

Το παιχνίδι λέγεται The Merchants of Al Qazar και είναι παιχνίδι εμπορίου κυρίως. Οι παίχτες βγάζουν χρήματα καθώς εμπορεύονται προιόντα αγοράζοντας τα φθηνά και πουλώντας τα ακριβά σε διαφορετικές πόλεις. Υπάρχουν κάποια τυχαία γεγονότα που επηρεάζουν τις τιμές των προιόντων για κάθε πόλη διαφορετικά. Δηλαδή οι τιμές των προιόντων καθορίζονται από ένα σύστημα αντίστοιχο του χρηματιστηρίου.

Το παιχνίδι είναι δωρεάν και εννοείται πως υπάρχουν πολύ περισσότερα features από αυτά που περιέγραψα.

Το παιχνίδι χρειάζεται παίχτες για να λειτουργήσει και φυσικά beta testers. Επίσης, αν έχετε κάποια πρόταση για προσθήκη / αλλαγή θα ηθελα να τη συζητήσω.

Όποιος θέλει να κάνει beta-testing ας μου το λέει (επικοινωνήστε στο info@alqazar.com ) ώστε να του δίνω premium status. Προς το παρόν δε ξέρω τι πλεονεκτήματα θα έχουν οι beta-testers. Στο μέλλον όμως σίγουρα θα έχουν.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας. :)
Χρίστος
alqazar.com

ΥΓ: Αν κάποιος ενδιαφέρεται να βοηθήσει με οποιονδήποτε άλλο τρόπο, είναι καλοδεχούμενος!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Dec 2011 18:19 #102826 by Μάνος Γρυπάρης
Φιλότιμη προσπάθεια. Θέλεις πολύ δουλειά, κυρίως με το User Interface, προσθήκη νέων γραφικών και καλύτερο tutorial που θα εξηγεί πως παίζεται βήμα-βήμα για τους πολύ αρχάριους (το έχουν αυτό τα περισσότερα browser games).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.